WET n WILD "Lash Renegade" blakstienų tušas "Brazen Black"

Rašyti ar nerašyti? Praeitą kart tarp naujų pirkinių buvo paminėtas ir naujai nusipirktas Wet n Wild tušas, kuris pas mane neužsiliko. Labai norėjau papasakoti visą istoriją ir tam nusprendžiau paskirti trumpą įrašą, kuriame apie viską nuo pradžių.

"Neužtenka būti užsiėmusiu - taip daro ir skruzdės. Klausimas yra - kuo užsiimate?"
H. D. Thoreau



Produktas: WET n WILD "Lash Renegade" blakstienų tušas "Brazen Black"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nespėjau pastebėti nieko gero...
Labiausiai nepatiko: tiršta konsistencija
Tūris: 8 ml
Kaina: 6,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Išskirtinės – didesnės apimties, ilgos, riestos, tankios, seksualios ir nepakartojamos blakstienos. Dėka šepetėlio gale esančio mažo burbuliuko, kuris padengia, atskiria, paryškina ir pabrėžia kiekvieną blakstieną. Jūs atrodysite tiesiog nepakartojama.

Sudėtis: Aqua, Beeswax/ Cera Alba, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Steareth-2, Paraffin, C18-36 Acid Triglyceride, Steareth-21, C30-45 Alkyl Dimethicone, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Acacia Senegal Gum, PVP, Alcohol, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Phenoxyethanol, Nylon-6, Simethicone, Disodium EDTA, PPG-2 Deceth-30, Hexylene Glycol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Iron Oxides/ CI 77491, CI 77492, CI 77499, Titanium Dioxide/ CI 77891.

Po 4 dienų nuo atidarymo

Mano nuomonė. Aš nelabai turiu ką papasakoti apie standartinius įrašo punktus. Ieškodama tušo susidomėjau daugiaubriaune Wet n Wild pakuote, norėdama išbandyti kažką naujo. Kuris laikas tušas gulėjo pas mane neatidarytas, kol kažkurią dieną, po daugmaž 10-14 dienų nuo pirkimo, nusprendžiau jį atidaryti. Ir čia manęs laukė pirmoji staigmena - kažkoks tirštokas man tas tušas pasirodė. Tą pačią dieną bandžiau juo pasidažyti darbui, bet nieko doro neišėjo. Internete šiuo tušu padažytos blakstienos atrodo tokios ilgos, ryškios ir gražios. Tuo tarpu maniškis rezultatas buvo kažkoks niekinis... nebuvo nei ilgio, nei tankio, nei ryškumo, apskritai blakstienos atrodė nedažytos.


Iš kart po tos pirmos darbo dienos susisiekiau su Eurokos ir nupasakojau bėdą. Nepaisant to, kad nuo pirkimo buvo prabėgę daugiau nei 14 dienų, platintojai pasiūlė pakeisti produktą arba jį sugražinti man patogioje parduotuvėje. Apsidžiaugiau tokiu Eurokos gestu, mat tušas akivaizdžiai nebuvo kokybiškas. Galėtum įtarti, kad jis gavo oro ir pradėjo gesti? Tačiau visi tušai jau iš gamintojo ateina supakuoti į skaidrią plėvelę, tad tai akivaizdžiai kažkoks gamintojo brokas.

Platintojui dar kart reikėjo atsiųsti gaminio nuotraukas ir turiu pastebėti, kad vos per penkias dienas produktas akivaizdžiai dar labiau sutirštėjo, sušoko į gumulus ir jei dar pirmadienį išeidavo kažkiek priemonės paiimti iš pakuotės, tai penktadienį ant šepetėlio situacija buvo labai prasta. Vos po 5 dienų tušas sutirštėjo taip stipriai, kaip pigūs (ir mano galva super greit uždžiūvantys tušai) sutirštėja per porą mėnesių! Parduotuvėje norėjau tušą pasikeisti į lygiai tokį pat, tačiau prie kasininkės atidarius naują pakuotę nusprendžiau jos neimti (ačiū konsultantėms už supratingumą) - jis atrodė taip, kaip mano nekokybiškas tušas atrodė pirmadienį! Dar kuris laikas darbuotojos bandė įkalbėti, kad dažytis su tokiu įmanoma - bet aš tai žinau, kad neįmanoma, tad griežtai atsisakiau. Galiausiai abi pusės sutarėme, kad tikriausiai tokio tirštumo tušai yra gamintojo bruožas ir skaitomas normaliu. Man deja netiko ir džiaugiuosi, kad ir pirmoji buvo iškeista į antrą; ir antroji gražinta dėl netenkinusios kokybės.

Tad kas čia nutiko? Turiu įtarimą kad visi Wet n Wild tušai gali būti va tokie nežmoniškai tiršti ir taip sparčiai tirštėjantys. Padėkite man ir kitoms skaitytojoms, komentaruose pasidalinkite savo patirtimi apie šitą ar kurį kitą Wet n Wild tušą. Ar lygiai taip pat teko nusivilti?

P.S. dėkojau ir vietoje, ir virtualiai. Tačiau ir čia dar kart norisi padėkoti Eurokos kolektyvui - mano akyse pakilote laipteliu aukštyn dėl situacijos supratimo, spartaus sprendimo ir galutiniame rezultate siekdami išleisti patenkintą klientą iš parduotuvės. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai