THERME "Marrakesh Almond & Argan" kūno šveitiklis su migdolų ir arganų aliejais

Šiandien buvo įdomi diena darbe, o ryt laukia dar įdomesnė, mat ruošiuosi į Kauną pas klientus. Turėtų būti labai įdomu - tai pirmieji mano tiesioginiai kontaktai su klientais, nekalbant apie pokalbius telefonu, tad kaip visuomet tokiose situacijose iš pradžių jautiesi kiek nejaukiai, tačiau galiausiai viskas būna gerai. Aišku, ruoštis į kelionę teks gerokai anksčiau nei į darbą, neaišku, kokie laukia keliai, bet važiuoju ne viena, tad kažkokių ten problemų neturėtų kilti. Užtat atsigulti nakties miegui šiandien derėtų anksčiau, tą būtinai ir padarysiu po šio įrašo. O kol kas labai labai nekantrauju jums papasakoti apie jau paskutinį testavimui gautą Therme produktą - kūno šveitiklį su migdolų ir arganų aliejais.

"Dirbti reikia ne tik tam, kad sukurtum kūrinius, bet ir tam, kad įkainotum laiką."
E. Delakrua



Produktas: THERME "Marrakesh Almond & Argan" kūno šveitiklis su migdolų ir arganų aliejais
Gamintojas: "Remark Groep". Pagaminta Olandijoje
Paskirtis: pašalinti sugarėjusias odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus šveitimas
Labiausiai nepatiko: norėjosi daugiau aliejaus sausai odai pamaitinti
Tūris: 200 ml
Kaina: 10,50 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: THERME Marrakesh kūno šveitiklis puikiai pašalina suragėjusias odos ląsteles, todėl oda tampa minkštesnė ir švelni. Sudėtyje esantis argano aliejus yra plačiai žinomas dėl savo raminančių savybių, taip pat kaip priemonė nuo odos senėjimo ir raukšlių. Grynas saldžiųjų migdolų aliejus intensyviai maitina ir gaivina odą.
Naudojimas: kūno šveitiklį naudokite švelniai masažuodami drėgną odą. Visapusiškai odos priežiūrai patariama kartu naudoti THERME Marrakesh linijos kūno prausimosi kremą, bei kūno sviestą.


Pakuotė. Balto plastiko tūbelė su atkemšamu dangteliu pakuotės apačioje. Tokio tipo pakuotės labai patogios išspausti kuo daugiau priemonės likučių lauk, kai pakuotėje jų visai nebedaug. Plastikas nėra per kietas, išsispaudžia lauk lengvai, tačiau nepasakyčiau, kad ir labai minkštas. Apskritai pakuotė jaučiasi tvirta, kokybiška, stabili. Man patinka Therme produktų dizainai, kuriuose lyg ir vyrauja dominuojantis minimalizmas, tačiau visuomet įterptas gausiai objektais prikrautas paveiksliukas - šiuo atveju aliejų buteliukai, žiedai ir Fatimos ranka (kitaip Hamsa). Pakuotės dizainas stilistiškai gražus, o pati tūbelė patogi naudoti ir nesukelia jokių rūpesčių.

Kvapas. Švelnus, švelnus, kreminis ir labai jaukus, tačiau visiškai neerzinantis ir turėtų patikti praktiškai visiems.

Konsistencija kreminė su šveičiamaisiais grūdeliais, kurie kaip suprantu turėtų būti migdolų kevalų dalelės. 


Sudėtis: Aqua, Sodium  Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Silica. Glycerin, Acrylates Crosspolymer-4, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Parfum, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Lauroyl/ Myristoyl Methyl Glucamide, Coco-Betaine, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Benzyl Salicylate, Coumarin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, CI 19140


Poveikis. Kreminė šveitiklio konsistencija, susiliejusi su vandeniu suputoja negausiu putų kiekiu. Masažuojant į odą šveitiklis man pasirodė švelnus, ir kai jau pradėjau nerimauti, kad nebus pakankamai efektyvus, apsidžiaugiau klydusi. Šveitimo stiprumą mechaniniuose šveitikliuose paprasta reguliuoti stipriau ar lengviau spaudžiant masažuojamą odą. O ir po šveitimo, oda atrodė nepriekaištingai gerai - šviesesnė, skaistesnė ir jaunesnė - va tokį efektą norisi matyti po kiekvienos šveitimo procedūros! Efektas tobulas ir mano odai iš ties puikiai tinka. Galbūt vienintelis dalykas, kuris galėtų būti tobulinimas konsistencijoje yra aliejai. Gamintojas sudėtinėse dalyse pridėjo migdolų ir arganų aliejaus, tačiau nuplovus šveitiklio likučius ant odos visiškai nieko nelieka, nejauti odos drėkinimo ar maitinamojo efekto. Natūralu, kad iš aliejų tokio poveikio norisi, o čia jo nėra! Priešingai, mano oda jautėsi sausa ir norėjo bet kokios drėkinančios priemonės (nežinančioms primenu - ir kūno oda pas mane sausa). Iki tobulybės man pritrūko daugiau aliejų sudėtyje, jaučiamo drėkinimo ir... truputį geresnės sudėties, tačiau vertinant apsikritai - efektas mane visiškai tenkino ir patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai