#69/2020 Balandžio mėnesį baigiau

Šiandien praleidom puikią dieną gamtoje su keptu maistu ir smagia kompanija. Tai gera buvo prisėsti po žydinčiais vaismedžiais, žaliuoti pradedančiais medžiais ir tiesiog įkvėpti gryno oro, be kaukės. Ir kas galvojo, kad buvimas be kaukės ir tas tyras oro gurkšnis, kurį anksčiau laikėm savaime suprantamu dalyku, bus toks svarbus. Tiksliau, kad kada nors tai suvoksime. Na o aš šiandien vakare sėdu prie įrašų ir noriu jums papasakoti apie balandžio mėnesį ištuštėjusias pakuotes ir priemones, su kuriomis nebenoriu draugauti.

"Šypsena yra kreivė, ištiesinanti viską."
P. Dilleris


Kūnui

Per kelis mėnesius labai tikėjausi, kad kaip nors prisijaukinsiu šitą priemonę, tačiau... vargau su ja, nė kart nepavyko gražiai pasidengti, spalva visiškai man nepatiko, o ir poreikio būtent tokiam, vienos dienos įdegiui aš neturiu. Tad galiausiai nebėra jokio noro ir tuo labiau tikslo laikyti želę savo namuose. Metu lauk beveik pilną pakuotę ir jaučiuosi lyg būčiau išmetusi pinigus į balą.
Nė už ką nekartočiau, negundo ir kiti kompanijos produktai. Kartais šaukštas deguto medaus statinę iš ties gadina.

2. HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai, 400 ml
Be abejonės tai mūsų mylimiausia dušo želė vaikui prausti - aš visiškai pasitikiu jo sudėtimi, man patinka kad nėra jokių akivaizdžiai žalingų medžiagų, gerai putoja, švelniai ir švariai prausia odą.
Jau kartojame.

Gerai prausia ir maloniai kvepia, tačiau... sudėtis man nepatinka ir aš nuoširdžiai nemanau, kad už kūno prausiklį verta mokėti brangiai. Juk tai tik prausiklis, kad ir kaip ten būtų, tačiau ant odos jis būna taip trumpai, kad tai tikriausiai vienas iš tų kelių priemonių, už kurias permokėti nenori.
Nepatinka man šita želė visiškai niekuo, tad nekartočiau.

Esu bloge aprašiusi bandytą mėginį, o ši pakuotė yra užsilikusi po ligoninės. Nesinori man namuose priemonių užmiršti, kažkur užkišti ir atsiminti tik tuomet, kai jas laikas mesti lauk. Tad tiesiog sunaudojom. Patogu kelionėms, patogu ligoninėje, bet namuose toks būdas praustis nėra pats geriausias.

Plaukams

5. SALERM Keratin Shot Co-Wash Express - plaukus ištiesinanti ir atstatanti emulsija su keratinu, 500 ml
Sunaudojau ir jausmas toks, kad būčiau naudojusi visą amžinybę. O daviau dar ir keliems žmonėms išbandyti. Įdomi ir iš ties veiksminga priemonė, tačiau turiu vieną pastebėjimą - po maždaug 3-4 plovimų, beveik visuomet, plaukuose atsiranda toks keistas kvapas ir ne pats maloniausias.... Įdomu, ar tokia reakcija tik man? Reikės paklausti merginų su kuriomis dalinausi šia priemone.
Nežinau, veiksmingas fainas, bet tas nemalonus kvapas...

Veidui

6. KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Cucumber" - drėkinanti lakštinė veido kaukė iš skiltelių, 12 vnt./ 20 ml
Itin fotogrniška kaukė, kuris puikiai atgaivina ir padrėkina odą. Bėda tikriausiai ta, kad palieka ilgam stiprų lipnumo jausmą. Na ir sausiaodėms gal ne pats geriausias variantas, kai kaukė dengia ne visą veidą, o tik tam tikras odos vietas. Užtat tokios kaukės tikrai pliusas mišrios odos savininkėms - galima gabalėlius dėti tik ten, kur trūksta drėgmės.
Kartočiau, man ji patiko.

7. ZEAL Mud Mask Seaweed & Green Bean Purifying - drėkinamoji purvo kaukė su jūros dumbliais ir žaliosiomis mungo pupuolėmis, 10 ml
Labai tiršta ir sausoka molinė veido kaukė, kuri šiek tiek pavalė odos paviršių ir nuėmė riebaliuką paviršiuje. Nieko įspūdingo, tačiau ir nieko blogo.
Nežinau, man regis galima rinktis ir geresnes, tad kam pirkti vidutinę?

8. NATURA ESTONICA bio Rejuvenating Ginseng & Acai - gaivinantis, senėjimo procesus stabdantis veido tonikas su ženšenio bei acai uogų ekstraktais, 200 ml
Per stiprus toniko kvapas man nelabai patiko, nors pats tonikas tai neblogas. Sudėtyje daug naudingų odai ingredientų. Tonikas gaivino odą ir tikiu padėjo nuvalyti po prausimo nepageidaujamas apnašas.
Visai patiko, tačiau nežinau ar kartočiau būtent dėl kvapo.

9. BIOTHERM Blue Therapy Cream-in-Oil Nutritive Repairing - maitinamasis ir atkuriamasis normalios ir sausos odos kremas su aliejumi, 10 ml
Kol kas geriausias kremas veidui iš Biotherm, kurį bandžiau tarp kalendoriuje rastų. Maitino, oda jautėsi gerai. Tačiau manęs nežavi ilgas gėrimasis į odą ir labai nepatinka daug alkoholio sudėtyje.
Būtent dėl alkoholio nekartočiau.

10. OH K! "Avocado" Super Silky! - lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu, 20 ml
Atgaivino, suteikė komforto jausmą, regis net šiek tiek maitino odą. Smagu, kad nebuvo lipnumo pojūčio, tačiau skystis gėrėsi ilgai.
Manau pakartočiau.

Rankoms

11. NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su mėtomis ir svaraininėmis kriaušėmis "Mint & Quince Pear", 250 g
Labai myliu šitos kompanijos muilus, man patika jų kvapai, man patinka dydis, man patinka sudėtinės dalys. Kvapas švelnus, lengvai gaivus ir nepaprastai malonus, prausia švelniai, nesausina.
Kartosiu.

12. RITUALS... The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion "Indian Rose & Sweet Almond" - drėkinantis rankų losjonas su indiškų rožių ir saldžiųjų migdolų aliejais, 70 ml
Labai maloniai kvepiantis ir labai greit susigeriantis rankų kremas, kurį tiesiog mylėjau darbe - tik pasitepi rankas ir gali eiti dirbti, ta prasme iš karto, nereikia nieko laukti. Kremas drėkino rankas, vizualiai jos atrodė gražesnės ir jaunesnė. Man atrodo puikus produktas, kuriame buvo viskas, ką šiaip jau mėgstu kremuose.
Kartočiau.

13. ENLIVEN Strawberry Hand Gel - braškinė antibakterinė rankų želė, 50 ml
Sunaudojau. ir sakyčiau gana greit. Paprastai dezinfekcinių želė niekad taip sparčiai nebaigiu, bet tas virusas ir visa situacija tiesio priverčia rankas dezinfekuotis kas kelias minutes. Patiko, naudoti paprasta, kvepėjo įdomiai.
Kartočiau.

Įvairūs

14. OPTISANA Vitamin C maisto papildai su saldikliais, 80 g
Stiprinom visi imuninę sistemą ir su vitaminais ir natūraliais būdais. Čia gana paprastos, vitamino C šnypščiosios tabletės, pasaldintos, kad skaniau būtų gerti.

Vitaminas C 180 mg (225% RMV)

15. OPTISANA Multivitamin maisto papildas su saldikliais, 90 g
Na ir analogiškos tabletės su įvairiais vitaminais, tik čia jau ne citrinų, o apelsinų skonio.
Vitaminas E 12mg (100% RMV)
Vitaminas C 80 mg (100 % RMV)
Tiaminas 1,1 mg (100 % RMV)
Riboflavinas 1,4 mg (100 % RMV)
Niacinas 16 mg NE (100 % RMV)
Vitaminas B6 1,4 mg (100% RMV)
Folio rūgštis 200 ug (100% RMV)
Vitaminas B12 2,5 ug (100% RMV)
Biotinas 50 ug (100% RMV)
Pantoteno rūgštis 6 mg (100% RMV)

16. SPLAT Special "Black Wood" juoda balinamoji dantų pasta su anglimi ir kadagių ekstraktu "Dark Mint", 75 ml
Apnašas šalina, dantis valo. Nelabai sužavėjo saldokas kvapas ir gaivos buvo per mažai, bet iš esmės - pasta kaip pasta. Tik tikriausiai tai nebūtų priemonė, kurią norėčiau kartoti.

17. SIRENA drėgnos servetėlės, 15 vnt.
Labai paprastas servetėlės. Gyveno mano rankinuke, vis pasivalydavau tai rankas tai šiaip kur prireikdavo, paskutinės karantino metu tiesiog uždžiūvo pakuotėje. Net neįsivaizduoju, kai čia tas servetėles vertinti - nelabai kuo skiriasi nuo kitų, panašių priemonių. Sunaudojau ir pamiršau.

Dekoratyvinė kosmetika

18. AVON True Colour Flawless Cream-to-Powder kreminis makiažo pagrindas "N1-15 Alabaster", 9 g
Aš tik dabar pastebėjau, kad kai kuriems produktams apžvalgas parašau jau beveik ištuštėjus pakuotėms. Panašiai nutiko ir su šiuo makiažo pagrindu - bandžiau, testavau, tikėjausi pamatyti kažką naujo ir geresnio. Bet jau iš įrašo aišku, kad taip nenutiko, man nepatiko sunkus ir netolygus dengimas, bet... nenorėjau imti ir tiesiog išmesti, tai vis pasidažydavau juo karantino dienomis. Taip ir baigiau, bet nuomonė nepasikeitė. Nepatiko ir man netiko.

MĖGINYS.
O šitas mėginys mane labai sudomino: jis turi vizualinį maskavimo efektą, kuris padeda paslėpti papilkėjusią, negyvybingą odą, smulkias raukšleles, suteikia veido odai gražią išvaizdą. O ir tekstūra labai lengva, maloni ir neapsunkinanti.
Sudomino.

20. INGLOT HD Perfect Coverup Foundation - tobulai maskuojantis makiažo pagrindas visiems odos tipams Nr. 76
MĖGINYS
Labai gerai maskuoja spalvinius netolygumus, tačiau man jis pasirodė per sunkus, kiek sukrenta į raukšleles, o matinė tekstūra nėra mano mylimiausia. Įdomi priemonė, bet jaučiu, kad ne mano odai ir ne visai mano poreikiams.

21. L.A.GIRL Glazed Lip Paint - itin spindintis lūpų blizgesys "Tango", 12 ml
Šito dar yra pakuotėje, bet aš nebenoriu su ja žaisti. Kažkoks košmaras, kuris dengiasi netolygiai, sunkiai; teplioja aplink lūpas, nukeliauja ant dantų, baisiai atrodo... Bandau, nusivalau iš kart, po kiek laiko vėl bandau ir vėl kantrybė trūksta... Nebegaliu, metu lauk.

22. L'OREAL Paris Brow Artist "Micro Tattoo" natūralų efektą suteikiantis antakių flomasteris "107 Cool Brunette", 4,5 g
Dar vienas feilas, su kuriuo vis šiek tiek pasidažydavau dienomis, kuriomis nesidažau. Efektas labai paprastas, pradžioje buvo panašu į flomasterį, o paskui itin greit nusidėvėjo plaukeliai, pradėjo vis dažniau nebepiešti... Nepatiko ir aš tikrai nepirkčiau pati.

Neatsparus vandeniui, tepa, bet efektas tai geras. Apskritai Essence ir Catrice tikrai turi geresnių tušų nei šis. O apskritai vandeniui atsparūs man nepatinka.

24. Toothbrush Oval Makeup Brushes Set - ovalus, dantų šepetėlio formos makiažo šepetėlis
Nulūžo rankena ir dažytis tapo nelabai patogu, o ir šereliai pradeda smukti lauk. Turiu pastebėti, kad šepetėliai veikia tikrai ne su visais makiažo pagrindais, po jo man dažnai dar norisi patapšnoti veidą kempinėle makiažo užbaigimui. Žinot, man regis aš labai norėjau juos išbandyti, jie buvo populiarūs dėl mados, bet nėra tokie jau geri, kaip atrodo.
------------------------------------




Ačiū, kad skaitote, 
Gėlėta kosmetinė

Komentarai