DERMA SEL Totes Meer Mineralien Matcha-Tee - veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais ir japoniška matscha žaliąja arbata

Surašiau visą įrašą, galvodama, kad tuoj parašysiu įžangą ir pamiršau, paskelbiau nieko neparašiusi! Tokiu atveju tiesiog trumpai - bandau dar vieną įdomią veido kaukę su japoniška arbata ir jūros druskų mineralais, kuri žada balansuoti odą. Hmm... atrodė labai įdomiai perskaičius aprašymą, o mano (sausiaodės) potyrius galite perskaityti žemiau.

"Akimirka yra daugiausia, ko gali tikėtis iš tobulybės."
Ch. Palahniukas


Produktas: DERMA SEL Totes Meer Mineralien Matcha-Tee - veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais ir japoniška matscha žaliąja arbata
Gamintojas: "Fette Pharma AG". Pagaminta Koln, Vokietija
Paskirtis: balansuoti, regeneruoti, švelninti veido odą, mažinti raudonį ir tempimo jausmą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atgaivino/ atvėsino odą
Labiausiai nepatiko: vizualiai nesimatė efekto
Tūris: 12 ml
Kaina: 0,80 EUR
Kur galima įsigyti: "Dalli" - vokiškų prekių parduotuvėse
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: Išlyginamoji ir subalansuojanti veido kaukė visiems odos tipams. 100%  natūralūs mineralai. Mineralų koncentracija DHB 400. Prabangi matscha arbata, taurusis lotoso žiedų ekstraktas, azijietiškas ryžių aliejus sukuria lengvos tekstūros kreminę kaukę, kuri regeneruoja ir subalansuoja įvairių aplinkos veiksnių, streso paveiktą odą. Nuima raudonį ir tempimo jausmą. Naudojant pastoviai atsistato natūralus odos balansas, pastebimai švelnėja, rezultatas sveika ir graži oda.
Naudojimas: užtepkite kaukės sluoksnį ant švariai nuvalytos veido odos. Palaikykite 10 min., tada švelniai servetėle nuvalykite likučius ir nuplaukite šiltu vandeniu (be muilo).


Vienkartinė kaukės pakuotė labai kompaktiška, nedidelio dydžio, ryškiai žaliais spalviniais intarpais. Tikriausiai ta žalia arbatos pudra ant paveikslėlių ir apskritai dominuojanti spalvinė gama mane ir sužavėjo, kad nusprendžiau įsigyti ir išbandyti kaukę.

Kvapas nėra labai intensyvus, toks labiau viduriukas, tačiau aiškiai jaučiamas ir labiausiai primena stiprią juodą arbatą.

Konsistencija kreminė. Bet jau spalva... na atrodo prastai. Kita vertus kaukė nėra dažyta, tad visiškai suprantu, kodėl ji būtent tokios, chaki spalvos. 

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Dicaprylate/ Dicaprate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Oryza Sativa Bran Oil, Panthenol, Sesamum Indicum Seed Oil, Maris Sal, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Limonene, Citral, Linalool, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate


Poveikis. Kreminė priemonė labai lengvai dengiasi tiek pirštais, tiek kaukės šepetėliu, tad šį kart dengiau pastaruoju būdu. Turiu pastebėti, kad priemonė skalsi, pakuotėje esamu kiekiu riebiai padengiau visą veido odą, pakako dar ir riebokam sluoksniui ant kaklo padengi. Gamintojas rekomenduoja kaukę laikyti 10 minučių, o tada nuplauti, tad taip ir darau. Tiesa, nuplaunant kaukės spalva jau buvo kitokia - padengus ji buvo žalia, o nuplaunant ruda - tiesiog oksidavosi.


Tik užsidėjusi kaukę jaučiu, kad ji kutena, lengvai vėsina veido odą, toks lyg lengvas šaldomasis efektas, kuris atgaivina. Manau tokia kaukė puikiai tiktų vasaros metui, po dienos pajūryje ar tiesiog ilgesnio buvimo saulėje. Po kaukės mano skruostai buvo vos vos jautresni, tačiau per daug nekreipiu dėmesio - beveik po kiekvieno produkto ji taip reaguoja, mat vėl turiu tą sausos/ jautrios odos periodą. Tačiau tikrai negaliu pasakyti, kad ji veikė raminančiai. Užtat veido odos paviršius tapo matinis ir švelnus. Nepastebėjau, kad kaukė darytų ką nors daugiau. Oda jautėsi tikrai gaivesnė, tikrai švelnesnė, tačiau vizualiai, apart jau minėto matiškumo, jokio kito poveikio nemačiau. Tad vertinant efektą manau tai visgi labiau mišrios, o gal ir riebios odos kaukė, kuri sausiaodėms tikrai neduos norimo drėkinimo, nemažins tempimo jausmo ir vargu ar gebės nuraminti odos sausumą. Ne tai ko tikėjausi, bet blogai nebuvo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš visas savo kaukes vasarą sukišu į šaldytuvą, kad kai karšta išsitraukiu ir taip atgaivina odą, tai rekomenduoju irgi)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras sprendimas :) Aš tai nuo pavasario vidurio iki spalio praktikuoju ledukus veidui. Va http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2017/05/gaminame-grozi-namuose-gaivainamieji.html

      Panaikinti
    2. irgi seniai mačiau, bet nėra galimybių - neturiu šaldiklio :|
      tai nei ledų, nei naminių ledų vasarą :|

      Panaikinti

Rašyti komentarą