EVELINE nagų odelių priežiūros priemonė su avokadų aliejumi

Tvarkantis nagus namuose yra keli dalykėliai, kuriuos naudinga turėti: tarkim patogus pagaliukas nagams atstumti, dildė ir žirklutės, geras nagų lako pagrindas, aliejukas ir nagų odeles šalinanti želė ar kremas. Pasirinktinai dar gali būti ir viršutinis nagų lako sluoksnis, žnyplės ar įrankiai odelių karpymui, priklausomai nuo poreikių ir pomėgių. Žinau, kad daug kas nenaudoja ir odeles minkštinančių priemonių, vietoj jų tiesiog išmirko rankas (kas sąlygoja ir trumpesnį nagų lako išlikimą), tačiau man labiau patinka želės - ir sparčiau, ir rezultatai visuomet geresni. Esu bandžiusi ne vieną pigesnę, man regis mylimiausia buvo paprastutė iš Buk, o šį kart mano rankose Eveline kompanijos priemonė, tad po ilgų bandymų, trumpai.

"Jei mokate vaikščioti, vadinasi, mokate ir šokti. Jei mokate kalbėti - mokate dainuoti."
Zimbabvės patarlė



Produktas: EVELINE nagų odelių priežiūros priemonė su avokadų aliejumi
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Lenkija
Paskirtis: padėti atstumdyti odeles, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ne itin patogus naudojimas
Tūris: 12 ml
Kaina: 3,79 Eur
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Minkštos ir prižiūrėtos odelės aplink nagus. Profesionali priemonė padeda pašalinti ir atstumti mediniu pagaliuku sausas, šiurkščias odeles aplink nagus. Sudėtis papildyta avokado aliejumi, kuris prižiūri, glotnina ir intensyviai drėkina odeles aplink nagus. 
Naudojimas: tepkite priemonę ant odelių aplink nagus, palikite 30 sekundžių, tada švelniai atstumkite jas mediniu pagaliuku. Po naudojimo gerai nusausinkite rankas. Naudokite 1 kart per savaitę. Gaminio nepalikti ant odos ilgiau nei 1 minutę.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Potassium Hydroxide, Carbomer, Potassium Sorbate, Persea Gratissima Oil, CI 77891.


Mano nuomonė. Dažniausiai mano namuose būdavo nagų odelių minkštikliai, atrodantys kaip nagų lakas ir ant odelių dengiami tokiu pat nagų lako aplikatoriumi. Toks būdas labai patogus, greitas, o ir preciziškumo padengti priemone odeles nereikia labai daug. Šį kart mano rankose minkšto plastiko tūbelė su kremu. Apie dizainą, dėžutes ir panašius dalykėlius šį kart nekalbėsime, jei trumpai, informacijos ant pakuotės pakanka, dizainas apkrautas, paprastas ir tipiškas kompanijos priemonių pakuotėms. Atsukus dangtelį tūbelė slepia ilgą ploną aplikatorių, panašų į paakių kremų. Tiesą sakant jis nėra labai patogus odelių sričiai. Jei reiktų priemonės pritaškuoti - viskas būtų gerai, tačiau čia dar reikią ją paskirstyti ir arba skirstai tuo ilgu plonu aplikatoriaus snapeliu arba papildomai paskirstai pirštu. Nei vienas nei kitas būdas nėra labai patogus. Kurį laiką galvojau, kad gal priprasiu, bet tiesa ta, kad nepriprantu, man vistiek nepatogu ir nepatinka taip dengti priemonę ant odelių.

Nagų odelių priežiūros priemonė gelinės konsistencijos, skystoka. Želė gana greit suminkština odeles, tačiau kartu pastebėjau, kad ir padrėkina, kondicionuoja. Odeles iš ties lengva atstumti ir pašalinti. Aš jas karpau ir tais retais kartais kaip apsilankau pas manikiūro meistres gaunu velnių, neva nereikia, bet kai jos pas mane taip auga... tai karpyti tenka ir nuolat. Tik apleidi ir vėl kol gražiai atrodo bent pora savaičių. Grįžtant prie priemonės - man regis bene visos tokio tipo priemonės veikia vienodu principu ir poveikis labai panašus. Čia išskirčiau tik nepatogų naudojimo būdą - neprilimpa ir viskas; na ir pastebėjau, kad padeda odą padrėkinti, ne tik suminkštinti. Visai patiko, produktas geras, bet tobulybės tikrai čia nėra. Vargu ar tokio tipo priemonėse ir ieškočiau kažkokios tobulybės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai