HQ atkuriamoji kaukė nuo raukšlių su bukų pumpurų ekstraktu

Kažkurią dieną su vaiku žiūrėjome jo kūdikystės filmukus ir nuotraukas, o šalia sėdintis vyras lyg netyčia mestelėjo, kad pasenau per tą penkmetį nuo nėštumo laikų. Mano vyrui visad trūko šiek tiek takto tokiais klausimais, bet kur čia įsižeisi, kai teisybė. Per pastaruosius penkis metus tikrai pasenau, daug kas pasikeitė, atsirado naujų raukšlių, kurios pažymėjo ir bemieges naktis, ir rūpesčius mažu žmogumi, ir pačios savijautos pokyčius, ir amžių. Man 32-eji ir nereikia norėti atrodyti kaip niolikinei - visi senstam. Galbūt nuo tos pastabos labiau sutrikau, nei supykau - niekad per daug vienos ar kitos raukšlės nesureikšmindavau, amžiaus nebijau, bet prieš pusmetį dar buvau paprašyta parodyti dokumentą perkant putojantį vyną. Apskritai amžius man toks juokingas rodmuo, kuriuo vadovautis kažką apibrėžiant labai sudėtinga - vienos moteriškės bijo metų kaip velnio, kitoms gi visai nesvarbu kaip jos atrodo, nors dauguma manau stengiamės išlaikyti tą jaunatviško, bet amžiui tinkamo įvaizdžio balansą. Kur aš vedu šia įžanga? Prie kaukės apžvalgos, skirtos brandžiai odai, takais ir takeliais nebeklaidžiojam, kertam kampą ir iš kart keliaujam prie apžvalgos.

"Taip paprasta pasakyti ką nors protingo - tereikia pagalvoti kažką kvailo ir pasakyti priešingai."
S. Levinsonas


Produktas: HQ atkuriamoji kaukė nuo raukšlių su bukų pumpurų ekstraktu
Gamintojas: "PSS Distribuzione" S.R.L. Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: stangrinti, regeneruoti ir apsaugoti nuo raukšlių
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės sudėtis
Tūris: 15 ml
Kaina: 3,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Kaukės užtenka trims kartams. Skirta brandžiai odai. Kaukė su natūralios kilmės bukų pumpurų ekstraktu apsaugo nuo raukšlių ir stangrina odą. Jaučiamas energijos antplūdis, oda regeneruojama.
Naudojimas: padengti ant veido ir kaklo. Palaikyti 15 min. Nuvalyti drėgna servetėle arba nuplauti. Naudoti 2 kartus per savaitę.


Pakuotė. Popierinis sidabro spalvos lankstinukas su plastikine pakuote viduje. Kaukė nėra vieno naudojimo, tad maišelyje įmontuota dozavimo anga, kuri užsikemša dangteliu. Visgi uždarymas nėra sandarus, tad atidarius jau ir reiktų gan greit sunaudoti, o ne marinuoti kelis mėnesius. Ir ant pakuotės gamintojas nurodo, kad tinkama 6 mėn. nuo atidarymo dienos. Kalbant apie dizainą - jis man nepatinka ir mano akims nėra patrauklus - melsvai sidabrinė spalva, modernios linijos ir keistokas išdėstymas nėra pats patraukliausias. Nepaisant to, parduotuvių lentynose mano dėmesį atkreipė. Tikriausiai dar reiktų paminėti, kad etiketė su kaukės aprašymu yra mažai vertinga, vertimas prastas, nenurodytas naudojimo būdas (kiek laikyti, kaip nuplauti ir t.t.). Visą informaciją galima rasti anglų kalba kartoninio lankstinuko viduje.

Kvapas nestiprus, silpnokas ir neutralus, sakyčiau natūralus, kiek primenantis augalinį. Mane dabar kamuoja pavasarinės alergijos, silpniau užuodžiu, tad gal 100% galvos neguldau dėl kvapo. Esu garantuota, kad gėlėmis nekvepia, nėra stiprus, bet koks? Dėmesio neatkreipiau.

Konsistencija kreminė, tirštoka.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Steareth-2, Dimethicone, Laureth-23, Fagus Sylvatica Bud Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Chondrus Crispus Powder, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ascorbic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Magnesium Aluminum Silicate, Cyclopentasiloxane, PEG-8, Parfum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Benzoate, BHT, Citric Acid, CI 17200, CI 77891, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.


Poveikis. Veido kaukė skirta trims naudojimams ir visiems trims kartams jos pilnai pakanka. Tirštokos konsistencijos kaukė labai lengvai pasidengia ant veido, ją paprasta tolygiai paskirstyti. Kaip ir nurodo gamintojas, laikau 15 min., o paskui tiesiog nuplaunu drungnu vandenuku.


Ką pirmiausia pastebiu? Kaukės konsistencija ne tik sunki, bet ir turi šiek tiek riebaliuko, kuris suteikia odai malonaus komforto jausmą vos tik padengiu kaukę. Priemonė maitina odą, panaikina nemalonų tempimo jausmą. Aš nepastebėjau jokio poveikio raukšlėms ir galvoju, kad vargu ar kaukė gali tokį poveikį daryti? Sudėtyje yra ir vitamino C ir vitamino A, dėl kurių veidas atrodo jaunesnis, skaistesnis ir lygesnis. Oda jaučiasi labai komfortiškai, labai maloniai.

Apskritai kaukė mano odai tiko ir man labai patiko. Galima šiek tiek kabinėtis prie sudėtinių dalių. Tačiau apskritai vertinant veiksminga, jei nesitikėsite raukšlių naikinimo po naudojimo. Suteikia malonų komforto jausmą, tad patiks sausesnei odai, kuriai trūksta drėgmės ar papilkėjusiai, pavargusiai odai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai