TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#03 Fairi (Charmander)"

Man atrodo pokemonai man patiko visuomet - vaikystėje tikriausiai ne vienas žiūrėjo filmukus. aš buvau gana berniukiška mergaitė ir visokios princesės man buvo nuobodžios, užtat pokemonai, digimonai, riteriai, indėnai ir visi berniukiški dalykai buvo mano skoniui. Prieš kelis metus atsiradęs Pokemon Go buvo labai įtraukęs mus su vyru ir... mes vaikščiodavom po kelias valandas su telefonais ieškodami naujų ir naujų. Šiai dienai žaidimo banga man regis jau senai nuslūgusi, bent jau Lietuvoje. Pokemon Go karštinės, apėmusios regis visą pasaulį, metu visi kas netingėjo kūrė daiktus su pokemonais: virtuvės rakandai, drabužiai, žaislai, kosmetika ir nagų lakai. TonyMoly sukūrė 6 nagų lakus, kurių kiekvieno spalva priskirta atitinkamam pokemonui. Aš turiu visus, apie kai kuriuos jau pasakojau, o šį kart į dienos šviesą ir blogo sceną žengia ugninis Charmander pokemonas ir raudonas nagų lakas.

"Jei palankios galimybės nesibeldžia - pastatyk duris."
M. Berle



Produktas: TONYMOLY Pokemon nagų lakas "#03 Fairi (Charmander)"
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai greit džiūva
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 8 ml
Kaina: $ 5,00 US 
Kur galima įsigyti: ebay, amazon
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Ryškios, intensyvios spalvos.
Naudojimas: padenkite ant nagų lako, palaukite, kol išdžius.

Sudėtis: ant buteliuko sudėtinių dalių nėra, internete jų rasti nepavyko


Mano nuomonė. Volelio formos stiklinis buteliukas nuo kitų nagų lakų skiriasi regis tik tuo, kad ant paviršiaus pokemonas. Aww, kaip miela, pagalvojau ir užsisakiau visus. Bet ar buvo verta? Pirmiausia mane nuvylė pati pakuotė - ant jos nėra absoliučiai jokios informacijos apie priemonę jokia man suprantama kalba: pora žodžių korėjietiškai, bet nei sudėtinių dalių, nei pažadų ant pakuotės nerasime. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio ir gan plonas su itin lanksčiais šereliais, kurie labai palengvina nagų lako dengimą. Apskritai nagų lako formulė kiek skystesnė, tačiau ją lengva padengti, nesukuria dryžių (būtent šita spalva) ir atrodo dar pasiskirsto ant nagų pats. Bėda yra su pigmentacija ir labai didelė bėda. Lakuodama nagus juos nusikirpau itin trumpai, tad labai nesinervinau, kad jis visiškai permatomas - vienas sluoksnis lako atrodo baisiai, kai nagai nors truputį ilgesni. Bėda ta, kad pro tokios skystos pigmentacijos laką visuomet persimato sritis, kur nagas jungiasi su oda. Realiai kuo trumpesnis laisvojo nago kraštas tuo geriau tokie nagų lakai atrodo. Ir ant ilgų - deja bet atrodo labai prastai, nesvarbu ar tepti 1, 2 ar 5 lako sluoksniui. Laimė, kad džiūva tikrai greit.


"#03 Fairi (Charmander)" atspalvis raudonas, šilto raudono tono nagų lakas ir kaip keistai atrodo tas spalvos permatomumas. Ta raudona tampa labiau vasariška, nei universali spalva. Išdžiūvęs nagų lakas intensyviai spindi ir šiek tiek primena gelinį lakavimą.

Bėdų čia yra ne tik su pigmentacija, tačiau ir su išlikimu. Jei pirmą dieną nagų lakas gražiai spindi ir atrodo iš ties padoriai, tai jau antrą tas spindesys visiškai dingsta, paviršius atrodo nemenkai apsibliausęs. Maždaug 3-4 dieną ima nusitrinti nagų krašteliai, tad metas valyti. Man nagų lakas turi išlaikyti bent 5 dienas, o tada aš jau neprieštarauju ir persilakuoti. Lakuotis darbo savaitės viduryje man visiškai netinka ir nepatinka - lyg ir galėčiau, bet nenoriu ir tiek, nepatogu. Šio atspalvio lakas, lyginant su kitos serijos labais man pasirodė visai neblogas. Manau, kad dėl to, jog šiuo metu trumpai kerpu nagus ir nėra tos ryškios linijos, neerzina jos persimatymas. Tik ar pirkčiau žinodama kokie čia buvo lakai? Deja... ne, manau tai visiškai paskubomis pagamintas produktas, prastai pigmentuotas, trumpai išliekantis ir žaidžiantis tik pokemonų populiarumo korta ir manipuliuojantis tik pokemonų gerbėjų piniginėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai