L'OCCITANE taukmedžių intensyvios priežiūros rankų balzamas su 25% taukmedžių sviesto, itin sausoms rankoms

Praeitą savaitę pasakojau jums apie rankų kremą ir pagalvojau, kad labai jau daug jų pradarytų, pabandytų, įpusėtų, bet taip ir nepabaigtų turiu. Man nepatinka krūvos tokios pat paskirties pakuočių ir nors rankų kremams darau išimtis, tačiau... šiuo metu atidarytos 4 kremo pakuotės yra akivaizdžiai per daug. Kad sumažinti ir pagaliau pabaigti turimus likučius, sunaudoti besibaigiančius ir pirmiausia noriu pradėti nuo sunkesnio, kiek riebesnio L'Occitane rankų kremo su taukmedžių sviestu.

"Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi."
T. Karlailis



Produktas: L'OCCITANE taukmedžių intensyvios priežiūros rankų balzamas su 25% taukmedžių sviesto, itin sausoms rankoms
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: itin sausoms rankoms
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: ant rankų ilgokai lieka kremo likučių
Tūris: 10 ml (kiti dydžiai - 50 ml, 150 ml)
Kaina: 50 ml - 16,00 EUR; 150 ml - 25,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Papildytas taukmedžių sviestu (25 %), kuris intensyviai maitina, šis rankų balzamas atkuria odos apsauginę plėvelę ir apsaugo sausą rankų odą nuo žalingo aplinkos poveikio (šalčio, vėjo ir kt.). Vos tik pradėjus kremu masažuoti rankas ir nagus, turtingos tekstūros produktas tirpsta, akimirksniu maitina, švelnina ir apsaugo rankas. Sudėtyje derantis kokosų aliejus, alantoinas ir migdolų ekstraktai ramina odą, suteikia komforto ir švelnumo pojūtį. Tinka kasdieniniam naudojimui, sausai ir labai sausai rankų odai. 
Naudojimas: nedidelį kiekį kremo paskirstykite ant odos ir kelis kartus per dieną masažuokite rankas, nagus, nagų odeles. Galite naudoti kaip kaukę: užtepkite kremo storesniu sluoksniu, palaikykite apie 10 minučių. Kremo likučius įmasažuokite (šią procedūrą atlikite kelis kartus per savaitę). 


Nedidukė, plastikinė kremo pakuotė atrodo lyg būtų metalinė. Minkštas plastikas labai patogus, lengva išspausti tirštesnį kremą, patogu dozuoti. Dizaino prasme L'Occitane produktai yra pasakiški - paprastas, minimalistinis, tačiau skoningas, patrauklus ir dailus. 

Kvapas. Visi taukmedžių serijos gaminiai turi labai panašų kvapą, o kvepia saldžiai gaiviu, maloniu kosmetiniu kvapu, kuris ant rankų išlieka dar gerą pusvalandį.

Konsistencija tirštoka ir rieboka. Tikriausiai to ir reikia tikėtis iš intensyvaus balzamo, kurio ketvirtį sudaro taukmedžio sviestas.


Sudėtis: AQUA/ WATER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, TAPIOCA STARCH, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM PCA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL, ALLANTOIN, CETEARETH-33, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, GERANIOL.


Poveikis. Nors kremas tirštokas ir sunkus, tačiau ant rankų paskirstomas lengvai, iš kart norisi atkreipti dėmesį, kad kremą reiktų dozuoti labai saikingai, priešingu atveju jis ilgai gersis į rankų odą. Apskritai kremo konsistencija tokia riebi, kad kremui reikia nemažai laiko pilnai įsigerti į odą, jis palieka riebaliuką ant odos paviršiaus. Mano skoniui toks kremas labiausiai tinka arba šaltąjam metų laikui arba nakties metui, kai norisi intensyvios rankų priežiūros.

Riebus rankų kremas gerai pamaitina rankų odą, suteikia odai komforto jausmą, panaikina odos sausumo pojūtį. Šiuo metu kremą naudoju nakties metui ir labai džiaugiuosi jo kokybe - po visų dezinfekcinių skysčių, kurie stipriai sausina odą, šis kremas padeda intensyviau pamaitinti ir panaikinti odos tempimo bei sausėjimo požymius. Man labai patinka tiek šis, tiek truputį lengvesnis (20% taukmedžių sviesto) rankų kremas, manau kad kainos ir kokybės santykis tikrai geras, o L'Occitane rankų kremų kokybė niekuomet nenuvilia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai