MILANOBRUSH Professional Oval Soft Brush plaukų šepetys

Jau senai mano namuose praktiškai nuolat karaliauja Tangle Teezer šepečiai, padedantys iššukuoti mano lengvai besiveliančius plaukus. Žinau, kad dauguma šiuos šepečius taip pat labai pamilo, o aš va jau senokai turiu naują - iš MilanoBrush, kurį regis gavau pirkdama iš kažkurios internetinės parduotuvės, jau senokai, ir man knieti šiek tiek papasakoti apie jį plačiau.

"Minutės pasisekimas apmoka metų nesėkmę."
R. Browningas


Produktas: MILANOBRUSH Professional Oval Soft Brush plaukų šepetys
Gamintojas: "Style Level" sukurta London, Anglija. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: iššukuoti sausus ir drėgnus plaukus, naudotis džiovinant džiovintuvu
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams ir priaugintiems (tinka naudojant džiovintuvu)
Kaina: 16,00 EUR
Kur galima įsigyti: inHair, garbane.lt, Klip Shop

Ką žada gamintojas: Šis šepetys sukurtas tam, kad Jūsų plaukai visuomet atrodytų nepriekaištingai. Juo ne tik iššukuosite, bet taip pat lengvai ir be skausmo išnarpliosite susivėlusius plaukus. Šepetys puikiai tinka plaukų džiovinimui ir tiesinimui, o specialūs nailoniniai šereliai apvaliomis galvutėmis masažuoja galvos odą, gerina kraujo cirkuliaciją. Naudokite MilanoBrush Oval Soft plaukų šepetį kasdien stilizuodami plaukus ar priauginamas plaukų sruogas. Tinka šukuoti tiek šlapius, tiek sausus plaukus.
  
PLAUKŲ ŠEPEČIO PRIVALUMAI:

- Minkšti šepečio šereliai su apvaliomis galvutėmis švelnūs plaukams ir galvos odai, lengvai išnarplioja susivėlusius plaukus jų nepažeisdami.
- Padeda be skausmo iššukuoti ir išnarplioti bet kokio tipo, ilgio ar tekstūros plaukus.
- Puikiai tinka šukuoti ar tiesinti tiek sausus, tiek šlapius plaukus.
- Padaro plaukus švelnius, glotnius ir sveikai atrodančius.
- Tinka priauginamoms plaukų sruogoms iššukuoti.
- Švelni, lengva ir neslystanti rankena, leidžia nesunkiai ir patogiai formuoti norimas šukuosenas. Minkšti ir lankstūs šereliai, lengvasvorė rankena.


Tangle Teezer šepečiuose man dažniausiai pritūkdavo to paprasto ir elementaraus dalyko - rankenos. Apskritai Milano šepetys visiškai klasikinės formos: yra rankena, ovali galva ir visiškai standartiniai šereliai su burbuliukais ant galiukų. Juodas šepetys matinio užbaigimo, matosi, kad itin daug dėmesio skirta detalėms. Nepaprastai kokybiška atrodo šepečio pakuotė iš juodo matinio, tvirto popieriaus, minimalaus dizaino, kuriame svarbiausi akcentai sudėlioti būtent smulkmenomis: užrašais ir nedideliu blizgiu akcentu.


Šepetys viduje minkštas, šereliai lankstūs. Juo labai patogu šukuoti plaukus, atrodo jis slysta sruogomis daug lengviau nei TT, tačiau jei plaukai stipriai susivėlę, tai tenka nemenkai pavargti, jis peša, nemaloniai šukuoja. Jau geriau TT, jei plaukai stipriai veliasi. Visai gerai šukuoja sausus plaukus, neblogai ir šlapius, tačiau šlapiems dažniausiai renkuosi Janeke - iššukuoti daug lengviau. Šį šepetį dažniausiai naudoju vakarais ir ne tiek šukuoju, kiek masažuoju galvos odą. Šepečiu sukamaisiais judesiais išmasažuoju galvą, tuomet išsišukuoju plaukus įprastai, tada nuo sprando link veido, paskui iš vieno šono į kitą ir atvirškčiai - na tokia savotiška plaukų masažo rutina, kuri su šituo šepečiu puikai pavyksta.


Ne stebuklas man pasirodė šepetys. Jis... labai kokybiškas, atrodo gražiai, su juo patogu masažuoti galvos odą, tačiau su besiveliančiais plaukais sunkiai draugauja. Nemanau, kad šitas šepetys kada galėtų užimti TT ar specialiai besiveliantiems plaukams skirtus šepečius. Jei reiktų rintis šį ar TT, tai net negalvodama, žinodama savo poreikius, imčiau TT.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai