OPI nagų lakas "NL F69 50 Years of Style"

OMG, kaip džiaugiuosi! Nuo pirmadienio tikriausiai jau bus galima grįžti į darbą! Reikia, kad direktorius ir vadovė susitartų dėl mano grįžimo datos ir valio, vėl prie įdomių veiklų, o tai pastaruoju metu jaučiuosi lyg būčiau ilgose vaiko auginimo atostogose, tiek kad vaikas nebe kūdikis. Tai va, kažkaip ir nuotaika netikėtai pakilo ir šypsena veide atsirado: kai karantine esi 2 mėnesius 1 savaitę ir 5 dienas, svajoji apie grįžimą į normalų gyvenimą. O gal jau ir nebesi tikras - ar tas normalus gyvenimas yra vaiko priežiūra, kurioje prabuvau labai ilgai, palyginus su pusmečiu darbo.

Kalbant apie gyvenimo tėkmę, mano rankose šiandien OPI kompanijos nagų lakas, man regis paskutinis šios kompanijos nagų lakas, kuris dar nebuvo pasirodęs bloge. Tiesą pasakius nerodytų nagų lakų turiu likusius vos kelis buteliukus, vos kelias spalvas ir kas toliau? Tikriausiai nieko: naujų lakų bent kol kas pirkti nebeketinu, noriu bent per pusę sumažinti turimą kolekciją, tad kaip ir naujų atspalvių nebeturėtų būti. Ką galbūt galėčiau sugalvoti jums parodyti? Kokią įdomesnę dailę ar nagų štampavimą, tačiau tikriausiai tik vasaros metu. Grįžtant prie to OPI - mano rankose šį kart klasikinis, blizgus aukso spalvos nagų lakas - tokia spalva, šalia raudonos ir perlamutrinės rožinės, nagus laisvai galėjo lakuotis ir mūsų mamos ar močiutės. Kviečiu pasižiūrėti.

"Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar kartą."
t. Edisonas



Produktas: OPI nagų lakas "NL F69 50 Years of Style"
Gamintojas: "OPI Products Inc.". Pagaminta Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas padengimas
Labiausiai nepatiko: trumpai laiko
Tūris: 15 ml
Kaina: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Nagavita, Top Beauty, Salon Pro 
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Tosylamide/ Epoxy Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Mica, Stearalkonium Bentonite, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Alumina, CI 77891, CI 77491, CI 77499.


Mano nuomonė. OPI nagų lakai beveik visuomet mane džiugina gera kokybe ir gana ilgu išlikimu. Ir ta kokybė puikiai jaučiama tik paėmus buteliuką į rankas. Stiklinė, gana didelė pakuotė su juodu užsukamu dangteliu atrodo gana masyvi, yra sunki, tvirta stabili. Kompanijos nagų lakų dizainas visuomet lieka tas pats: juodi užrašai ant pakuotės yra visa puošyba. Šį kart papildomai papuoštas ir dangtelis - šuoliuojančiais mustangais išmarginta skaidria plėvele. Galbūt tai kokios riboto leidimo linijos išskirtinis ženklas? Sudėtinga pasakyti, kadangi kažkokios papildomos informacijos nėra. Nagų lako šepetėlis standartinio dydžio, vidutinio ilgio ir pločio - tad yra tas aukso viduriukas, suteikiantis optimalius rezultatus tarp spartaus ir kruopštaus padengimo.

Iš ties nagų lakas dengiasi labai lengvai ir greitai - keliais perbraukimais padengiu visą plokštelę niekur nenutepdama odelių aplink. Vidutinio tirštumo priemonė niekur nenuteka, pasidengia tolygiai ir atrodo dar pati pasiskirsto per nagą. Kalbant apie šio lako pigmentaciją, turiu pastebėti, kad antrasis sluoksnis šiuo atveju nėra būtinas - jis nesuteikia nei intensyvesnės spalvos, nei ryškesnio rezultato, nei gilumo. Visgi, tikėdamasi geresnio išlikimo antrą sluoksnį padengiu.


"50 Years of Style" atspalvio pavadinimas jau pats savaime pasako, kad tai klasikinės spalvos ir užbaigimo nagų lakas. Tai spindintis nagų lakas su tradicine aukso spalva. Rezultatas nėra nei intensyviai žaižaruojantis, nei ryškiai auksinis. Sakyčiau labai primena 20 metų atgal mano vieną pirmųjų "auksinių" nagų lakų, kai dar neturėjome matinių tekstūrų, įmantrių blizgučių, o va toks auksinis buvo vienas tų jaunatviškesnių atspalvių greta klasikinių raudonų ar perlamutrinių rožinių atspalvių.

Labai apmaudu, kad šitas nagų lakas išlieka pernelyg trumpai, vos 3 dienas! Ir ima labai greit nuskilinėti ir nutrupėti. Dažnai nuskilinėjimas priklauso nuo mūsų nagų būklės ar besisluoksniuojančių nagų, tačiau tokiais atvejais kartu su nagų laku nusilupa ir plonytis mūsų nagų sluoksnelis. Šiuo atveju turiu pripažinti, kad nepaisant mano nagų būklės lakas nuslyla ir viskas. Tiesiog pateisina savo klasikinį įvaizdį: spindintis efektas, klasikinė spalva ir klasikinis, vos 3 dienų efektas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai