L'OREAL Paradise Pomade Extatic antakių gelis "104 Brunette"

Antakiai tikriausiai yra tas svarbiausias dalykas norint pasigrąžinti, na bent jau man. Galima apsieiti be kreminės pudros, be tušo, be lūpų dažų a kontūravimo, tačiau be antakių - niekaip. Man lyderis antakių priemonių rinkoje yra Benefit, o pats geriausias šiuo metu turimas produktas - Benefit Ka-Brow antakių gelis, apie kurį jau pasakojau. Su vienu L'Oreal siuntiniu mane pasiekė labai jau panašus antakių geis į jau turimą Benefit, todėl tikriausiai labai smalsu, ar verta mokėti porą kartų brangiau už Benefit gelį, ar per pus pigesnis L'Oreal gelis nenusileidžia kokybe?

"Gyvenimas moko tik tuos, kurie jo mokosi."
V. Kliučevskis




Produktas: L'OREAL Paris Paradise Pomade Extatic antakių gelis "104 Brunette"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: antakiams paryškinti
Tinkamas tipas: brunetėms
Labiausiai patiko: pigesnė alternatyva Benefit antakių geliui
Labiausiai nepatiko: atspavių pasirinkimas
Tūris: 3,0 g
Kaina*: 11,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Antakių pomada su šepetėliu išraiškingiems, tepimuisi atspariems antakiams. Susikurkite ryškų „Instagram“ įkvėptą antakių įvaizdį su L'Oréal Paris Paradise Extatic Brow pomada. Ergonomiškoje ir patogioje pakuotėje yra kirstos formos šepetėlis, užtikrinantis ypač tikslų potėpį. Ilgai išliekanti kreminė-gelinė formulė leidžia susikurti norimo intensyvumo antakių įvaizdį – nuo natūralaus iki ypač ryškaus ir išraiškingo. Formulė atspari tepimuisi, nenusitrina ir ilgai išlieka. Spalva puikiai dera su plaukų atspalviu, o pasidažius dovanojamas malonus pojūtis. Asmenukei pasiruošta vos vienu potėpiu!

Naudojimas:
1. Tikslų kirstos formos šepetėlį suvilgykite nedideliu formulės kiekiu. 
2. Pradėkite pildyti tarpelius tarp antakių plaukelių, prireikus pakartotinai suvilgydama šepetėlį. Suformuokite norimą antakių įvaizdį – nuo natūralaus iki ypač išraiškingo.
3. Kruopščiai pabrėžkite apatinę antakio liniją kirstu šepetėliu krašteliu.

Rezultatas:
Akimirksniu ryškesnių, dailios formos antakių įvaizdis – nuo natūralaus iki ypač išraiškingo.


Antakių gelio pakuotė atrodo labai panaši į Banefit Ka-Brow pakuotę savo forma. Nors skiriasi dangtelio spalva (čia ji auksinė), nors pakuotė atrodo didesnė (nors kiekis tas pats), nors čia indelis plastikinis, o ne stikinis, tačiau net nesuabejojus galima pasakyti, kad pakuotė jau kažkur labai labai matyta.... Tik ar pats produktas toks pats?

Man nesinori kartotis, kaip šepetėlis patogiai integruotas į dangtelį, kaip jis saugiai pasislepia produkto dangtelyje ir panašius aspektus, apie kuriuos jau pasakojau Benefit įraše, ir kurie yra visiškai identiški. Gabūt dar išskirčiau šepetėlį, kuris yra minkštesnis nei Benefit, trūksta tvirtumo dažantis. Man juo sunkoka nubrėžti griežtas linijas, todėl namie dažausi man įprastu, patogiu antakių šepetėliu, o jau jažkur važiuojant, su didesnėmis pastangomis, naudojuosi šiuo. Benefit Ka-Brow šepetėlis be abejonių geresnis ir patogesnis.

Kvapas. Silpnas, būdingas tokio tipo priemonėms.

Konsistencija lyginant su Benefit labiau vaškinė nei kreminė, pasidažyti dėl to vos vos sunkiau, tačiau įpratus visai lengvai einasi.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Ceresin, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Talc, Caprylyl Methicone, Synthetic Fluorphlogopite, Silica Silylate (nano)/ Silica Silylate, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Propylene Carbonate.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide.


Poveikis. Deja, bet kalbant apie atspalvius tenka pastebėti, kad L'Oreal turi vos du atspalvius, kai tuo tarpu Benefit siūlo šešis. Savaime suprantama, esant mažesniam atspalvių pasirinkimui, rasti tinkamą odai ir plaukams derantį atspavį yra daug sunkiau. Mano atspavis 104 Brunette, kuris man kiek per ryškus ir per tamsus, tačiau šalto tono. Jei skundžiausi, kad Benefit per tamsus, tai noriu atsiimti savo žodžius - šis ženkliai tamsesnis. Tačiau vėlgi, iššukuoju viską ir antakiai nebėra tokie tamsūs ir intensyvūs, bet tikrai intensyvesni, nei su turimu Benefit (numeris 3). 

Gelis lengvai dengiasi ir kažkokių didelių problemų neturėjau. Na, kartais susidaro keli vaškiniai gabaliukai, bet juos gana lengva iššukuoti lauk. Tačiau jei lyginsime su Ka-Brow - su Benefit geliu buvo lengviau ir tų mažų minusėlių net nebuvo.


Kaip ir Benefit gelis, taip ir L'Oreal puikiai išlieka ir gerai atlaiko. Gal Benefit truputį geriau, nes atlaiko net ir trynimą, bet ir dėl L'Oreal neturiu didelių nusiskundimų. Tad kurį rinktis? Jei galite sau leisti, rinkitės Benefit gelį - jį naudojant net ir smulkiausių sunkumų nebūna, naudoti labai lengva, o atspalvių pasirinkimas pakankamai platus. Tačiau jei negalite, ar nenorite mokėti 27 Eur už antakių priemonę, L'Oreal yra visai nebloga alternatyva - priprasti prie kiek sunkesnio dengimo įmanoma, žinoma, jei tarp tų dviejų pavyks atrasti sau tinkantį atspalvį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai