NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su figomis ir migdolų pienu "Fig & Almond Milk"

Šiandien pagal mano planelį turėtų būti trumpasis įrašas ir kol kas aš tų savo minimalių planelių laikytis noriu. Kažkodėl niekaip nesugebu įsivažiuoti į naują rutiną - darbe karts nuo karto pasijaučiu kaip iškritusi iš medžio, ryte į tą darbą beprotiškai sunku atsikelti. Aš ir šiaip visuomet buvau pelėdžiukų tipo, tad per mėnesį prisiversti anksti keltis ir anksti gultis - reikalauja daug valios pastangų. Taigi tikriausiai suprantama, kodėl bent jau bloge (kol kas) norisi palikti jau įprastą rutiną. Ir šį kart trumpai kalbėsime apie mano mylimos Nesti Dante kompanijos itališką muilą su figų aromatu bei migdolų pienu.

"Nenuoširdus pagyrimas nedaro garbės nei tam, kuris giria, nei tam, kuris giriamas."
F. Grimas



Produktas: NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su figomis ir migdolų pienu  "Fig & Almond Milk"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 150 g
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis ir raminamasis muilas švelniai prausia ir drėkina odą. Drėkinamasis ir raminamasis figų ir migdolų pieno muilas.
Figų kvapo muilas papildytas saldžiųjų migdolų pieno baltymais. Prabangus muilas su vaisinėmis aktyviosiomis sudedamosiomis dalimis įvyniotas į puikų popierių. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pantetate, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Hydroxysohexyl 3-Cyckohexene Carboxaldehyde, Linalool.


Mano nuomonė. Nesti Dante kompanijos muilus pastaruosius mėnesius labai myliu ir pirmiausia, prireikus šviežaus gabaliuko, žvalgausi būtent jų. Kodėl? Priežasčių mano pasirinkimui milijonas! Pirmiausia vien jau pakuotės kokios patrauklios akims! Šiuo atveju - augalinis figų vaisių ir lapių paveiksliukas ant florenciško stiliaus popierio, kuris priešingai įprastam, irgi skleidžia tam tikrą jaukumo, namų ir vintažo emociją.

Paprastai muilo gabalėlius renkuosi milžiniško dydžio, kad kuo ilgiau užtektų ir kuo rečiau reiktų keisti, tačiau šiuo atveju, būtent šitos linijos gabaliukai gana normalaus, 150 g dydžio. Taip, vistiek šiek tiek didesnis už standartinio dydžio muilus. Ir pastebiu, kad šie muilai yra skalsūs, netirpsta muilinėje ir pakanka ilgam.

Muilas gerai putoja ir švariai prausia rankas jų nesausina, neerzina ir nedirgina. Jaučiuosi labai saugi plaudama rankas ne tik šiuo, bet ir bet kuriuo kitu kompanijos muilu. Visgi labiausiai mane žavi muilų kvapai. Savaime aišku, kad muilas nėra visiškai natūralus, jame daug natūralius gamybos kvapus maskuojančių, kvapiųjų ir kvapiąsias medžiagas stiprinančių bei išlaikančių ingredientų. Bet būtent todėl jie kvepia taip stipriai, kad atidarytą muilą galima drąsiai dėti į spintą, kad drabužiai išliktų kvapnūs. Šitas muilas kvepia švelniai saldžiu, švaros kvapu - žinodama koks stipriai saldus figų kvapas, net nepasakyčiau, kad kvepia figomis. Man labiausiai jaučiasi tiesiog maloniai lengvas migdolų pieno kvapas su šiek tiek saldaus kosmetinio, tačiau itin malonaus aromato. Muilas tiesiog puikus visomis prasmėmis! Nors galima šiek tiek pabambėti dėl sudėtinių dalių, tačiau visuma man nepaprastai patinka, kvapas nerealus, funkciją atlieka puikiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai