AVON True Colour Flawless Cream-to-Powder kreminis makiažo pagrindas "N1-15 Alabaster"

Na ką, tęsiam su apžvalgomis? Šiandien noriu pakalbėti apie dekoratyvinę kosmetiką, kurios šiuo metu naudoju labai mažai, o perku dar mažiau. Ir ne tik karantinas čia kaltas - tiesiog dekoratyvinis makiažas nebeteikia tiek daug džiaugsmo, nekelia tiek daug susidomėjimo kiek anksčiau. Va ir makiažo pagrindus pastarąjį pusmetį naudoju vieną po kito, kol pribaigiu pakuotę ir imu kitą. Avon kreminę pudrą turiu jau ilgokai, esu pratestavusi neblogai, susidariau pirminę nuomonę, bet vis tikėjausi, kad kažkas pasikeis ir aš imsiu vertinti kitaip. Nenutiko. Tad, ką aš manau apie Avon kreminę pudrą ir kokie rezultatai?

"Vienam žmogui nelemta puikuotis visais talentais."
Stendalis



Produktas: AVON True Colour Flawless Cream-to-Powder kreminis makiažo pagrindas "N1-15 Alabaster"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai slidi, sviestinė konsistencija
Labiausiai nepatiko: dengiasi netolygiai, plėmais ir paryškina odos netolygumus
Tūris: 9 g
Kaina: pilna kaina 11,00 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Tolygiai padengia odą, nekuria kaukės efekto, šalina odos blizgesį ir suteikia matinį efektą. Oda atrodo nepriekaištingai lygi, paslepiami visi trūkumai, makiažas išlieka ilgiau.


Pakuotė. Makiažo pagrindas supakuotas plastikinėje kvadratinėje dėžutėje, kuri forma ir išvaizda visiškai tokia pat, kaip ir kitos šios linijos pudros ar akių šešėliai. Juodos dėžutės dangtelyje yra pridėtas veidrodėlis, centrinėje dalyje - priemonė, o pakėlus ją - pridėta kempinėlė priemonei dengti. Tiesą sakant kempinėlė tai nieko verta, nepatogi dengti priemonę, na bent jau man. Dėžutė dar įdėta į kartoininę juodos spalvos dėžutę su krūva užrašų tiek iš išorės, tiek viduje.

Kvapas neutralus, primena daugumą kitų makiažo pagrindų kvapą.

Konsistencija slidi, sviestinė, lengvai slystanti tarp pirštų.


Sudėtis: PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, MICA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, MICROCRYSTALLINE WAX, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CETYL RICINOLEATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, SILICA, TRIBEHENIN, POLYMETHYL METHACRYLATE, ETHYLENE/ METHACRYLATE COPOLYMER, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, MAGNESIUM MYRISTATE, HYDRATED SILICA, ALUMINA, DIMETHICONE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, BORON NITRIDE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL METHICONE, PEG/ PPG-20/23 DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, KAOLIN.
[+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77163, CI 42090].


Poveikis. Nors pirmą gerą įspūdį paliko priemonės tekstūra, tačiau deja, bet čia ir yra pagrindinė priemonės problema. Kadangi turiu sausą veido odą, skirstant kreminę pudrą ant veido ji dengiasi siaubingai netolygiai. Skirstant kempinėlė viskas gaunasi žiauriai plėmuota, su šepetėliu lieka dryžiai ir regis pirštais rezultatas atrodo normaliausiai. Negana to, priemonė sukrenta į kiekvieną odos nelygumą, kiekvieną porą ir juos stipriai paryškina. Jei oda pasausėjusi - rezultatas tiesiog tragiškai prastas. Va, žemiau keliu nuotraukas, bet puikiai matau, kad prastai neatrodo, atrodo netgi labai gerai. Bet tik iš toliau - iš arti visas šis nesusipratimas su tekstūra kaip ant delno. (Kitą kart reikia būtinai nufotografuoti odą iš arti). 


Gali būti, kad konkrečiai šitas produktas tiesiog netinka sausiaodėms? Mes pasausėjimų ir nelygumų turime tikriausiai daugiau. Nors ar tokios tekstūros priemonė laikysis ant riebios odos? Imant pirštais iš pakuotės atrodo, kad ji skystėja ir slidumas atsiranda nuo pirštų šilumos. Nežinau kiek realiai ši pudra išsilaiko - man tai rezultatas apskritai nepatinka nei iš kart po padengimo, nei valandai, nei 5 po makiažo. Aš privengiu šitą pudrą naudoti, ji tiesiog ne man ir vargiai betikiu, kad įvyks kažkoks stebuklas, pakeisiantis mano nuomonę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai