PIRMAS ĮSPŪDIS. ESTEE LAUDER Perfectionist Youth-Infusing Makeup - odą jauninantis ir tobulinantis makiažo pagrindas "2C3 Fresco"

Pas mus ne taip ir dažnai pavyksta gauti dekoratyvinių priemonių mėginėlių, o jei ir gauni, tai paprastai spalvos būna keistos, netinkamos ir neįprastos - iš tokių galima tik pasižiūrėti tekstūrą, šiek tiek efektą ir nieko daugiau. Tad jiems bandyti reikia ir atitinkamo laiko ir nuotaikos, pritariate? Va per karantiną bandau sunaudoti visus turimus dekoratyvinius mėginukus ir labai džiaugiuosi, kad čia man regis jau paskutinis - turiu gal dar tris kitokius mėginius, bet dekoratyvinę man regis baigiau su paskutiniuoju Estee Lauder makiažo pagrindu. Pamenu gavusi galvojau, kad čia žymusis Duoble Wear, tinkamas išskirtinai riebesnei odai, bet visai apsidžiaugiau, kad tai visiems odos tipams skirtas ir brandžiai itin tinkamas "Perfectionist".

"Niekas, gimęs skraidyti, nebus patenkintas šliaužiodamas."
H. Keller


Ką žada gamintojas: Odą jauninantis ir tobulinantis makiažo pagrindas visų tipų odai. Estée Lauder pažangiausias odą jauninantis ir tobulinantis makiažo pagrindas, į kurio sudėtį įeina pats geriausias serumas prieš raukšles „Perfectionist“ [CP+R]. Šis „trys viename“ makiažo pagrindas akimirksniu maitina, puoselėja odą, lygina raukšles ir mimikos raukšleles, dovanoja odai tobulą išvaizdą!

Privalumai, kuriems neįmanoma atsispirti:
- Kaip makiažo pagrindas – akimirksniu lygina, glotnina, suvienodina spalvinius netolygumus ir odos paviršiaus nelygumus, išryškina veido kontūrą.
- Kaip maitinamasis makiažo pagrindas – puoselėja odą, išsyk prisotina ją drėgmės ir visą laiką neleidžia išsausėti.
- Kaip priemonė, stabdanti senėjimo procesus – tuoj pat ir nuolat stangrina veido odą, lygina smulkias raukšleles ir mimikos raukšles,  stiprina veido karkasą.
- Tobulai padengiančios mikrodalelės + šviesą atspindinčios optinės dalelės

Puikiai padengiančios silikoninės gelinės mikrodalelės puikiai užpildo raukšles, o šviesą atspindinčios optinės dalelės švelniai paryškina veido kontūrą ir paslepia odos netolygumus.
Maitinamasis drėkinamasis kompleksas
Išskirtinės sudėties kompleksas maitina, lengvos konsistencijos ingredientai neapsunkina odos, ją gausiai drėkina ir nuramina.
„CPR-75“ technologija ir raukšlių užpildų peptidai
Sąveikaudami išvien, jie tampa itin galinga jėga, kovojančia prieš raukšles. „Perfectionist“ [CP + R] serumas stiprina natūralų veido karkasą, stangrina odą ir lygina raukšles. Oda tampa jaunesnė, lygesnė, švytinti vaiskiu gaivumu.

Švytėjimo esmė:
- Estée Lauder veiksmingiausia formulė. Lengvu it oras šydu padengia odos paviršių, subtili, bet itin veiksminga  „Rosy Prism™“ technologija paslepia gelsvą odos atspalvį.
- Pastebimai mažina gelsvą odos atspalvį, kuris atsiranda dėl žalingo aplinkos poveikio.
- Neutralizuoja išorinius aplinkos dirgiklius, dėl kurių oda papilkėja.
- Aprūpina odą energija ir maistinėmis medžiagomis, kad atgautų natūralią odos pusiausvyrą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Polysilicone-11, Polymethyl Methacrylate, Titanium Dioxide, Coco-Caprylate/ Caprate, PEG/ PPG-18/ 18 Dimethicone, Silica, Polyglyceryl-4 Isostearate, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul's Wort) Extract, Boswellia Serrata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Artemia Extract, Hydrolyzed Fish (Pisces) Collagen, Whey Protein, Fish (Pisces) Collagen, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Cholesterol, Sodium Chondroitin Sulfate, Caffeine, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Decarboxy Carnosine HCL, Cetyl PEG/ PPG-10/ 1 Dimethicone, Sodium PCA, Disteardimonium Hectorite, C12-16 Alcohols, Dimethicone Silylate, Caprylyl Glycol, Triethyl Citrate, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Hexyl Laurate, Methicone, Glyceryl Polymethacrylate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, PEG-8, Hexylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Sodium ChlorideLecithin, Alumina, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol.
May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxides (CI 77491).


Kiekis: mėginuko kiekis 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 58,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas


Mano nuomonė. Jau įžangoje minėjau, kad tikriausiai visų mėginių bėda - netinkamas ir per tamsus jų atspalvis ir pasirinkti tinkamą galimybių nebūna: arba rinktis niekas neleidžia arba paprasčiausiai jų neturi iš viso. Stebėtina, bet šio makiažo pagrindo atspalvis man beveik tiko, tiksliau puikiai tiktų, kai esu truputį įdegusi, tačiau šiuo metu kiek per tamsus.

Turiu pagirti priemonės tekstūrą bei konsistenciją - ji atrodo visiškai standartinė, nei per daug pudriška, nei itin skysta, nei per vandeninga, nei per riebi. Tiesiog aukso viduriukas, kuris labai lengvai skirstosi ir dengiasi ant odos. Nors pradžioje makiažo pagrindas atrodo per tamsus, tačiau jis dar šiek tiek prie jos prisitaiko ir regis lengvai pašviesėja. Galiausiai truputis bronzinės pudros ir visai gerai atrodo net ir kiek per tamsus pagrindas.

Labai džiaugiuosi šiuo pagrindo efektu. Senstant odai ji pamažu praranda elastingumą, vis labiau matosi papilkėjimas bei spalviniai netolygumai, jau nekalbu apie raukšleles. Makiažo pagrindas turi vizualinį maskavimo efektą, kuris nukreipia dėmesį nuo odos tekstūros netolygumo ir suteikia veido odai jauniau atrodantį, lygesnės spalvos efektą. Tokia optinė apgaulė, kuria džiaugiausi ir Paese makiažo pagrindo naudojimo metu. Iš ties puikiai atrodo oda, ji nesijaučia apsunkinta, o makiažo pagrindas atrodo tiesiog puikiai. Pirmas įspūdis man labai patiko ir ėmiau ieškoti kainos bei priemonės įsigijimui. Taip, kaina visai ne iš pigiųjų, o ir atspalvių, kurie tiktų šviesiaodėms Douglas šiuo metu neturi. Nors pirmas įspūdis ir labai geras, bet tas "anti-age" efektas su optine apgaule yra ir pigesniuose makiažo pagrinduose. Šitą gerai apsvarstyčiau dėl kainos, o šiaip su mielu noru pakartočiau Paese.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai