BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "537 Kiss Me Quick"

Kažkada buvau išprotėjusi dėl nagų lakų, na, aš vis dar esu išprotėjusi, tačiau nebe tiek, kiek anksčiau. Anksčiau negalėdavau ramiai praeiti pro nagų lakų stendus, nesugebėdavau atsispirti pagundai nusipirkti nematytos spalvos ar neįprasto efekto buteliuką. Iki kol namuose vien nagų lakams neprisipildė milžiniška dėžė pilna buteliukų, o kur dar antroji su visokiais įrankiais, viršutiniais nagų lakų sluoksniais, pagrindais ir topais. Šiuo metu jaučiu aiškų tašką - visko turiu pakankamai, o gal net reiktų pravalyti turimą dėžę ir pasižiūrėti ar nėra pradžiūvusių, nebetenkinančios kokybės ar  man nepatikusių. Tačiau kaip visuomet, tokiam rimtesniam prasivalymui reikia susikaupti, prisiruošti ir susikurti tinkamą emociją. 
Na, o kol tas didysis prasivalymo laikas dar neatėjo, noriu jums parodyti dar vieną nagų laką, kuris bloge dar nebuvo sulaukęs apžvalgos - tai greitai džiūvantis, švelniai rožinio atspalvio Barry M lakas, puikiai tinkantis pavasariui ir vasarai.

"Aš dar nesutikau katino, kurį jaudintų, ką apie jį šneka pelės."
J. Bulatovičius



Produktas: BARRY M Speedy Quick Dry greitai džiūvantis nagų lakas "537 Kiss Me Quick"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: prasta formuluotė
Tūris: 10 ml
Kaina: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt

Ką žada gamintojas: Speedy nagų lakai džiūva šviesos greičiu - tobulam manikiūrui per kelias sekundes. Inovatyvus plokščias šepetėlis padengimą padaro lengvesnį, su juo tiksliau padengiama ir išgaunamas tobulas efektas vos su 2 nagų lako sluoksniais.
Naudojimas: 
1. Gerai supurtykite buteliuką.
2. Padenkite nagų lako pagrindą.
3. Padenkite vieną ar su sluoksnius greitai džiūvančio nagų lako ir leiskite jam išdžiūti.

Sudėtis: sudėtinių dalių nei ant buteliuko, nei internete rasti nepavyko


Mano nuomonė. Kvadratinis stiklinis buteliukas su baltu užsukamu dangteliu puoštas tik lentynių trasos motyvais. Šepetėlis plokščias, kiek platesnis nei vidutinis, tačiau vidutinio ilgio, užapvalintais galiukais. Pagal formą turėtų būti labai patogus ties nago guoliu tiksliam padengimui ir turėtų sparčiai dengti nagų laką. Bėda ta, kad šio nagų lako formuluotė labai prasta. Pirmiausia pigmentacija nekokia, o ir pati formulė nėra pati geriausia. Dengiant pirmą sluoksnį tenka paimti būtent tiek lako, kiek reikės vienam nagui. Jei bandau mirkyti dar kart ir pridėti, senojo paviršius jau būna pradžiūvęs ir visas lakas susigumuliuoja ir nusitempia dryžiais. Bet net ir tuo atveju, jei pavyksta pamatuoti daugmaž reikiamą kiekį, priemonė dengiasi netolygiai, dryžiais, persimato nagų plokštelė ir rezultatas būna labai netolygus. Tad antras sluoksnis čia būtinas, ir trečias nepakenktų. Aš dengiau du - mano nagai stori ir trečiasis per daug išstorintų nagą, atrodytų prastai.

Pirmas sluoksnis

"537 Kiss Me Quick" atspalvis pastelinės rožinės spalvos, kaip rožinės cukraus vatos. Atspalvis neturi jokių priedų, efektas visiškai kreminis, o paviršius vidutiniškai blizgus.

Po dviejų sluoksnių

Deja, tačiau ir išlikimas manęs nedžiugina, išlieka vos 3 dienas, greit ima nuskilinėti, gana greit ima skeldėti paviršius. Apmaudu, bet šitas lakas manęs nedžiugina: nors atrodo džiūva labai greit, tačiau atrodo kad tik viršutinis sluoksnis greit sustingsta, bet dar reikia pasaugoti kuris laikas nuo sugadinimo. Labai nepatinka pigmentacija, tas greitas džiūvimas ar formulė erzina, o išlikimas nedžiugina. Pamenu, nelabai patiko ir kiti šitos serijos nagų lakai, tai man atrodo neverta dėmesio visa ši serija.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai