SO SUSAN PRO "Metamorphosis Palette" radiance enhancing - hailaiterių paletė (atspalviai: "Lagoon"; "Dream Goddess"; "Prism")

Karantino metu dažausi visiškai minimaliai: veidą dengiu lengvu makiažo pagrindu, paryškinu antakius, šiek tiek bronzinės pudros, kad veidas įgautų formą bei hailaiterio, kad oda atrodytų sveikai spindinti. Na gerai, kartais dar tokio lūpų blizgesio, bet dažniau paprasčiausias balzamas. O kaip jūs dažotės karantino metu?
Hailaiteris man yra viena mėgstamiausių priemonių, kuri padeda labai lengvai, vos keliais perbraukimais ne tik suteikti veidui formą, bet ir sveikesnę išvaizdą. Mano stalčiuje vyrauja natūralūs šampano spalvos šviesą atspindintys produktai, yra keli rožiniai, na o patys neįprasčiausi - įvairių mėlynų atspalvių paletė iš So Susan.

"Nepaprastas žmogus yra viso labo paprastas žmogus, mąstantis bei svajojantis apie sėkmę ir dirbantis derlingesnėse žemėse."
M. Powersas



Produktas: SO SUSAN PRO "Metamorphosis Palette" radiance enhancing - hailaiterių paletė (atspalviai: "Lagoon"; "Dream Goddess"; "Prism")
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulkūs, švytintys blizgučiai
Labiausiai nepatiko: kiek neįprastos spalvos - prie jų reikia derinti ir kitas makiažo priemones
Tūris: 11 g
Kaina: $39.00 US
Kur galima įsigyti: so susan
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Transformuokite savo įvaizdį su intensyviai švytinčia, spindesio suteikiančia palete. Formulėje yra Acetilo gliukozamino ir dviskiaučių ginkmedžių lapų ekstrakto, kurie padeda sumažinti raudonį, šviesina odą ir turi antioksidacinį poveikį. Atspalviai intensyviai švyti.
Naudojimas: padenkite šepetėliu virš skruostų, ant antakio kaulo, kad išgautumėte įvaizdį keičiantį efektą.


Pakuotė. Juoda, beveik matinio plastiko dėžutė su dideliu veidrodėliu viduje ir trimis spalvomis. Man patinka spalvų sudėliojimas ir gana aukšti atskiriantys krašteliai - tokiu būdu spalvos nesimaišo tarpusavyje. Paletė kompaktiška, patogiai telpa delne, tačiau spalvos didelės, patogios naudoti su bet kuriuo makiažo šepetėliu. Paletės dizainas minimalistinis, itin paprastas, o jo kartoninė dėžutė puošta žaismingais žalsvų juostelių raštais ir aukso spalvos intarpais. Apskritai šios kompanijos kartoninių dėžučių dizainai itin žaismingi, labai gražūs ir išskirtiniai, tiek kad... tokias dėžutes aš visuomet iš kart išmetu lauk.

Kvapas neutralus. Gamintojas nenaudoja kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje.

Konsistencija itin švelni ir minkšta, beveik kreminio drėgnumo. Drėgniausia spalva ta tamsiausia mėlyna, tuo tarpu šviesiausias "Lagoon" atspalvis man pasirodė sausiausias. Skirtumai tarp spalvų konsistencijos labai mininalūs.


Sudėtis: Talc**, Mica**, Ethylhexyl Palmitate**, Magnesium Myristate**, Silica**, Kaolin**, Acetyl Glucosamine*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Sorbic Acid (Acidum Sorbicum)**. 
May contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**.
*augalinės kilmės
**natūralus
Tinka veganams.
93% natūralus.
Atsparus vandeniui.
Be mineralinio aliejaus, be parabenų, be ftalatų, be gliuteno.
Hipoalerginis. Nekemša porų.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Labai smagu, kad priemonių kokybė labai gera. Visos spalvos itin lengvai dengiasi, lengvai sklaidosi, o ir pigmentacija itin gera - vos vienu potėpiu hailaiteris matomas. Žinoma, galima ir sluoksniuoti - kiekvienas sluoksnis suteikia vis ryškesnį efektą ir intensyvesnę spalvą.

Hailaiterių paletėje yra trys neįprasti atspalviai:
LAGOON - baltas hailaiteris su mėlynos spalvos blizgiomis dalelėmis
DREAM GODDESS - švytintis hailaiteris su švelniai žalios ir sidabrinės spalvos blizgučiais
PRISM - tamsiai mėlynas, perlų žvilgesio hailaiteris

Visi atspalviai labai neįprasti ant veido, tad prie jų reikia derinti kitą naudojamą makiažą ir atsargiai rinktis akių bei lūpų dažų spalvas. Nuotraukose žemiau tarp atspalvių matosi tik menkas skirtumas, žinia - fotoaparatas suvalgo didžiąją dalį spalvų, o ir hailaiterio fotografijose pagauta daugiau spindesio, nei spalvos. Realybėje spalvos matosi ryškiau ir akivaizdžiau.


Tiesiog privalau paminėti, kad paletės kokybė iš ties gera - visi atspalviai puikiai išlieka bemaž visą dieną, galbūt tik kiek pasitrindami jos eigoje. Normalu, aš veidą liečiu kiek dažniau nei rekomenduojama, tad ir priemones pavalau. Visgi lyginant su kitomis - išlieka gerai.

Hailaiterių kokybė gera, atspalviai gerai pigmentuoti ir bligzūs, blizgučiai itin smulkūs ir neparyškina veido raukšlelių, žinote, ypač tų aplink akis. Dengiasi lengvai, konsistencija tiesiog nerealiai lengva naudoti. Visgi, atspalviai mano galva tikrai nėra patys universaliausi pasaulyje, juos gana sunku derinti prie kasdienio makiažo ir nemanau, kad kaina adekvati šiai priemonei. Aš jos pilna kaina ir nepirkau. Nepaisant tų kelių trukumų labai džiaugiuosi palete, nors ir ne kasdien, tačiau kartais paįvairinu makiažą neįprastomis spalvomis, kai norisi kažko kitokio, neįprasto. Ir kas galėjo pagalvoti, kad naudosiu tamsiai mėlynos spalvos hailaiterį? 😁




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai