OH K! "Avocado" Super Silky! - lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu

Metas pasilepinti kaukėmis? Šiam kartui labai norėjau lakštinės, kuri atgaivintų mano odą ir padėtų ją kiek padrėkinti. Šylant orams vis labiau norisi tos maloniai gaivinančios kaukės. Kažkurio apsipirkimo Drogas parduotuvėje metu turėjau prisipirkusi krūvą korėjietiškų kaukių, tad šį kart bandau Oh K!

"Mes pirmiausia sukuriame savo įpročius. Tada įpročiai sukuria mus."
J. Dyronas


Produktas: OH K! "Avocado" Super Silky! - lakštinė veido kaukė su avokadų ekstraktu
Gamintojas: "3 Warple Way" US. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: suteikti veido odai švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepalieka lipnumo jausmo
Labiausiai nepatiko: norėjosi stipresnio ir vizualiai matomo efekto
Tūris: 20 ml
Kaina: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Naudojama kaukė suteikia neįtikėtiną švelnumą odai, taip džiugindama kiekvieną dieną.
Naudojimas: Nuvalykite veidą ir makiažą. Iš pakuotės išimkite kaukės lakštą ir uždėkite ant veido. Palaukite 10-20 minučių, atsiplaiduokite. Nuimkite kaukę ir sukamaisiais judesiais įmasažuokite drėgmės likučius į odą. Nenuplaukite.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis švelniai žalias maišelis su kauke viduje. Korėjiečiams būdingos itin žaismingos, beveik vaikiškos pakuotės su visokiais mielais gyvūnėliais, kaip tarkim pandos, žaismingais užrašais. Dizainas čia irgi labai žaismingas, pastelinių spalvų ir atrodo kiek persistengta su elementų gausa.

Kvapas niekuo neprimena avokadų, o ir sunkiai įsivaizduoju kaip kaukė turėtų avokadais kvepėti. Kvepia kosmetika ir šiek tiek primena kvepalus.

Konsistencija. Medvilnės lakštas gausiai pridrėkintas balsvos spalvos skysčiu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, 1,2-Hexanediol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Carbomer, Persea Gratissima Fruit Extract, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Parfum


Poveikis. Tas, kurios lakštinių kaukių vengia dėl kaukių glitumo pojūčio, galiu nudžiuginti, kad  šios kaukės skystis to glitumo neturi. Ir tikriausiai dėl to, kaukė nuėmus nepalieka itin stipraus lipnumo pojūčio. Pagal mano veido formas kaukė tinka visai neblogai, padengia didžiąją nosies dalį, gal kiek trūksta ant kaktos, kiek per daug šonuose, bet iš esmės visai patenkinta jos padengimu. Visai smagu, kad lakštas nėra varvančiai šlapias, tad nereikia jo nugręžti, nuo veido skystis nebėga.


Niekad neseku laiko su veido kaukėmis - tik pradėjus sausėti stengiuosi nusiimti, kol dar neapdžiūvo. Turiu pastebėti, kad nuėmus kaukė nepalieka jokio didesnio lipnumo, tačiau skystis į odą geriasi labai ilgai. Koks efektas? Gamintojas žadėjo tik švelnumą odai, tačiau turiu pastebėti, kad ir atgaivino ir suteikė komforto jausmo, bet tikriausiai labiau maitino nei drėkino. Vertinant bendrai - visai neblogai, stebuklingo poveikio nėra (kaip ir bene visuose lakštinėse), tačiau neblogai atgaivina odą, suteikia jai komforto jausmo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai