2020 pavasario mėgstamiausi

Pavasaris jau baigėsi, toks visiškai kitoks, netikėtai karantininis, nuobodokas ir naminis. Kosmetikos prasme, tikriausiai reikia tai garsiai pasakyti, mane mažai kas džiugino, atradimų mažoka ir tų mėgstamų produktų iš ties maža. Šį pavasarį aš labiau džiaugiausi sutvirtėjusiais šeimos santykiais ir tarpusavio ryšiais, mane kasdien džiugino daržas balkone ir augantys, žaliuojantys bei derlių duodantys augalai (visa eiga sudėta instagrame). Tačiau visgi, šį mėnesį išskiriu ir kelis geriausius kosmetikos produktus, noriu papasakoti apie patikusius gaminius bei svarbiausius įspūdžius. 

"Viskas mūsų rankose, todėl jų negalima nuleisti."
C. Chanel



Visiškai paprastas, labai elementarus produktas, kurį daugiausia naudojam sausėjančiai vaiko veido odai, tačiau būdama vonioje juo dažnai pasitepu lūpas, kartais ir rankas. Nedidelė kaina, paprasta, elementari sudėtis ir gera kokybė. Verta pabandyti.



Nuostabus aliejukas. Suglotnina plaukus, suteikia spindesio, mažina jų vėlimąsi ir palengvina iššukavimą. Plaukai po aliejaus ne tik labai gerai atrodo, tačiau ir jaučiasi puikiai. Priemonė neriebina plaukų, jų neapsunkina, tačiau pakankamai suglotnina. Vienas didesnių šio pavasario džiaugsmų mažoje pakuotėje.



Šį pavasarį kaip niekad daug naujų veido priežiūros produktų, išbandžiau daug mažyčių pakuočių kremų ir vistiek labiausiai esu patenkinta Dr. Organic elementariu, gana paprastu kremu. Be jokių didelių pompastikų, kremas tiesiog gerai pamaitina sausą odą, sudėtis labai gera, kaina įkandama visiems, tik vasariškai šiltiems orams tikrai netiks - tai žiemos kremas, kai reikia riebesnių ir sunkesnių produktų.



Ne visos lakštinės kaukės vienodos. Taip, visų efektas panašus, bet vienos drėkina mažiau, o kitos stipriau. Nesitikėjau, tačiau šita SNP kaukė labiausiai nudžiugino būtent intensyviu drėkinamuoju efektu. Smagu buvo ir pavaikščioti su ūdros snukučiu po namus, tad nepaminėti jos mylimiausiuose būtų tikra nuodėmė.



Po krūvos skirtingų kremų ir atidarytų, išbandytų skirtingus efektus žadančių tūbelių, geriausiu pavasario kremu skelbiu Rituals kremą. Nuostabus losjonas, kuris susigeria tiesiog akimirksniu, nepalieka jokio riebumo jausmo ir iš kart drėkina rankų odą. O dar ir labai malonus kvapas... Mielai šios kompanijos kremus pakartočiau - puikus kainos ir kokybės santykis.



Su nagais kaip ir kiekvieną pavasarį ateina šiokia tokia krizė - tai juo lakuoju, tvarkausi ir rūpinuosi, tai leidžiu mėnesiukui pailsėti be jokių priemonių. Karantino pradžioje planavau juos gydyti Eveline priemone, tačiau po kiek laiko ėmiau vėl lakuoti. Iš visų lakų, kuriuos bandžiau šiuo sezonu, labiausiai įsiminė Orly nagų lakas, su kuriuo paprasta itin greit susitvarkyti nagus. Nors ir ne be trūkumų, bet formulė man patinka, švelnus efektas džiugina akis, o ar lakas geba kondicionuoti nagus? Reikia ilgesnio, bent poros mėnesių ištisinio lakavimo šiuo produktu, kad išsiaiškinti. O kokia jūsų nuomonė apie Orly?



Aš myliu Velym ir tikriausiai tai yra geriausia visų laikų dantų pasta - švelnus, tačiau efektyvus valymas yra būtent tai, ko aš nuolat ieškau. Prie pastos grįžtu jau ne pirmą kart ir manau ne paskutinį. Plačiau galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo.



Kosmetinių atradimų šį pavasarį bloge labai mažai. Tikriausiai dėl to, kad naudojau ir pasakojau apie tai, ką jau turiu ir dažniausiai bloge nepapasakoti kosmetikos produktai yra tie, kurie patiko mažiau, apie kuriuos ilgai nesusidariau nuomonės arba kažkas vis kliuvo. Va, šita hailaiterių paletė MĖLYNA! Atrodo, kas rinksis mėlynos spalvos hailaiterius? Bet iš ties ant veido odos jie saikingai mėlyni, gražiai švyti, dalelės itin smulkios, spindesio intensyvumą paprasta reguliuoti - labai gerai čia viskas - vienas iš tų gaminių, kuriais norisi pasidžiaugti.



Kalbant apie Revolution, iš visų kompanijos produktų mane labiausiai džiugina lūpų priemonės. Jei su šešėliais, veido priežiūros priemonėmis būna tinka arba ne, tai lūpų dažai bene visuomet džiugino gera kokybe. Pavasarį pasakojau apie ryškius raudonus lūpų dažus su labai intensyvia pigmentacija, malonia tekstūra, na ir visgi ne matiniu efektu.



Dėti ar ne į šitą įrašą, štai kur klausimas. Beveik kaip be or not to be. Man labai, tiesiog pasakiškai patiko, sugundė suviliojo gaivus rožių aromatas, tarsi rožių ir vandens, pirmoms pavasario ar karštoms vasaros dienoms. Tačiau siaubingai nuvilia itin trumpas išlikimas. Va šiuo metu vis ieškau gaivaus rožių aromato, kažko labai panašaus į šį, tik išliekančio gerokai ilgai.

-----------------------------------------------------------


Karantino metu itin daug laiko praleidome dviese su sūnumi, kaip senais laikais. Šiuo periodu padarėme visą galybę įvairių užduočių, tyrinėjome veiksmus ir procesus, analizavome gamtą ir pažindinomės su gyvūnais ir visada, auginome darže ir daug piešėm, lavimom rankas, lipdėm, skaičiavom, skaitėm, mokėmės. Tikriausiai iš visų veiklų labiausiai įsiminė modelino gamyba iš kelių produktų, kurioje nuo A iki Z dalyvauja vaikas (maišyti, virti, dažyti ir galiausiai lipdyti), o ir man pačiai šitas darbelis buvo maloni, beveik meditacinio pobūdžio veikla.



Tačiau karantinas nebuvo skirtas tik vaikui - nemažai laiko, ypatingai vakarais galėdavau skirti ir savo pomėgiams, tad džiaugiuosi net keliomis perskaitytomis knygomis. Skaitydama šitą romaną verkiau ir džiaugiausi, šypsojausi ir atpažinau mus, mūsų su vyru gyvenimo istoriją, mūsų santuokos išbandymus, kai nepaisant didžiulės meilės sunkumų ir nesusipratimų kyla. Labai jautri, asmeniškai mums artima tema su geru šviesos spindulėliu gale.


HOBIAI.
Balkono daržas

Ir čia aš neturiu jums jokios nuorodos, nebent savo instagram paskyrą, kurioje rodau visą veiksmą. Galbūt sezono pabaigoje apie daržą vertėtų parašyti atskirą įrašą? Apie visus auginamus augalus, jų eigą ir sunkumus? Ką manote, būtų įdomu?
Iš esmės tai šio pavasario hobis yra balkoninis daržas, kur 2 su trupučiu kvadratų plote bandau užsiauginti visko, kas tik šauna į galvą. Šį sezoną pradėjau nuo svogūnų laiškų, po kurių ir salotos, krapai, petražolės, sultenės, pipirnės, prieskoninės žolelės (bazilikai, raudonėliai, mėtos, lauro lapai ir t.t.), žirniai ir jau morkos! O dabar su nekantrumu laukiu nokstančių pomidorų, besimezgančių agurkų ir... šiandien pastebėjau, kad iš sėklų prieš kelis mėnesius sodintos žemuogytės krauna žiedus! Va tokiais reikalais ir užsiimu - kai neturi šilnamio - pasidarai balkono daržą, kai balkonas jau pilnas - naudoji palangę.


PRAMOGOS

Kol visi žiūri visokius serialus, aš Youtube atradau seriją filmukų apie tai, kaip žmonės perka senus namus, juos renovuoja, o istorikai atkapsto jų buvusią istoriją, kas juose gyveno. Nebūčiau istorikė 😁😁😁 Tiesą sakant esu mačiusi kelias dalis ir anksčiau, bet šiais metais žiūriu nuo pat pirmosios ir mėgaujuosi. Mano svajonė visuomet buvo nusipirkti kokį dvarelį ir jį atkurti - investicijos milžiniškos, tai vis dar tebėra svajonė be jokių kontūrų, tad šiai dienai akys džiaugiasi va tokiais vaizdais, o širdis vis paliūdi dėl Lietuvos paveldo


Tikriausiai viskas? Anksčiau čia dar keldavau ir muzikos grojaraščius, bet aš nesu didelė melomanė. Muzika man dažniausiai yra tik fonas, nors...  va šituo kūriniu džiaugiausi dažniausiai:


Toks buvo mano pavasaris. O koks jūsų? Kuo jūs džiaugiatės labiausiai? Ką naujo atradote? 
Koks buvo jūsų karantinas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai