MESAUDA "Shine Flex Gel Effect" gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos "98 Blue Petrol"

Kaip visuomet, po savaitgalio man reikia laiko šiek tiek laiko įsivažiuoti į darbus. Pastebiu, kad pirmadieniai man būna iš tiesų sunkūs ir po darbo norisi apsisukus namuose, pažaidus su mažyliu tiesiog anksčiau nueiti miegoti. Natūralu, kad pirmadienį prie blogo jau nebeišeina prisėsti, tad galbūt tai bus blogo laisvadienis? Galbūt, o galbūt ne. Stengiuosi blogo įrašams leisti tekėti natūralia vaga, pasakoti apie tai, ką noriu tuo metu pasakoti. Šį kart labai noriu parodyti praeitos savaitės mėlyną manikiūrą su Mesauda, suteikiantį gelinio lakavimo efektą. Nežinau, kas man su ta mėlyna, bet pastaruoju metu sodri, gili melsva man labai patinka. O jums?

"Smagu daryti neįmanomus dalykus."
Waltas Disney'us



Produktas: MESAUDA "Shine Flex Gel Effect" gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos "98 Blue Petrol"
Gamintojas: "GAON s.r.l.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gera pigmentacija - pakanka vos vieno sluoksnio
Labiausiai nepatiko: laiko trumpiau, nei pageidaučiau
Tūris: 11 ml
Kaina: 5,20 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Shine Flex Gel Effect nagų lakas suteikia 3D spindesio ir gelinio nagų lako efektą. Nedidelės viskozės kiekis leidžia nagų laką lengviau ir tolygiau padengti, apsaugo laką nuo skilinėjimo. Nagų lakas turi UV filtrą, todėl apsaugo nagus nuo spalvos pakeitimo ir geltonavimo. Tekstūra užtikrina tobulą intensyvumą tik vienu sluoksniu, suteikdama nagams tobulą, profesionalų gelinį lakavimą. Padengus du sluoksnius nagai įgauna daugiau apimties.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLICOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ACLOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE.
+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77266 (nano) (BLACK 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (nano) (TITANIUM DIOXIDE).

Formulė be parabenų.


Mano nuomonė. Man labai patinka kvadratinė, aiški buteliuko forma ir visiškai minimalus dizainas: jokių akį rėžiančių užrašų. Kuklus, elegantiškas dizainas nuteikia labai maloniai. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, vos vos platesnis ne standartas. Vos 2-3 perbraukimai per nago plokštelę ir lakas tiesiog tobulai padengtas. Labai patinka man ir nagų lako formulė - konsistencija tiesiog tobula: lengvai skirstosi, lengvai dengiasi ir tobula pigmentacija nuo pirmojo sluoksnio. Ryški, intensyvi spalva, sutaupytas laikas antram sluoksniui. Na ir žinoma - labai spartus džiūvimas.

98 Blue Petrol atspalvis tamsiai mėlynas su trupučiu trupučiu žalios. Aišku, tos žalios visiškai nesimato, tačiau suteikia atspalviui įdomų melsvą efektą. Specialiai peržiūrėjau visus tamsiai mėlynus turimus ir kada nors turėtus lakus ir nieko panašaus neturiu. Atspalvis man labai, nerealiai labai patinka. Tik nulakavus nagai įgauna iš tiesų intensyvaus spindesio - gali pagalvoti, kad iš tiesų tai gelinis lakavimas, o ne paprastas nagų lakas.

Vienas sluoksnis

Iki šio punkto visiems aspektams dėliojau pliusiukus ir labai džiaugiausi kiekviena smulkmena, tačiau turiu pastebėti, kad manęs nedžiugina trumpas priemonės išlikimas... Su nagų laku ištempiau vos 4 dienas... Jau trečią dieną pasebėjau gana stipriai nusitrynusį spindesį, o pavieniai nagai vietomis buvo nuskilę. Paskutinę dieną tų uskeldėjusių kampučių buvo tiek daug, kad neištvėriau nepersilakavusi.

Ar verta naudoti nagų lakus, kurie neišlieka tiek ilgai, kiek tau reikia? Apie Mesauda aš buvau prastokos nuomonės, tačiau išskyrus išlikimo laiką, visi kiti aspektai man patika - buteliukas labai dailus, šepetėlis patogus, konsistencija labai smagi, pigmentacija tobula, džiuva greitai, o atspalvis - tiesiog nerealus rudeniškiems, darganotiems orams. Tad nors ir išlieka trumpiau nei norėčiau, tačiau.. man šis lakas labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai