MITOMO Sake Essence lakštinė veido kaukė su sakė

Sekamdienis ir aš jaučiuosi siaubingai, siaubingai pavargusi. Pusę dienos nešiojom baldus, dėliojau daiktus ir galiausiai tiesiog palikau dalį ant grindų - pabaigsiu sekančią dieną. Trumpa vonia ir veido kaukė - tiesiog būtinas ritualas, tik tikriausiai jau nagų nebespėsiu susitvarkyti. Labai tragiškai neatrodo, bet jiems skirsiu kokį vakarą po darbo ir tiek. Na, o šiandien labai norėjosi lakštinės kaukės, kuri atgaivintų po kraustymo ir lakstymo pavargusią odą. Aš šį kart į rankas ėmiau Mitomo veido kaukę su sake - alkoholiniu gėrimu, populiariu Japonijoje. Labai gražiai ir daug žadančiai skamba ir kaukės aprašymas "Geišos naudojo sakę kaip veido losjoną prieš makiažą. Manoma, kad sakės - alaus daryklos darbuotojų graži ir švari rankų oda." Na noriu aš to švaraus, gražaus ir jaunatviško veido odos, tad bandau.

"Supraskite, ko iš tiesų norite. Tuomet liausitės vaikęsi drugelius ir imsite kasti auksą."
Williamas Moultonas Marsdenas


Produktas: MITOMO Sake Essence lakštinė veido kaukė su sakė
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: nežinau, galbūt tikėjausi stipresnio poveikio
Tūris: 1 lakštas (25 g)
Kaina: 2,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Sakė yra ne tik gėrimas, bet ir grožio priemonė. Geišos naudojo sakę kaip veido losjoną prieš makiažą. Manoma, kad sakės - alaus daryklos darbuotojų graži ir švari rankų oda. Kaukės, kuri pagaminta Japonijoje, sudėtyje esanti sakė turi įvairių natūralių rūgščių, vitaminų, eterių. Ji puikiai drėkina ir palaiko odos šilumą.
Naudojimas: Užtepkite kaukę ant veido ir palaikykite 20 - 30 min. Venkite patekimo į akis. Pašalinus kaukę, švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą.


Vienkartinė veido kaukės pakuotė standartinis plastikinis maišelis. Labai paprastas ir eklektiškas pakuotės dizainas: baltame fone hieroglifai, porą vazų ir medinė dėžutė. Paprasta, neperkrauta, nors... neatrodo labai patraukliai ir nėra iš tų kaukių, kurios iš karto traukia žvilgsnį parduotuvės lentynose.

Kvapas labai labai silpnas ir visiškai neutralus, net nežinau, ką primena, kažkoks labai lengvas kvapas, kurio neperprantu.

Konsistencija. Lakštinė veido kaukė standartinės konsistencijos - medžiagos lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Veido kaukės skystis neturi jokio glitumo ar tirštumo, primena vandenuką su trupučiu, nestipraus lipnumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Allantoin, Carbomer, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Rice Ferment Filtrate (Sake), Disodium EDTA, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Gum Extract, Parfum, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate.


Poveikis. Lakštinė veido kaukė naudojama labai paprastai, taip, kaip ir kitos kaukės - dedi ant švarios odos, kiek įmanoma prilygini prie veido kontūrų ir atsiplaiduoji. Arba leki kokių namų tvarkytis, čia kaip jau kas. Kaukė pakankamai gausiai prisotinta skysčiu, tad šiek tiek nugręžiu, o likučiais ištepu kaklo odą, kad irgi pasilepintų. Veido kaukę ant odos laikau daugmaž 15-20 minučių, priklausomai nuo turimo laiko. Šį kart irgi panašiai.


Tik uždėjus jaučiu, kad kaukė drėkina odą, jaučiu vėsumą ir komforto jausmą, bet šiek tiek pergyvenu ar tik nebus per silpnas efektas? Tačiau nuėmus kaukę - eina sau, kaip gerai oda atrodo! Tikrai atrodo jaunesnė, skaistesnė, tikrai drėgna, atgaivinta, graži... Stebuklinga matyt ta sakė, ir šiaip Mitomo kaukės labai geros - visas, kurias bandžiau mane džiugina efektu. Man patiko, labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai