ECODENTA Extraordinary Whitening balinantis burnos skalavimo skystis su ąžuolo anglimi, eteriniu mėtų aliejumi ir druska

Nesu iš tų, kurie skuba rašyti apžvalgas ar reikšti savo nuomones, o kai kuriuos produktus dar ir sugebu primiršti. Va tarkim, burnos skalavimo skysčio nenaudoju su kiekvienu dantų plovimu, tad buteliuko užtenka labai ilgam, o neretai jį paprasčiausiai pamirštu. Šiuo metu mano vonioje gyvena juodas Ecodenta burnos skalavimo skystis su anglimi, kuris prižadėjo balinti dantis. Mano nuomonė. Trumpai.

"Išnaudokite save iki galo, nes niekada savęs neišsemsite."
B. Wise'as



Produktas: ECODENTA Extraordinary Whitening balinantis burnos skalavimo skystis su ąžuolo anglimi, eteriniu mėtų aliejumi ir druska
Gamintojas: "BIOK Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: apsaugoti burnos ertmę nuo apnašų, balinti dantis
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: suteikia gaivos ir švarios burnos pojūtį
Labiausiai nepatiko: nebalina
Tūris: 500 ml
Kaina: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Kaip nerealu! Šis skaidrus skalavimo skystis suplakus taps juodas. Ąžuolo anglies + Druskų + Mėtų eterinio aliejaus derinys apdovanos ilgalaike gaiva ir apsaugos nuo apnašų. Be to, ši nuostabi formulė balina dantis. Norite nepakartojamų rezultatų? Siūlome šį skalavimo skystį naudoti su ECODENTA juoda balinamąja dantų pasta. 
Naudojimas: buteliuką gerai suplakite. Švelniai spustelkite ir pripildykite dozatorių. Naudokite tiesiai iš dozatoriaus. Paskui būtinai praskalaukite burną vandeniu.

Sudėtis: Aqua*, Sorbitol*, Glycerin*, Polysorbate 20, Sodium Pyrophosphate*, Ethylhexylglycerin, 1,3-Propanediol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Charcoal Powder*, Mentha Arvensis Oil*, Polyglyceryl-10 Stearate*, Polyglyceryl-10 Myristate*, Polyglycerin-10*, Sodium Dehydroacetate*, Sodium Saccharin, Citric Acid.
*95% ingredientų natūralios kilmės


Mano nuomonė. Man labai norisi pasidžiaugti nauju buteliuko dizainu bei dozavimo būdu. Na, bent jau man jis naujas - paspaudi buteliuką ir priemonė priteka į dangtelį. Priemonės su anglimi rinkoje buvo labai populiarios regis prieš porą metų ir tuomet dauguma kompanijų sukūrė vieną ar kitą produktą su anglimi. Juodą - tikriausiai dėl to, kad taip įdomiau, o ne dėl to, kad anglis kosmetikoje iš ties veiktų. Anglis priemonėje nusėda ant dugno, tad naudojant reikia gerai suplakti.

Kalbant apie efektą - labai smagu, kad skalavimo skystis negriaužia burnos ertmės, bet suteikia iš ties nemažai gaivos. Man atrodo čia mano riba, mat stipriau jau niekaip. Jaučiu, kad priemonė iš ties apsaugo dantis nuo apnašų susidarymo, tačiau ar balina? Ne, tikrai nebalina - atidžiai stebėjau rezultatus ir jokio balinamojo efekto čia nėra. Visgi tai nereiškia, kad skalavimo skystis prastas. Priešingai, man jis patinka, yra efektyvus apsaugant ir suteikiant gaivos, priemonė įdomi, o pakuotė labai patogi. Patinka, tačiau perkant balinimo tikėtis nereiktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. turėjau ir aš šį skystį įsigijusi, tai man ta juoda spalva nepatiko iš esmės, labiau kažkaip patinka mėlyni ar žali skysčiai, gal tik įsitikinimas. :D o kažkokio vau efekto irgi nepastebėjau ir nesitikiu iš burnos skalavimo skysčių. lygiai kaip dantų pastų, aš jų nemėgstu, man nepatinka skonis, o stipresnis skystis ar pasta aštresnė dar ir nutirpina liežuvį, tai išviso nemiela. :D tai naudoju tik dėl to, kad reikia ir per daug, kaip minėjau, iš skysčių nesitikiu - svarbu praskalauti papildomai burną išsivalius dantis ar labai praverčia po valgio.

    aplamai ecodenta kaip gamintojas man nelabai patinka. ką išbandžiau jau iš jų - antrą kartą nekartojau. neprilimpa

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O koks gamintojas burnos higienos priemonėms jums patinka? Labai smalsu pasidarė :)

      Panaikinti
    2. meluočiau jei sakyčiau, kad turiu mėgstamiausią, vis kažką pasistengiu naujo pabandyt, kad nepabostų)

      Panaikinti
  2. O kriaukles nedazo juodai? Pamenu man nuo ecodenta juodos pastos labai greitai apsinesdavo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na ne, nepastebėjau. Iš kart po naudojimo tikrai jokių patamsėjimų nėra, bet aš dažnai kriauklę plaunu, gal nespėja apsinešti? Tiesa, dantis prasiskalauti bespalviu vandeniu po jo man norisi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą