CATRICE Golden Dust Highlighter Drops - šviesą atspindintis, skystas hailaiteris "010 Spacegold"

Šiandien buvo labai ilga diena, tačiau įžangos rašyti šiandien visai nesinori. Tad savęs nekankinsiu ir tiesiog pakviesiu paskaityti apie skystą hailaiterį iš Catrice.

"Žmonėms, pasiryžusiems veikti, paprastai sekasi, ir priešingai, retai susilaukia sėkmės tie, kurie tiek ir  teveikia, kad svarsto ir derina."
Herodotas



Produktas: CATRICE Golden Dust Highlighter Drops - šviesą atspindintis, skystas hailaiteris "010 Spacegold"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: natūralus efektas su smulkiu spindesiu
Labiausiai nepatiko: reikalauja itin kruopštaus dengimo
Tūris: 14 ml
Kaina: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Auksinis glamūras! Šviesą atspindintys pigmentai suteikia spindintį auksinį atspalvį. Tiršta, serumą primenanti tekstūra neapsunkina odos ir suteikia spindesio. Lašiukai dozuojami patogios pipetės pagalba.


Pakuotė. Matinio stiklo buteliukas su stikline pipete labai primena veido serumo pakuotes. Juoda pipetės minkštoji dalis ir saikingi aukso spalvos akcentai kuria saikingą ir gana paprastą dizainą.

Kvapas. Nors priemonės sudėtinėse dalyse matomos ir kvapiosios medžiagos, tačiau aromatas man pasirodė visiškai neišraiškingas, labiausiai primena tiesiog veido priežiūros produktus su lengvu, gaivoku aromatu.

Konsistencija. Hailaiteris skystas, tačiau jo tekstūra tirštoka. Riebumo priemonė neturi, mažai pudriškumo ir sunkumo pojūčio, - trinant tarp pirštų jaučiu slidumą.


Sudėtis: AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, MICA, GLYCERYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, OLEYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, STEARIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, TIN OXIDE, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.


Poveikis. Nors per laiką išmokau, o gal labiau pripratau prie skystojo tipo hailaiterių, tačiau juos vis vien sudėtingiau padengti, reikia daugiau kruopštumo, kai kurie nusigumuliuoja dengiant ant makiažo pagrindo, o kai kurie po juo visiškai pasislepia. Šį hailaiterį dengiu tik ant makiažo pagrindo, jis gana lengvai skirstosi pirštais, tačiau judesiai turi būti vienos krypties ir atsargūs, priešingu atveju hailaiteris netolygiai pasidengia ir pakelia makiažo pagrindą, nusigumuliuoja kartu su juo. Taigi kruopštumo dengiant čia tikrai reikia - su pudriniais hailaiteriais man daug lengviau ir paprasčiau ir visgi kreminiai paprastai atrodo natūraliau, jei tik pavyksta gražiai padengti.

"010 Spacegold" atspalvis spindi auksu, žėrėjimas ryškus ir intensyvus, metalinio efekto. Po pirmojo bandymo ant odos pamenu šiek tiek išsigandau to ryškumo ir intensyvumo, tačiau turiu pastebėti, kad ant odos atrodo labai natūraliai, efektas švelnus, galima susikurti ir akies nerėžiantį, kasdienai tinkantį spindesį.


Priemonės sluoksniuoti aš nepatariu - man niekad neatrodo gražiai, antras sluoksnis sunkiai kimba su pirmuoju. Taigi dažniausiai man visiškai pakanka to plonyčio pirmojo sluoksnio kasdienai, o jei prireikia ryškesnio efekto - ant viršaus tiesiog papudruoju kompaktinės hailaiterio pudros. Turiu pastebėti, kad priemonę ant veido reikia pafiksuoti, kitaip dienos eigoje blizgesys kiek pasitrina.

Apskritai vertinant lašelius aš turiu gerą nuomonę - iš pradžių su ja dirbti sunkoka, reikia priprasti ir atrasti patogų dengimo būdą. Tačiau aš labai patenkinta natūraliai atrodančiu efektu ir smulkiomis spindinčiomis dalelėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai

  1. aš naudoju skystą hailaiterį iš EVELINE, tai patinka, kad labai ryškus ir ilgai išlieka bet jau kaip greit džiūva... niekada negaliu pasitept pirma norimas išryškinti vietas ir tik tada blendint - visada turiu po vieną padengt ir skubėt išblendinti, nes kitaip taip ir stovi dryžius :D o maniškis ne su pipete, o su teptuku kaip nagų lakas :D daug patogiau naudoti))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinojau apie Eveline! Gerai skamba. Gundai dabar mane, labai. Na turiu aš tų hailaiterių labai daug, tai gal kada nors ;)

      Panaikinti
    2. aš saviškį jau irgi labaaaai ilgai naudoju.. čia tokia priemonė, kad nelabai paskubinsi išnaudojimą :D

      Panaikinti
    3. Na taip... Aš save stengiuosi riboti kad turėti minimaliai, dideli kiekiai kosmetikos apskritai nebedžiugina, o kažkada ateityje planuojam rimtesnį remontą su naujais baldais. Noriu nedidelio kosmetinio staliuko, tad ir kosmetikos turės ženkliai sumažėti :D :D :D Atrodo norėtum dar ir tą, ir aną išbandyti, bet kol neapmažės to, ką jau turiu, tai jokiais būdais naujų nenoriu įsileisti :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą