ESSENCE Colour Boost Vinylicious liquid lipstick - skysti lūpų dažai "07 bite me if you can"

Jėga! Penktadienis! Savaitė pralėkė neįtikėtinu greičiu, tiesa? Tik šiandien pastebėjau, kaip stipriai atšalo orai - su nuo lietaus apsaugančia striuke darosi šaltoka, tad jau greitai teks traukti lauk sunkiąją žiemos amuniciją lauk. Jaučiuosi kiek pavargusi po savaitės darbų tad šiandien skubu pailsėti ir šiek tiek padirbėti prie blogo reikaliukų. Šį kart norėčiau jums papasakoti apie lūpų dažus - ne paslaptis, jog rudenį vyrauja tamsesnės spalvos, iš kurių karalienių karalienė - klasikinė raudona. Na taip, populiarios ir nude spalvos, tačiau retai kada pamatysi ryškiai oranžines, rožines ar skaisčiai ryškias lūpas rudens metu - kažkodėl dažniausiai tokius atspalvius rudens metu besirenkančios merginos nulydimos žvilgsniais. Ir man būtų nesvarbu, ką mano kiti, tačiau natūraliai tų tamsesnių atspalvių tiesiog norisi. Ką gi, taikant į tą pačią temą, noriu jums parodyti bei šiek tiek papasakoti apie Essence raudonus blizgius, skystus, tačiau ne matinius lūpų dažus. 

"Genijus - dešimt procentų įkvėpimo ir devyniasdešimt procentų prakaito."
Tomas Edisonas



Produktas: ESSENCE Colour Boost Vinylicious liquid lipstick - skysti lūpų dažai "07 bite me if you can"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: lengvai ir greit nusivalo
Tūris: 8 ml
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Skysti lūpų dažai intensyviai pigmentuoti, suteikia lūpoms itin bligaus efekto, primenančio ištirpdytą lateksą. Lengvai pasidengia ant lūpų ir tobulai padengia vienu sluoksniu.


Pakuotė plastikinė tūbelės formos. Ir čia aš buvau kiek nustebusi - ar tai reiškia, kad priemonė turės tiesiog minkštą pagalvėlę produkto tepimui? O gal bus su plastikiniu kirstu galiuku? Apsidžiaugiau po atsukamu dangteliu radusi įprastą aplikatorių. Smėlio laikrodžio formos aplikatorius užapvalintais galais patogus padengti lūpų dažus, nors visiškam mano skoniui galiukas galėtų būti šiek tiek užapvalintas. Pakuotė iš tiesų įdomi, samgi naudoti ir žaisminga.


Kvapas visiškai neutralus, natūralus ir vos jaučiamas. Džiaugiuosi šį kart sudėtinių dalių sąraše nematydama kvapiųjų medžiagų - jų lūpų dažuose tikrai nereikia.

Konsistencija sunkoka, tiršta ir atrodo, kad bus labai lipni.


Sudėtis: POLYBUTENE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL TRIMELLITATE, ISOCETYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE/ EICOSADIOATE, ALUMINUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES).


Poveikis. Stebėtina, bet iš pirmo žvilgsnio sunki konsistencija stebėtinai lengvai pasidengia ant lūpų be jokio didelio vargo ir yra tokia lengva, kad dienos eigoje net pamirštu, jog esu pasidažiusi! Tas lengvumo jausmas man labai patinka! Iš pirmos pažinties su lūpų dažais buvau susidariusi įspūdį, kad jie gali lipinti lūpas kaip ir dauguma rinkoje esančių lūpų blizgesių, tačiau nieko panašaus - nė menkiausio lipnumo čia nėra, tad plaukai pučiant vėjui nelips prie lūpų ir neerzins.

"07 bite me if you can" atspalvis tradicinės raudonos spalvos ir tiesiog nepriekaištingai geros pigmentacijos - vos vienas perbraukimas ir spalva visiškai tobula, ryški, intensyvi. Man kiek keistokas atspalvis, mat prie skirtingo apšvietimo jis gali atrodyti tiek beveik šaltas raudonas, tiek bene šiltos raudonos - iš tiesų spalva labiau šilta, tačiau daugmaž atitinka standartinę raudoną, kuri turėtų tikri bene visiems. Pirmą kart suvokusi, kad čia skysti lūpų dažai, beveik automatiškai tikėjau, kad mano rankose matinio užbaigimo produktas, tačiau nieko panašaus - intensyviai blizgus dažų užbaigimas savo išvaizda labiau primena lūpų blizgesį, nei standartinius dažus.


Tikriausiai dėl blizgaus efekto, lūpų dažai teplūs... jie neiškeliauja už kontūro, ant dantų mačiau gal porą kartų per kelis bandymų mėnesius, tačiau tiesiog stulbinančiai greit ištepa kavos puodelius ir kažkaip vis sugeba nukeliauti ant mano rankų... Jie nieko negeriu ir nevalgau - dažai išsilaiko apie 3 valandas, palaipsniui prarasdami spalvą.

Galiausiai dažai labai kontraversiški ir mūsų santykiai labiau panašūs į myliu-nepatinka. Man labai patinka lengvumo pojūtis, lengvas padengimas, išlikimas kontūre ir palaipsnis blukimas, tačiau... tas stiprus tepliojimas ir trumpas laikymas po dienos su keliais atnaujinimais šiek tiek erzina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai