BIOTHERM Blue Therapy Cream-in-Oil Nutritive Repairing - maitinamasis ir atkuriamasis normalios ir sausos odos kremas su aliejumi

Ir toliau testuoju turimas Biotherm priemones iš advento kalendoriaus ir vis dar tikiuosi atrasti kažką iš ties gero. Bet su kiekvienu gaminiu po truputį vis labiau gailiuosi pirkusi tą advento kalendorių. Iš kitos pusės, tikriausiai reikia pasidžiaugti, kad nusipirkau tik kalendorių, o ne krūvą gaminių, kurių sudėtimi nesu patenkinta. Šiandien pastebėjau, kad baigia ištuštėti naudojamas kremas, kurio sudėtyje yra aliejų ir man regis čia geriausias kol kas bandytas Biotherm produktas.

"Žmogus, kuris galvoja tik apie save ir visur ieško sau naudos, negali būti laimingas. Nori gyventi sau - gyvenk kitiems."
Seneka



Produktas: BIOTHERM Blue Therapy Cream-in-Oil Nutritive Repairing - maitinamasis ir atkuriamasis normalios ir sausos odos kremas su aliejumi
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti ir atkurti odą, suteikti putlumo ir švytėjimo
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: odos komforto jausmas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 70,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Maitinamasis ir atkuriamasis normalios ir sausos odos kremas su aliejumi. Naujoviška tekstūra sujungianti maitinamąsias ir atkuriamąsias aliejų savybes ir medų primenančio gelinio kremo lengvumą. Pagamintas iš „Algae of Youth“ ekstraktų, aliejų, kuriuose gausu omega 3 ir 6, ir veiksmingo „jūros cukraus“ mišinio. Diena po dienos oda maitinama, tampa glotni, labai putli ir švytinti. 
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Kaip ir prieš tai pasakojau, kalendoriuje vyravo priemonių mini pakuotės, tokie lyg šiek tiek didesni mėginukai, ant kurių užrašyta "not for individual sale" (neskirti parduoti atskirai). Plastikinė tubelės forma su atsukamu dangteliu ir siaura dozavimo anga patogi naudoti, plastikas minkštas bei patogus išspausti tiek, kiek reikia priemonės. Ji dar buvo tokio paties dizaino kartoninėje dėžutėje, ant kurios visa pagrindinė priemonės informacija. Savaime aišku, kad pilno dydžio stiklinis indelis daug patogesnis ir atrodo daug prabangiau. Tiek maniškę, tiek pilno dydžio vienija toks pat dizainas: obre stiliaus kartoninė dėžutė nuo beveik juodos iki aukso spalvos ir geltonas kremo indelis. Pasirinktas dizainas iš ties patrauklus akiai, atrodo brandžiai ir rimtai.

Kvapas. Ne paslaptis, kad kompanijos priemonių kvapai stiprūs ir intensyvūs, ne išimtis ir čia. Kvapas stiprus, labai intensyvus, primena augalinį, žolelių ir gėlių bei kosmetikos priemonių mišinį. Ir jaučiamas dar kuris laikas po naudojimo.

Konsistencija iš ties labiausiai primena gelį, maišytą su trupučiu kremo. Gamintojas sako, kad primena medų, tačiau tik spalva - man tekstūra labai lengva ir neturi medui būdingo sunkumo bei klampumo.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL, DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL DENAT., ISOCETYL STEARATE, ISONONYL ISONONANOATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, STEARYL HEPTANOATE, PEG-8 STEARATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, METHYLDIHYDROJASMONATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, STEARETH-100/ PEG-136/ HDI COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, VITREOSCILLA FERMENT, LIMONENE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ADENOSINE, LINALOOL, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, MYRISTIC ACID, GERANIOL, MEL, SACCHARIDE ISOMERATE, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, CERAMIDE 3, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT OIL, ALGAE EXTRACT, RIBES NIGRUM SEED OIL, T-BUTYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, BHT, PARFUM, [+/- CI 19140, CI 14700]


Poveikis. Kremas atrodo labai lengvos tekstūros ir didžioji jo dalis greitai susigeria į odą. Visgi, ant paviršiaus dar kuriam laikui lieka riebaliukas bei lengvas blizgesys. Kai reikdavo ryte pasidažyti į darbą tas riebaliukas erzindavo, norėdavosi pasivalyti odą servetėle ir tik po to teptis makiažo pagrindu.

Kol dar neperėjau prie blogų dalykų, turiu pastebėti, kad priemonė iš ties maitina odą, iš tiesų oda po kremo atrodo ir skaistesnė, jaučiasi komfortabiliai. Ir taip maloniai jautėsi visą naudojimo laiką, tačiau aš jo ilgiau ir nenaudočiau. Pirmiausia dėl sudėtyje esančio denatūruoto ir benzilo alkoholių. Yra tų alkoholių ir daugiau, tačiau kiti nėra žalingi. Galima bandyti sudėtį pateisinti atsižvelgiant į daug drėkiklių ir odą kondicionuojančių medžiagų. Tačiau denatūruotas alkoholis sudėtyje labai aukštai (6-tas ingredientas), jo daug, tikriausiai ilgalaikėje perspektyvoje ji galėtų ir odą sausinti ir dirginti. O kokia jūsų nuomonė? Vertinant tik pojūčius bei efektą, tai šitas kremas sausai mano odai patiko labiausiai, tačiau sudėtinės dalys nežavi, o ir kaina mano galva yra ženkliai per aukšta tokios sudėties veido kremui. Būna ir geriau ir pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai