COLGATE "Whitening" balinanti dantų pasta

Žinau, kad apie dantų pastas kai kurie jūsų tikrai nenorite skaityti, tad šį įrašą siūlyčiau jums tiesiog praeisti ir laukti sekančio. Na, o tiems, kuriems įdomu, noriu papasakoti apie atrodo labai jau paprastą Colgate dantų pastą, kurią šiuo metu naudoju. Tačiau... ji man pasirodė geresnė, už kai kurias įdomesnes ir parduotuvių lentynose labiau pastebimas pastas. Apie viską tradiciškai, labai trumpai.

"Jei aš priimsiu tave tokį, koks tu esi, tau nebus geriau; tačiau jei laikysiu tave tuo, kuo tu gai tapti, aš tau padėsiu tokiu tapti."
J. W. Gėtė


Produktas: COLGATE "Whitening" balinanti dantų pasta
Gamintojas: "Colgate-Pamolive" Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, pašalinti apnašas, balinti emalį
Tinkamas tipas: visiems, išskyrus vaikus iki 7 metų
Labiausiai patiko: labai gerai balina
Labiausiai nepatiko: didelių stebuklų nėra (ar tai normali priežastis įvertinti kaip nepatikusį dalyką)
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1.99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Klinikiniu būdu įrodyta, kad Colgate Whitening  dantų pastą su fluoridu ir kalciu padeda išsaugoti dantis stiprius ir sveikus.  Apsaugo nuo dantų apnašų susidarymo, stiprina dantų emalį, kovoja su bakterijomis ir suteikia gaivinantį burnos kvapą.
Micro-cleaner balinamoji technologija pašalina paviršiaus dėmes ir atkuria natūralų dantų baltumą.

Sudėtis: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Hydrated Silica, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Carbonate, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Bicarbonate, Cinnamal, Eugenol, Limonene.
Natrio Monofluorfosfatas 1450 ppm F


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad dantų pastos pakuotė labai paprasta, na labai... tradicinė raudona kompanijos pakuotė, kuri palyginus su kitomis rinkoje esančiomis, gerokai modernesnėmis pastomis, atrodo senoviškai... Man labai primena mano vaikystę, kai mama pirkdavo būtent Colgate.

Jei kalbėti trumpai, tai trumpai - dantų pasta mėtinė, vidutinės gaivos. Nei per stipri, nei per silpna. Man puikiai valo apnašas ir gaiva išlieka visai padoriai. Ne, netikiu, kad pasta veikia visą dieną, tačiau intervalas, nuo išsivalymo iki apnašų pojūčio pakanamai ilgas. Tačiau mieliausia yra jausti, kad bainanti dantų pasta iš tiesų balina dantų emalį ir puikiai balina. Po kelių dienų naudojimo tikrai matosi baltesni dantys.

Mano nuomone normali dantų pasta su maloniai nustebinusiu balinamuoju efektu. Pastoje ir pakankamai fluoro, kad išlaikyti sveikus dantis ir apnašas gerai šalina ir kaina protinga. Tikriausiai dar kyla klausimas dėl sudėtyje esančios sodos? Ar nepadaro dantų jautresnių? Tikrai ne, viskas su šita pasta gerai - stebuklų nėra, bet daro ką žada, ir tuo mane Colgate žavėjo prieš gerą dešimtmetį - laikosi pažadų ir yra protingos kainos ir kokybės santykio. Patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet gaima rasti gaminio akcijų ir nuoaidų. Neturiu galimybių ir palyginti visų pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai