GUCCI "Bamboo" parfumuotas vanduo moterims

Nesenai manęs klausė, kaip gi aš renkuosi kvepalus sau? Tai aš visuomet stebiu tai, kas naujo pasirodo rinkoje, žiūriu į buteliuką - na jis visuomet išduoda kokio kvapo daugmaž tikėtis ir žinoma, skaitau natas bei bandau įsivaizduoti, beveik užuosti aromatą ir suvokti, patiks jis man ar ne. Gucci "Bamboo" buvo tas kvapas, kurio reklama mane sužavėjo, buteliukas akims buvo gražus, tačiau paskaičius natas... na likau šiek tiek nesupratusi, kaip visa tai turėtų derėti tarpusavyje ir... vis galvojau pasitaikius progai pauostyti ir jei bus galimybė - išbandyti ant odos, bet šito aklai tikrai nepirkti.

Galiausiai mano namuose atsirado mėginukas, ir aš apsidžiaugiau proga išbandyti ir pasižiūrėti, koks visgi tas Bamboo aromatas.

"Įsišaknijusios silpnybės panašios į musę: tu šimtus kartų ją nuvarai, o ji sugrįžta ir kankina tave vis labiau."
L. Šeferis

Nuotrauka iš ČIA

Produktas: GUCCI "Bamboo" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Coty'" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Kaina*: 30 ml - 75,95 EUR; 50 ml - 103,00 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, pigu.lt
Leidimo metai: 2015 m.
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Mados namai „Gucci” pristato naujus moteriškus kvepalus „Gucci Bamboo” Tvirtas ir grakštus bambukas, vienas atpažįstamiausių mados namų Gucci dizaino elementų, apibrėžia su šių dienų Gucci moters asmenybę. Bambukai veša nepalankiomis sąlygomis, atlaiko uraganų šėlsmą ir stiprumu prilygsta plienui. Šis liaunas ir elegantiškas augalas iškyla aukštai virš kitos augmenijos. Šiuolaikiška Gucci moteris pasižymi bambuko savybėmis. Ji geba suderinti stiprybę ir pasitikėjimą savimi su įgimtu moteriškumu. Ji lenkiasi, tačiau nelūžta. Kaip ir bambukas, ji gyvybinga bei prisitaikanti ir nebijo gyvenimo pokyčių. Jos asmenybė – kerintis daugybės briaunų derinys. Tai naujų kvepalų Gucci Bamboo, kuriuos pristato mados namai Gucci, istorijos pagrindas.

Kvepalų Gucci Bamboo aromatas atskleidžia skirtingas Gucci moters asmenybės puses: moteriškumą, pasitikėjimą savimi, nuovokumą ir stiprybę. Tai tikras jos sielos atspindys, sukurtas būtent jai. Sukurti šį švelnus ir ryškų aromatą įkvėpė dviejų skirtingų Gucci moters asmenybės pusių dermė. Tai iš natūralių sudedamųjų dalių sukurtas kerintis kvapų pasakojimas. Kompozicijos pagrindą sudaro medienos ir šilti kvapai. Sodrus santalų, svaiginantis taitinės vanilės ir unikalus pilkosios ambros aromatas kontrastuoja su moteriškumu spinduliuojančiu egzotiškų augalų – baltažiedžių lelijų „Casa Blanca”, apelsinų žiedų ir švelniu kvapiųjų kanangų – dvelksmu.

Subtilius jausmus perteikiantis ryškių linijų flakonas atrodo itin iškalbingai. Jis atskleidžia aromato įkvėpimo šaltinį ir asocijuojasi su pagarsėjusiu mados namų Gucci dizaino elementu. Ryškus art deco stilius ir deimantą primenančios stiklo briaunos kontrastingai dera su moterišku lenktu dangteliu ir blyškiu viduje slypinčių kvepalų rausvumu. Flakono briaunos – tai daugiabriaunės Gucci moters asmenybės metafora, o elegantiškas sidabro spalvos metalo dangtelis primena bambuko stiebą. Dėžutės spalvų gama – tokia pat kaip flakono. Spindinčios sidabro spalvos „bambukinės” G raidės švelniai kontrastuoja su rausva jos spalva.

Kvepalų Gucci Bamboo reklamos veidu tapo intriguojančiai žavi kylanti žvaigždė Gal Gadot – stiprybės ir moteriško žavesio įsikūnijimas. Dėmesį traukiančiame Fabieno Barono režisuotame reklamos klipe Gal įkūnijo Gucci moterį. Klipas atskleidžia skirtingas moters asmenybės puses – jos aistrą, švelnumą ir žavesį. Spaudos reklama – pavergiantį žavesį spinduliuojančios fotografų Merto ir Marcuso nuotraukos – prikausto žvilgsnį. Gucci moterį vaizduojanti kerinčiai moteriška Gal elegantiško bambukų motyvo fone perteikia kontrastingą moteriškumo ir stiprybės dermę.



Viršutinė nata: bergamotė
Širdies nata: ylang - ylang, baltosios "Casablanca" lelijos, apelsinų žiedai
Apatinė nata: santalas, gintaras, Taičio vanilė

Paveikslėlis iš ČIA

Sudėtis: Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, BHT, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citral, Benzyl  Benzoate, Farnesol, Citronellol, Isoeugenol, CI 60730, CI 19140, CI 17200, CI 14700.


Pakuotė. Paprastas mėginukas stikliniame buteliuke su plastikiniu dangteliu, apie jį nieko naujo nepapasakosiu. Pilno dydžio pakuotė atrodo nepapaprastai gražiai - buteliukas tvirtas, deimanto formos, su bambuko imitacijos dangteliu. Tiesą pasakius iš pradžių niekaip nesuvokiau, kodėl bambukas? Prieš perskaitant natas atrodė, kad tai bus gaivus aromatas su trupučiu žalumos, bet nieko panašaus aromatinėse natose nėra. Pasirodo čia slepiasi Gucci filosofija - bambukas prilyginamas šiuolaikinei moteriai, kuris kaip ir bambukas - tvirta, lanksti, bet nelūžtanti - gyvyinga, prisitaikanti, tačiau moteriška. Įvairiapusė - suprask daugiabriaunis buteliukas - asmenybė. Įdomi filosofija - visuomet smagu, kai po aromatu slepiasi šis tas daugiau - istorija, idėja, filosofija.... Tik ar tikrai visi žmones ieško ką reiškia buteliukas? Galbūt daugumą, kaip ir iš pradžių mane, suklaidina tokia pakuotės išvaizda?


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kvapas. Kvapas prasideda nuo citrusinės bergamotės natos, kurią labai greit pakeičia baltos gėlės. Tarp ryškios širdies natos iš pradžių jaučiu ylang - ylang, tačiau stipriausia ir dominuojanti nata čia yra baltos lelijos. Dažnai lelijos suvokiamos kaip laidotuvių gėlės, mano mamai lelijų ir eglišakių aromatas yra laidotuvių aromatas ir nuteikia visuomet liūdnai. Man gi lelijos kaip gėlės patinka, patinka jų kvapas, todėl visai džiaugiuosi, kad lelijos dominuoja. O va apelsinų žiedų natos visiškai nejaučiu ir neužuodžiu - ar ji čia yra iš viso?

Baltų gėlių kvapas jaučiamas ir išlieka bei dominuoja visą aromato gyvavimo ant odos laikotarpį. Tik šiek tiek susilpnėjus lelijų gaidoms jaučiama ir santalo mediena su lengvu saldumu. Bet vėlgi, kaip ir su apelsinų žiedų kvapu nei gintaro, nei vanilės nejaučiu. Taip, su santalu jaučiasi labai silpnas saldumas, tačiau negalėčiau jo vadinti vanile. Apskritai ties apatine nata kvapas tampa labai švelnus ir silpnokas.

Nežinau... nors užmušk jokios moters stiprybės šiame kvape aš nematau - man šitas aromatas apskritai pasirodė nuobodokas - lengvas, gėlių kvapas, kuris puikiai tiktų biure ar dienos metu, kai nesinorima suteikti kažkokių seksualių, ryžtingų ar kitų užuomenų, keliančių aplinkinių reakciją. Tikrai švelnus, tikrai moteriškas, tikrai jaučiasi lelijos, bet man jis visiškai neatitinka siunčiamos žinutės - tai greičiau kasdienis įprastos moters aromatas ir teikia emociją moters, kuri daugmaž tokia kaip ir visos, be jokios įdomesnės gaidelės.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas jaučiamas prie pat odos, na gal vos vos daugiau, tačiau norint užuosti, reikia prieiti itin arti - tai dar kartą patvirtina, kad kvapas būtų puikiai tinkamas biure, kai norisi nestipraus, neintensyvaus, sakyčiau gana paprasto aromato. Tik kad su išlikimu čia prastoka... EDP formos aromatai paprastai turėtų išlikti 3-6 val, bet ant mano odos kvapas lieka gal iki 2 valandų! Po valandos jau jaučiamas tik vos vos vos... ir čia labai, žiauriai, apgailėtinai trumpas išlikimo laikas už kainą, kurią mokame!


Džiaugiuosi, kad šitų kvepalų nesugalvojau įsigyti - labai erzina ženkliai per trumpas išlikimo laikas, o ir pats aromatas nėra kažkuo išskirtinis. Lengvas biuro ar dienos meto kvapas, malonus baltų gėlių aromatas, tačiau niekuo neišskirtinis, na taip nėra čia nieko blogo, bet... nemanau kad būtent šitas kvapas vertas kainos.

Aromatas panašus į:
- CARLINA HERRERA "212"
- GUCCI "Premiere Gucci"
- HUGO BOSS "Hugo Woman" EDP




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai