MOLLON PRO "Cuticle & Nails" atkuriamasis nagų ir odelių aliejus "Rose"

Šiandien šeštadienis, tačiau mes nuo ryto užsiėmėm kraustymu. Ne, niekur nesikraustom, bet keičiam kai kuriuos baldus - iki šiol bute buvo tai, ką paliko buvę šeimininkai, dabar giminaičiai atidavė kelis baldus. Miegamajame mūsų spintą sudarė trys skirtingos dalys, kurias reikėjo iškraustyti, vieną jų atidavėm kaimynams, kitos dvi keliauja į skirtingus kambarius, o mūsų kambaryje pagaliau normali pagrindinio miegamojo spinta. Na kaip normali, sena, tačiau struktūra normali, išvaizda nebloga. Sprendimas laikinas, mat vos atsigausim finansiškai, planuojame judėti su normaliais remontais ir baldais, o kol kas tai, ką gavome yra normaliau nei tai, kuo naudojomės iki šiol. Šiokia tokia dėlionė, tarsi lego kaladėlėmis, bandant perdėlioti daiktus ir protingai sudėlioti baldus, tačiau rezultatas neblogas. Šiandien susitvarkėm drabužius ir knygas, rytoj laukia dar visa diena su svetainės - sandėliuko daiktais ir daiktų laikymo sprendimų tobulinimais. Vakare jaučiuosi labai pavargusi, tačiau prie blogo įrašų prisėsti ir papasakoti jums apie pastaruoju metu naudojamą nagų aliejuką - vistiek noriu, trumpai.

"Tylėjimas ne visada yra protingumo įrodymas, bet visada yra įrodymas kvailumo stokos."
P. Buastas



Produktas: MOLLON PRO "Cuticle & Nails" atkuriamasis nagų ir odelių aliejus "Rose"
Gamintojas: "Lollon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: atkurti, suteikti odelėms aplink nagus elastingumo, stiprinti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudrėkina odeles
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys, ypač aliejuko pagrindas
Tūris: 15 ml
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: nagų aliejus skirtas trapiems, lūžinėjantiems ir skilinėjantiems nagams prižiūrėti. Atkuriamasis nagų ir odelių aliejus efektyviai atkuria ir padidina odelių aplink nagus elastingumą. Nagai yra sustiprinami, nupoliruojami. Sudėtyje yra rožių aliejaus.
Naudojimas: Tepti aliejų kiekvieną dieną. Įmasažuoti nedidelį kiekį į nagus ir odeles aplink juos.

Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Rosa Damascena Flower, Silica Dimethyl Silylate, Parfum, Cera Microcristallina, Citral, Citronellol, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.


Mano nuomonė. Apie Mollon Pro nagų priežiūros produktus mano nuomonė iki šiol buvo nepaprastai gera - kompanijos nagų lakai puikios pigmentacijos, gerai laiko ir sparčiai džiūva. Tad normalu, kad ir kažkur užmačiusi aliejuką pagalvojau, kad visai smagu būtų išbandyti. Suintrigavo ne tik mylimos kompanijos produktas, bet ir aliejuje matomi rožių žiedlapiai, kurie atrodo ne tik įdomiai, bet ir kelia smalsumą - na o kokią naudą gali teikti pridėtos žolelės.

Nagų ir odelių aliejuką labai svarbu naudoti periodiškai, kad odelės neišsausėtų ir būtų nuolat drėkinamos. Aliejukas tikrai sugeba sudrėkinti ir pamaitinti odeles ir nuolat naudojant, jos atrodo nepriekaištingai. Tačiau jaučiu, jog tas drėkinimas labai trumpalaikis ir momentinis - atrodo tam kartui padrėkino ir netrukus vėl jaučiu, kaip norisi tepti aliejuko. Apskritai kokybė man pasirodė prastesnė negu iki šiol naudojamų aliejų, tad savaime suprantama, kad nebuvau labai patenkinta. Galiausiai susiprotėjau pasižiūrėti į priemonės sudėtines dalis. Ir iš kur bus tas ilgalaikis drėkinimas, kai priemonę iš esmės sudaro mineralinis aliejus ir jame sumerkti rožių žiedlapių gabaliukai? Esu pratusi naudoti nagų aliejus, kurių pragrindą sudaro natūralūs aliejai, tad ir rezultatai būna labiau džiuginantys, poveikis jaučiamas ilgiau, negu čia. Netikiu, kad ir tos rožės yra kažkuo ypatingos - regis tai tik puikus marketingo triukas ieškantiems produktų akimis. 

Aš tikrai neteigiu, jog aliejus nėra veiksmingas - jis veiksmingas, bet ne pakankamai. Drėkinimas ir maitinimas trumpalaikis, tad manęs priemonė nesužavėjo. Naudoti galima, bet reiktų nusiteikti, kad tepliotis reikės dažniau nei įprastai, o ir tie gražūs rožių žiedlapiai buteliuke senkant priemonės likučiams ima labai erzinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Rankos yra mūsų vizitinė kortelė, todėl jomis rūpintis būtina. Taip pat stengiuosi kuo geriau save prižiūrėti, odą drėkinu, o žiemą mūviu pirštines.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai, rankos, veidas, kūnas plaukai - rūpintis savimi būtina ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą