PRESTIGE Wonder Gel Effect - itin blizgus nagų lakas "112 Fumee"

Na ką, pabandom šiandien pakalbėti ir apie savaitės nagų laką? Kadangi ši savaitė buvo ir Helloween'as ir Vėlinės, man norėjosi kažko super tamsaus, niūraus, prislopinto... Pasižiūrėjau lakus, kurie dar liko neparodyti ir per kelias sekundes į rankas paėmiau juodą nagų laką. Dar kitoje pavarčiau vyšninį ir tamsiai mėlyną, bet juodas buvo tas 99% norėtas, tad... vampyriškai juodas iš šiuo metu iš Eurokos parduotuvių iškeliaujančiais Prestige kompanijos nagų lakais. Bandėte? Ar jums patiko?

"Kalba duota visiems, o išmintis - nedaugeliui."
Katonas


Produktas: PRESTIGE Wonder Gel Effect - itin blizgus nagų lakas "112 Fumee"
Gamintojas: "Prestige Cosmetics" JAV. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobula pigmentacija
Labiausiai nepatiko: išlieka trumpiau, nei pageidaučiau
Tūris: 9 ml
Kaina*: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: PRESTIGE WONDER GLOSS nagų lakas – prabangus bei aukštos kokybės. Lako sudėtis papildyta vitaminais, kurie stiprina nagus ir užtikrina ilgai išliekančias spalvas. Patogus šepetėlis tolygiai padengia nagus nuostabia, krištolinio žvilgesio spalva. Pasirinkite vieną iš stulbinančių ir ilgai išliekančių spalvų!

Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Styrene Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Diacetone Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/ IPDI/ PPG-15 Glyceryl Ether Copolymer, Trimethylpentandediyil Dibenzoate, Phosphoric Acid.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 15880, CI 19140, CI 15850, CI 77510.


Mano nuomonė. Pirmiausia šią tiradą norisi pradėti nuo nagų lako buteliuko - na simpatiškas jis: kvadratinis, gana plonas ir patrauklus mano akims. Dizainui pasirinktas kiek daugiau nei tiesiog minimalistinis užrašas - ant dangtelio pripaišyta sidabro spalvos žvaigždučių, na ir patys užrašai ant buteliuko. Labai patogus ir nagų lako šepetėlis - kiek ilgesnis nei standartinis, platokas - greit padengia laką be jokių vargų. 

Nagų lako konsistencija tiesiog tobula - dengi ir ji pati atrodo dar pasiskirsto ant nago! Pigmentacija lygiai taip pat. Aš žinau kokį milijoną juodų nagų lakų, kurių gerai pigmentacijai išgauti reikia mažiausiai poros sluoksnių, mažiausiai. Juodi nagų lakai dažnai būna pieniški, permatomi, o čia -tobula po pirmojo sluoksnio!


"112 Fumee" atspalvis yra juodas ir regis viskas tuo pasakyta? Juodas lakas be jokių blizgių dalelių, išdžiūvus blizgaus paviršiaus. Tobulos pigmentacijos, tobulos išvaizdos. Tas tikras geras juodas lakas, kuriuo gali tiek vienu lakuotis, tiek kaip pagrindą nagų dailei naudoti (tikriausiai pastarąjam variantui normalūs žmonės juodus lakus naudoja dažniau).

Ir deja, kad ir kaip prigyriau, lakas nevertas paties geriausio įvertinimo. Jis laiko... ženkliai per trumpai. Deja, bet trečią dieną pradeda nusitrinti kampeliai ir... jau ketvirtą man norisi kuo greičiau valytis laką lauk. Bandžiau ištepti ir ilgiau - penktą dieną visas paviršius suskeldėjo, prislopo spindesys. Nu nė pro kur gerai nelaiko, bet... man patinka pats lakas.

Panašūs atspalviai:
- INGRID Gloss Gel Nr. 538




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai