HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai

Man atrodo, kad apie vaikišką kosmetiką kalbu retai vien dėl to, kad vaikučių turi toli gražu ne visos, ir tikrai ne visoms aktualu vaikiškos temos ar vaikiška kosmetika. Tačiau šį kart noriu pakalbėti apie produktą, kuris puikiai tiks ir suaugusiems, ypač jei siekiate natūralesnių, sveikesnių kosmetikos produktų ir/ ar turite itin jautrią kūno odą. Šiam kartui į rankas griebiu sūnaus HIPP kūno prausiklį, kuris tinka visiškai visiems: vaikams, kūdikiams, naujagimiams, suaugusiems, vyrams, moterims.... 

"-Negaliu iškylauti! - išdidžiai pareiškė Triušis. - Skirtingai nuo tavęs, meškiuk, turiu daug darbo.
- Labai mėgstu darbą, - nušvito Pūkuotukas. - Galėčiau į jį žiūrėti valandų valandas! Tai iš tiesų puikus dalykas. Ar galėčiau likti su tavimi ir šiek tiek juo pasigėrėti?"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai
Gamintojas: "HIPP Pflege-Berating" Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: nuprausti nešvarumus, saugoti odą
Tinkamas tipas: sukurtas naudoti vaikams, kūdikiams, bet tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: itin gera, saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: galbūt tie keli geltoni ingredientai sudėtyje?
Tūris: 400 ml
Kaina: 5,24 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Maxima, nukas.lt

Ką žada gamintojas: Su vertingu natūraliu ekologišku migdolų ekstraktu. Švelniai prausia, tausoja ir saugo jautrią kūdikio apsauginę rūgščiąją odos plėvelę net ir dažnai jį maudant. Puikiai tinka visai šeimai. Pagaminta siekiant sumažinti alergijos riziką: be mineralinio aliejaus, be eterinio aliejaus, be alergizuojančiomis pripažintų kvapiųjų medžiagų, be dažiklių, be konservantų, be muilo, be PEG emulsiklių, be parabenų ir be gyvulinės kilmės žaliavų. Ši želė yra su švelnia prausimo medžiaga, negraužia akių.
Naudojimas: Naudoti kasdien prausiantis.

Sudėtis: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Lactic Acid, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Zinc Sulfate, Glyceryl Caprylate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Citric Acid, Parfum.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad iki šiol vis keičiau mažyliui prausimo priemones, ieškodama geriausio varianto, bet... šiuo metu, baiginėjantis pirmai pakuotei esu nupirkusi visiškai tokią pat antrą - kodėl? Manau tai vienas geriausių bandytų prausiklių.

Pasižiūrėjus į sudėtį maloniai džiugina pasirinkti gamybai ingredientai - jaučiuosi daug saugesnė, kai žinau, jog mano vaiko oda ir jos apsauginis barjeras yra saugūs, nepažeisti, nesausinami, nedirginami ir tokia galimybė su šia priemone yra minimaliausia, kokia tik gali būti. Iš tiesų tiks tiek naujagimiams, tiek jautresnę odą turintiems vaikučiams ar suaugėliams.

Džiugina ir dižiulis priemonės kiekis - tokios talpos pakuotės pakanka labai ilgai, net ir dažnai taškantis vonioje. P.S. iš priemonės esame gaminę ir vonios putas, kas visai neblogai pavyko! Kūno prausiklis skaidrus, besvalvės gelinės konsistencijos. Ir nors gamintojas naudoja kvapiąsias medžiagas - kvapas visiškai neerzina uoslės, yra lengvas, ne intensyvus ir labai primena natūralų aromatą, nei kažkokį konkretų kvapą. Putoja kiek silpniau nei vidutiniškai, tačiau prausimas niekuo nenusileidžia kitiems - geras, bet švelnus.

Šitam prausikliui turiu tik geriausius žodžius - puikiai tinka tikrai mažiems vaikiukams. Siekiant sumažinti alergijos riziką gamintojas sudėtyje nenaudoja eterinių aliejų (taip taip - nors ir natūralūs, alergijas gali kelti), mineralinio aliejaus, alergizuojančių kvapiųjų medžiagų (hmm... nėra galimybės pasižiūrėti, kokios kvapiosios medžiagos naudojamos), dažiklių, konservantų, muilo, PEG, parabenų, gyvulinės kilmės žaliavų! Komplimentai - mano nuomone atsakingai, apgalvotai sukurta priemonė mūsų mažiausiems, o jei turite jautrią odą - rekomenduoju pabandyti ir jums.
P.S. tinka ir plaukučiams išplauti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai