"Mermaid. Fish Scale. Fishtail" žuvytės formos makiažo šepetėliai "Multicolor"

Kaip senai kalbėjau apie makiažo šepetėlius... Juos visuomet norisi išbandyti ilgesnį laikotarpį, įprasti dirbti ir galiausiai suvokti - patinka tau vieni ar kiti šepetėliai ar visgi ne. Su šitais šepetėliais - žuvytėmis pažindinausi ilgai, berods daugiau nei pusmetį, tad metas nuomonei, tiesa?

Berods praeitų metų pabaigoje visas grožio pasaulis buvo išprotėjęs jūros tematikos makiažo šepetėliais: undinės, kriauklės, žuvys, žvyneliai... bet kas, ką tik galima sugalvoti. Savaime suprantama, didžiausia pasiūla pasirodė tokiuose parduotuvėse kaip ebay ar aliexpress, tad įsigyti ir rasti didžiulę įvairovę (kaip ir šias žuvytes) labai lengva! Ką gi, mažiau kalbū, daugiau darbų, keliaujam prie įrašo?

"Atidėliojimas - laiko vagis."
E. Junga


Produktas: "Mermaid. Fish Scale. Fishtail" žuvytės formos makiažo šepetėliai "Multicolor"
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui
Medžiagos: plastikinė rankena ir nailono šereliai
Labiausiai patiko: gražus, patrauklus, įdomus dizainas
Labiausiai nepatiko: visiškai nepraktiški
Matmenys: apie 8 cm ilgio
Kaina*: kiekvienas po US $1,84 (1,57 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay (pardavėjo nuoroda čia)
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Makiažo šepetėlis patenkinantis visus kasdienius jūsų poreikius: balsktienoms, akims, skaistalams, bronzatui, pudrai.


Tikriausiai reikia pripažinti sau faktą, kad mes visi norime akimis: pamačius gražų daiktą ne visad pavyksta logiškai apgalvoti, kur ir kaip jį naudosi, ir ar jis tikrai tau reikalingas? O jei dar naujovė toms, kurias mėgsta jas išbandyti... tai tuomet iš viso pasiduodi ir nusiperki per daug nepagalvojęs. Taip man nutiko su šitais šepetėliais - pamačiau, užsinorėjau, o dar kažkur buvau mačiusi influencerės postą džiaugsmingomis emocijomis, na, ir pasidaviau...

Pirmiausia man užkliuvo gamintojo aprašymas - kaip šitie šepetėliai tinka akių makiažui aš neįsivaizduoju. Netinka! Toks jausmas kad rašyti nesvarbu ką, svarbu "pilnai patenkinti kasdienius makiažo poreikius". Netiesa, ir jau pirkdama žinojau, kad tikrai čia ne akims, tačiau... tikėjausi kad tiks veidui, kontūravimui, bronzinimui, hailaitinimui ir skaistalams dengti.


Makiažo šepetėliai gražiai melsvi, pereinantys į violetinę, galiausiai rožinę spalvą. Tikėjausi, kad rankenos bus sunkesnės ir tvirtesnės, tačiau jos gana lengvo plastiko. Bet nemeluosiu - rankose tokius mažuliukus laikyti labai smagu, ypač patogios tos mažos uodegėlės. Sintetiniai šereliai sudėti tvirtai su intensyviu pasipriešinimu, todėl jau paėmus į rankas aišku, kad birios ar kompaktinės pudros su tokia ant veido tikrai nepadengsi - na misija neįmanoma... Dažniausiai merginos pergyvena dėl kinietiškų šepetėlių kokybės - ar nekris šereliai? Per pusmetį keli iškrito, bet ženklaus smukimo tikrai nėra ir viskas atrodo pakankamai kokybiškai.


Problema iškilo bandant iš tiesų panaudoti šepetėlius. Tikėjausi, kad tiesiai kirstas puikiai tiks bronzinei pudrai, o bet tačiau... jis geba nubrėžti aiškią liniją, bet su išsklaidymu liūdnos mišios... Vargsti, vargsti ir galiausiai supranti, kad neverta - su paprastu šepetėliu ne tik uždedi, bet ir išsklaidai. Koks tikslas padengti vienu, o išsklaidyti kitu šepetėliu? Jokio!


Skersai kirstas šepetėlis man atrodė tinkamiausias skaistalams dengti, bet vėlgi, kaip ir tiesiai kirsto - situacija ta pati. Padengti padengsi, bet išsklaidymui reikės atskiro makiažo šepetėlio.


Labiausiai pasiteisino užapvalintas šepetėlis. Ne, kontūruoti juo veido nepavyks, naudoti kompaktinei pudrai irgi nesąmonė. Tačiau su tvirtais šereliais pavyksta pasidengti makiažo pagrindą ir pakankamai tolygiai bei gražiai. Tik... šereliai per trumpi, makiažo pagrindas vis atsiduria ant rankenos, teplioja viską aplink ir tenka po padengimo dar viską valyti... Ar tikrai verta tokio vargo? Neverta, kai visos jau senai džiaugiamės Beauty Blender kempinėlių privalumais ir nematome jokio vargo.


Tad šepetėliai man pasirodė visiškai nepraktiški: jokio funkcionalumo ir nepritaikomi makiaže, o jei ir pritaikomi, tai labai jau daug vargti...Man rankos visiškai nesiteisia su jais dirbti... Negaliu ir nenoriu šitų įrankių rekomenduoti, jei reikalingas funkcionalus šepetėlis. Man asmeniškai jie liko tik miela ir gražia funkcija ant kosmetikos staliuko - geriau būčiau nepirkusi ir nesigundžiusi gražia išore, o daugiau pagalvojusi apie galimus funkcionalumus, nei išvaizdą. Tad nerašau prasčiausių balų dėl grožio - džiaugiuosi laikydama, nuteikia maloniai juos laikant rankose, tačiau naudoti visiškai nesinori. NE-VER-TA nei to sambrūzdžio, nei jūsų laiko, nei kainos, nei pastangų. Ne makiažo šepetėlis, o dekoracija.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai