It's Secret by Kristina Tuckute Lip Plumper - putlinamasis lūpų blizgesys su bičių nuodais "Natural"

Jau kelis metus, maždaug kas kelis mėnesius man prieš akis vis sušmėžuoja informacija apie Kristina Tuckute stebuklingus putlinančius lūpų blizgesius. Prisipažinsiu, kad pamačiusi pirmą kart aš sužavėjau pakuote ir pažadais. Kiekvieną kart pamačiusi gundžiausi vis labiau ir labiau, kol galiausiai ėmiau ir nusipirkau. Na vat norisi tų putlesnių lūpų ir viskas. Galėtum gal ir pasiputlinti, bet tikriausiai ne taip labai ir noriu, kad pasiryžčiau injekcijoms. Taigi, sugundyta pažadų ir pakuotės, nuolat prieš akis šmėžuojančios reklamos, aš pasiryžau išbandyti ir jau esu pasiruošusi savo įspūdžius papasakoti ir jums.

"Šūkaukite, žaiskite, mylėkite - tiesiog dabar ir visada!"
A. Dillard



Produktas: It's Secret by Kristina Tuckute Lip Plumper - putlinamasis lūpų blizgesys su bičių nuodais "Natural"
Gamintojas: gamintojas nenurodytas. Atsakingas asmuo: UAB "S.P.T.R" Vilnius, Lietuva
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: stiprus dilgčiojimas
Labiausiai nepatiko: spalva šiek tiek subėga
Tūris: 3 ml 10 oz (??????)
Kaina: pilna kaina 29,95 EUR
Kur galima įsigyti: kristinatuckute.com
Įvertinimas: 3(?)/5

Ką žada gamintojas: „It‘s Secret by Kristina Tuckute“ –ypatingas produktas, gimęs grožio industrijos užkulisiuose. Jis tiesiog būtinas puikioms ir putlioms lūpoms. Naudodamiesi šiuo išskirtiniu lūpų putlintoju Jūs akimirksniu galite paputlinti lūpas ir suteikti joms malonų blilzgesį. Puikius rezultatus pasiekti padeda kolagenas, kuris užtikrina stiprų lūpų drėkinimą ir jos tampa putlios bei seksualios. Jums neabejotinai patiks lengvas vėsus dilgčiojimas,mūsų slaptos formulės poveikis.

„It‘s Secret by Kristina Tuckute“ veiksmingumas yra įrodytas klinikiniais tyrimais. Priemonė natūraliai stimuliuoja kolageno gamybą ir kraujotaką, taip natūraliai stiprinamos ir putlinamos lūpos. Tepkite blizgį ant švarių ir sausų lūpų, tolygiai jį paskirstykite – taip išgausite vienodą atspalvį. Galite sukurti savo unikalų atspalvį, naudodamos blizgį kartu su savo mėgstamais lūpų dažais. Kvapnus vanilės – kokoso aromatas lūpų putlumą suteikiantis blizgis taps geriausiu Jūsų slaptuoju ginklu. Shhh….


Pakuotė. Neįprasta lūpų blizgesio pakuotė tikriausiai pirmiausia patraukė mano dėmesį. Skaidraus plastiko pakuotė atrodo labai kokybiškai, tačiau ryškiausias akcentas yra neįprastas dangtelis: juodu pagrindu ir intriguojančiu "shh... it's secret" užrašu ir smailiu, metalo imitacijos galiuku. Būtent šie akcentai suteikia pakuotei charakterio, savitumo ir bene iš kart sudomi. Kartoninė pakuotė tikriausiai atrodo gana paprastai: juodai dažytas popierius ir balti užrašai. Išskirčiau užrašus "Kristina Tuckute" iš KT raidžių sudėliotas lyg ir logotipas ir intriguojantis pavadinimas - tai paslaptis! Gal reikėjo tą paslaptį pasilaikyti sau ir jums nepasakoti bloge? 😀😀😀 Juokauju, žinoma kad reikia papasakoti. Deja, tačiau mano galva ne viskas čia apgalvota, tarkim informacija ant kartono labai smulkaus šrifto, o nenurodytas gamintojas trikdo. Kas ir kur gamina blizgesį yra neaišku, nurodyta tik atsakinga kompanija, kurią sudaro pati Kristina Tučkutė ir daugiau niekas. Taip pat visiškas nesusipratimas yra priemonės tūris - ant pakuotės nurodyta, kad kiekis - 3 ml/ 10 oz. Pirmiausia - rankose turimas kiekis tikrai didesnis nei 3 ml. Antra - 10 oz sudaro 295,735 ml. Pakuotėje tikrai nėra beveik 300 ml blizgesio! Kažkokia trikdanti nesąmonė, kai gamintojas nesugeba nurodyti kiekio nei vienais matmenimis, nei pasinaudoti matmenų vertimo lentelėmis, kad pasitikrintų ar neužrašė nesąmonės. Nesąmones prirašė, sutrikdė atkreipusius dėmesį ir sukėlė pirmuosius nepasitikėjimo ženklus.

Jau norėjau keliauti prie kitų aspektų, tačiau dar nepapasakojau apie aplikatorių. Minkštas, plaušelių aplikatorius apvaliu galiuku gan plokščias, susiaurėjantis iš abiejų pusių. Paprastas, bet ne pats patogiausias tokios konsistencijos produktui - reiktų plonesnio galiuko.

Kvapas labai malonus ir galiu tik paantrinti, kad tikrai kvepia vanile ir kokosu. Jaučiamas daugiausiai uostant iš pakuotės, tuo tarpu ant lūpų neišlieka ir greit išgaruoja.

Konsistencija gana skysta, tačiau nėra vandeninga.


Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Olus Oil, Lanolin, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Ethylene/ Proylene/ Styrene Copolymer, Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Wax, Silica, Isohexadecane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Euphorbia Cerifera Wax, Silica Dimethyl Silylate, Aroma, Vanillyl Butyl Ether, Calcium Aluminum Borosilicate, BIS-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Mica, BHT, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Xathan Gum, Ricinus Communis Seed Oil, Tin Oxide, Tripeptide-1, Bee Venom, CI 15850, CI 77491, CI 77891


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo naudojimo ir paeiliui keliausime prie naudojimo eigoje išryškėjančių aspektų. Pradėti visgi norisi nuo dengimo. Jau pradžioje konsistencija man pasirodė šiek tiek skystesnė nei įprasta ir šepetėlis tikrai nėra pats patogiausias tokiai konsistencijai, tad padengiant produktą ant lūpų pastebiu, jog jis labai lengvai iškeliauja už jos kontūrų. Galbūt pagelbėtų lūpų kontūro pieštukas, bet tokios natūralios lūpų spalvos aš neturiu, tai apvalau ir gerai. Manau ir pačiam aplikatoriui labai trūksta tikslumo, tad dengimas tikrai ne pats patogiausias aspektas.

Priemonės atspalvis šiek tiek keistokas - nuotraukose atrodo taip, kaip natūrali mano lūpų spalva, tačiau realiai turi šiek tiek šiltumo. Priemonė gerai pigmentuota. Apskritai atspalvis kažkas tarp nude, rožinės ir koralinės - visko po truputį. Pripažinsiu ir pasidžiaugsiu, kad ant lūpų atrodo natūraliai, bet tik tuo atveju, jei dengi plonytį sluoksnelį. Ir čia išryškėja dar viena priemonės bėda - lūpų centre spalva subėga į lūpų raukšleles! Jau senokai nenaudojau produkto, kuris taip daro ir man rodėsi, kad čia senųjų formuluočių bėdos, kurios senai išspręstos. Apmaudu, tačiau subėga. Iš toli nesimato, patrynus lūpas vieną su kita kuriam laikui spalva vėl pasiskristo gražiai, tačiau tas subėgimas yra.

KAIRĖJE - lūpos be makiažo; DEŠINĖJE - su blizgesiu

Kalbant apie putlinančias priemonės, tikriausiai visuomet svarbiausiu aspektu lieka pats putlinimas - ar priemonė iš ties geba joms suteikti putlumo ir kaip tai daro. Paprastai visos putlinančios lūpų priemonės turi šaldantį, lengvai dilgčiojantį mėtinį pojūtį, o realaus putlinimo nebūna  - dažniausiai tai tiesiog vizualinė spalvos ir/ar blizgesio apgaulė, kuri suteikia didesnių lūpų iliuziją. O kaip čia? Šita priemonė kitokia - padengus ant lūpų jos pradeda šilti, kaisti ir stipriai dilgčioti. Jausmas toks, lyg būtum lūpoms lietęs ką nors aštraus - tikriausiai man labiausiai asocijuojasi su aštriais čili pipirais, kurie degina burną, tad ir ant lūpų gana stipriai dilgsčioja apie 30 minučių nuo priemonės padengimo. Peržiūrėjus sudėtį neradau jokių pipirų, neradau mėtos, kuri sukeltų panašius dilgčiojimo pojūčius, bet radau bičių nuodus, kurie matomai ir suteikia tą dilgsėjimo pojūtį. Jautresnės odos dienomis man jį norisi nusivalyti greičiau nei praeina, o būna dienų kai lūpos jautresnės ir tokie pojūčiai kelia didelį diskomfortą, tačiau dažniausiai toks dilgčiojimas manęs neerzina.

Bet ar tas dilgčiojimas sukuria didesnes lūpas? Labai, labai labai minimalus efektas. Tikriausiai aiškesnis ir ryškesnis yra ta vizualinė apgaulė - su blizgesiu ant lūpų, oda atrodo jaunesnė, mažiau matosi raukšleles, spindintis efektas suteikia jaunatviškesnių lūpų įvaizdį. O patys bičių nuodai tik labai minimaliai putlina lūpas, o ir efektas trumpalaikis. Blizgesys ant lūpų išlieka daugmaž 3 valandas, tiek, kiek dauguma tokio tipo priemonių. Spalva tepasi, pasilieka ant puodelių, įrankių, bet džiaugiuosi, kad nenuteplioja smakro ir nenukeliauja ant dantų.

Kalbant apie priemonę - žinoma, kad visuomet lengviau sukritikuoti, nei pačiam kažką sukurti. Visgi problemų ir klaidų čia labai daug. Pirmiausia, ką padaryčiau vietoje kūrėjos, uždėčiau aiškų užrašą, kad sudėtyje yra bičių nuodų - labai daug žmonių jiems alergiški - gali ne tik smarkiai padidinti lūpas, bet ir dėl tokio niekniekio atsiduri ligoninėje, juolab, kad kažkiek lūpų produkto ir suvalgome. Manau autorei tikrai verta atsižvelgti į aiškius pakuotės žymėjimus ir perkurti formulę, kuri nesubėgtų į raukšleles. O apskritai vertinant - stiprus dilgčiojimas ir natūraliai atrodanti spalva čia yra du labai geri ir man patinkantys aspektai. Nesigailiu pabandžiusi už 15 Eur (buvo akcija, kiek mačiau vis dar yra), bet 30 Eur už produktą tikrai nemokėčiau ir nemanau, kad jis tiek vertas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. uoj, kažkada ir aš buvau užklygusi ir vos nenusipirkau, bet nepirkau tik dėl to, nes prieš tai daug tokių bandžiau ir visi nieko gero, čia tiesiog man atrodo marketingas pasiimti pinigų iš mūsų siaurialūpių su noru putlesnių... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... kitoks čia dilgčiojimas, gerokai stipresnis, nei kada bandytų priemonių. Vizualiai lūpos šiek tiek putlesnės atrodo, bet tiesa ta, kad "pultlintojas" iš esmės jau yra apgaulė :D

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Dėkoju už pasidalinimą, o ką konkrečiai rekomenduojate? 🙂

      Panaikinti

Rašyti komentarą