BIOTHERM Biosource 24h hydrating & tonifying toner - veido tonikas normaliai, mišriai odai, drėkinantis 24 val.

Šeštas kalendoriaus produktas, bet toks jausmas, kad bandau jau visą amžinybę... Manau, kad taip yra nes man kol kas nepatiko nei vienas, bent jau ne tiek, kad bent pagalvočiau apie pirkimą. Didžiausias trūkumas yra priemonių sudėtys ir neadekvačiai didelės tokioms sudėtims kainos. Šį kart bandžiau veido toniką ir nors kalendoriuje dauguma priemonių kartojosi, buvo nemažai kremų, prausiklių ir valiklių, bet būtent tonikas buvo tik vienas. Nors jis skirtas normaliai ir mišriai odai, tačiau išbandžiau ir šiek tiek papasakoti apie jį norisi.

"Jei aš priimsiu tave tokį, koks esi, tau nebus geriau; tačiau jei laikysiu tave tuo, kuo tu gali tapti, aš tau padėsiu tapti tokiu."
J. W. Goethe



Produktas: BIOTHERM Biosource 24h hydrating & tonifying toner - veido tonikas normaliai, mišriai odai, drėkinantis 24 val.
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, tonizuoti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai
Labiausiai patiko: neblogai valo odą
Labiausiai nepatiko: labai prasta sudėtis
Tūris: maniškėje 30 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 23,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Veido tonikas normaliai, mišriai odai. Su toniku, kuris 24 valandas drėkina ir tonizuoja normalią ir mišrią odą, ji yra paruošiama priežiūrai su Aquasource. Nešvarumai pašalinami ir oda tampa švari. Veidas valomas vatos skrituliuku.
Pilno dydžio pakuotė.

Pakuotė. Mano toniko buteliukas mažytis, žalio plastiko palvos su užsukamu baltu dangteliu. Panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, bent jau dizainas beveik toks pat, tik tikriausiai vietoj plastiko naudojamas stiklas, o ir dozuojamas pompos pagalba. Man regis, kad susidomėjimą šia kompanija sukėlė iš ties patrauklūs pakuočių dizaineriai. Pakuotės dizaineriai puikiai padirbėjo ties idėja, mat ji atrodo 'skani' akims, pakankamai brandi ir labai patraukli. Ir absoliučiai visos Biotherm pakuotės turi tą brandų, solidų, skoningą, patrauklų įvaizdį. Nori - nenori į akis krenta, o paskui imi domėtis, kodėl tokios kainos ir kelti prielaidas - tikriausiai iš ties veiksmingos ir naudingos formulės? Ta žalia toniko pakuotės spalva tokia patraukli akims, kad negaliu. Labai gerai.

Kvapas stiprus, žalumos, kosmetikos ir alkoholio.

Konsistencija vandens skystumo, tonikas visiškai skaidrus.


Sudėtis: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, PEG/ PPG/ POLYBUTYLENE GLYCOL - 8/5/3 GLYCERIN, MANNOSE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, SERINE, CITRULLINE, ZINC GLUCONATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LACTOBACILLUS FERMENT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROXYCITRONELLAL, GLYCINE, ARGININE, VITREOSCILLA FERMENT, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM SUCCINATE, METHIONINE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, PARFUM.


Poveikis. Aš negaliu patikėti, ką matau toniko sudėtinėse dalyse - vėl itin daug alkoholio. Apskritai jo pagrindą sudaro vanduo ir alkoholis, truputis glicerino, o jau po penkto ingrediento sudėtinese dalyse (Phenoxyethanol) visko mažiau nei 1%! Ta prasme rimtai? Pasijaučiau tarsi bandyčiau prieš gerą dešimtmetį kosmetikos principais pagamintą produktą - alkoholis pagrindinis mišrios odos priežiūros ingredientas? Jau aišku, kad jis kenkia visiems odos tipams ir jo veido priežiūroje apskritai neturėtų būti. Žiauru, kai visą tą ilgą sąrašą sudaro tokie maži lašiukai, kad realiai jokio poveikio nei vienas jų tonikui nebeturi.

Ką daro tonikas? Akivaizdu, kad su tokiu alkoholio kiekiu jis tiesiog nuostabiai puikiai valo odą, pakelia visus nešvarumus, makiažo likučius ir suteikia kiek matiškumo. Tačiau jis tikrai tikrai nedrėkina odos ir neįsivaizduoju kaip galėtų - vos po kelių kasdienių bandymų mano skruostai sudirgo, atsirado paraudimų, pajautrėjo. Suprantu, kad čia visai ne mano tipo odai skirtas produktas, o bet tačiau... su tokia sudėtimi kiekviena oda lengvai gali būti sudirginima, laisvai sausinama ir apie suokiamus įsivaizduojamus drėkinimus čia net minties neturėtų būti. Prastai, labai prastai ir tiesą sakant kol kas prasčiausiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai