EYLURE London "Intense Curl" blakstienų rietimo žnyplės

Šitos apžvalgos neturėjo būti! Nenoriu jums rašyti apie blakstienų rietiklius, pincetus ar žirkles (nors ir jie yra pakankamai įdomi tema įvairovės ir poveikio prasme), tačiau noriu jus apsaugoti nuo šios priemonės pirkimo, pinigų išmetimo bei nusivylimo... Tuoj papasakosiu, kodėl nereiktų rintis Eylure blakstienų rietiklio ir kodėl jis tikrai nevertas savo kainos!

"Tikiu, kad juoko ir ašarų galybė pajėgs tapti priešnuodžiu neapykantai ir laimei."
Č. Čaplinas



Produktas: EYLURE London "Intense Curl" blakstienų rietimo žnyplės
Gamintojas: "Original Additions". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: užriesti blakstienas
Medžiagos: metalas ir silikonas
Labiausiai patiko: dailus dizainas ir pakuotė
Labiausiai nepatiko: visiškai neriečia blakstienų
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 0/5

Ką žada gamintojas: EYLURE žnyplės padeda užriesti blakstienas. Jūsų žvilgsnis taps kerintis.
Naudojimas. Riesti blakstienas reikia prieš darant makiažą, nuvalius blakstienų tušą. Blakstienos turi būti švarios ir sausos. Pravertas žnyples dėkite prie viršutinių blakstienų augimo linijos, tačiau neliečiant akių voko. Švelniai suspauskite blakstienų rietimo žnyples taip, kad žnyplių viršus atsiremtų į viršutinio voko raukšlelę – įdubimą ir palaikykite porą sekundžių. Veiksmą kartokite kelis kartus po kelias sekundes, niekada smarkiai nespauskite žnyplių. Galite padengti blakstienas tušu.


Jau kuris laikas nebuvau naudojusi jokio blakstienų rietiklio - savo senuosius išmečiau nusidėvėjus silikonei gumelei, kuri liečiasi su blakstienų augimo linija ir tiesiog negali būti pažeista. Kažkurią dieną rinkausi tarp Eurokos asortimento - patogu, kai negali išbėti iš namų apsipirkti! Tuo metu pagalvojau, kad esu nieko prieš į įrankį investuoti daugiau, nesirinkti pigiausio varianto - galbūt jo kokybė bus geresnė ir tarnaus ilgiau nei mano prieš tai turėtas pigusis ar penkmetį tarnavęs oriflame rietiklis. Eylure man jau buvo pažįstama kompanija, todėl po neilgų svarstymų įsidėjau į krepšelį ir spirgėjau iš džiaugsmo, laukdama savo naujo rietiklio ir svajodama apie rezultatus.


Sulaukus nieko išskirtinio čia nepamačiau - rietiklis kaip rietiklis, tik gražiai juodo dizaino ir dailioje pakuotėje. Išbandžiusi pirmą kart galvojau, kad oi kerėpla, užmiršau kaip naudoti rietikliu! Tačiau kai po ilgų bandymų blakstienos nė kiek nesirietė, nepriklausomai nuo naudojamos technikos ir spaudimo stiprumo - supykau! Įsigijau visišką š... kuris nesugeba ne tik kad pariesti, bet nė trupučio nepakelia balsktienų ir nedaro joms jokio poveikio! Ir man taip gaila.... įmetusi jį į stalčių laikiau ilgą laiką, kur jis man vis badė akis... Kaip manote, ar tai tiesiog nekokybiškas produktas? Gal gamybos brokas? Ar visi Eylure tokie? Saviškio, kad ir kaip apmaudu, jau nebegaliu gražinti - teks tiesiog išmeti lauk, todėl jus noriu perspėti - Eylure rietikliai visiškai nieko nedaro blakstienoms - neapsigaukite!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai