ECO U Hydra-Macadamia Oil valomasis veido vanduo - tonikas visų tipų odai

Eco U lenkiškos kosmetikos jau esu bandžiusi anksčiau, bet ne viskas man patiko. Užtat gerai pamenu, kad visai patiko jų taip vadinamas valomasis vanduo, kuris iš tiesų yra tonikas. Bandžiau kokosinį variantą ir džiaugiausi jo sudėtimi bei poveikiu. O gegužės pabaigoje Martinoje užmačiau didelę akciją visai produkcijai, tad nusipirkau dar vieną toniką, tik kiek kitokį. Turėjau mėnesį jį sunaudoti ir man visiškai jo pakako buteliukui ištuštinti.

"Trys pagyrimo žodžiai suminkština kiekvieno žmogaus širdį."
T. S. Lai



Produktas: ECO U Hydra-Macadamia Oil valomasis veido vanduo - tonikas visų tipų odai
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: valyti nešvarumus, drėkinti, minkštinti, balansuoti, stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: 200 ml
Kaina: 2,37 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Valomasis veido vanduo Hydra-Makadamijos aliejus visų tipų odai be parabenų, kvapiklių ir dažiklių. Natūralus veido tonikas su specialia, vandenyje tirpia aliejaus forma. Pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Priemonė nuvalo nešvarumus ir makiažo likučius. Drėkina odą, minkština, saugo. Hydra-makadamijos aliejus - subalansuoja sebumo produkciją ir suformuoja natūraliai apsauginį odos barjerą, minkština ir drėkina, stangrina odą, palaiko jaunatvišką išvaizdą. Mango, granato, šilkmedžio uogų, dumblių, meliono, kivio, morkos ekstraktai - pasižymi būtinais odai vitaminais ir maitinamosiomis medžiagomis. 
Naudojimas: priemonėje sudrėkintu vatos diskeliu valyti veidą du kartus per dieną. Prieš naudojimą supurtyti.


Pakuotė. Tamsiai rudo plastiko buteliukas su natūraliai balto popieriaus etikete atrodo natūraliai ir neša tą natūralumo idėją. Atkemšamas dangtelis viršuje atrodo labai patogus, tačiau pati pakuotė nėra gera. Mane erzina jos nesandarumas - priemonė tiesiog nuteka išorinėmis sienelėmis kas kart naudojant toniką. Atrodo lyg ir nieko baisaus? Tik estetinis nepatogumas? O aš galvoju apie tai, kad priemonė nesaugi nuo oro laidumo. Galimas daiktas, kad gaudamas oro tonikas genda greičiau nei nurodyta jo galiojimo datoje? Ar įmanoma jaustis saugiai tokiu atveju? Aš nežinau, bet tokia tikimybė yra.

Kvapas labai natūralus, neutralus, gamintojas nenaudoja jokių pridėtinių parfumų ir mane tai džiugina. Apskritai man labiau patinka veido priežiūros priemonės, kuriuose nenaudojami kvapikliai.

Konsistencija vandens skystumo, skaidri, kaip ir daugumos tonikų.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Macadamia Oil Glycereth-8 Esters, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Morus Alba Leaf Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Daucus Carota Fruit Extract, Cucumis Melo Fruit Extract, Beta Vulgaris Root Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Cucurbita Pepo Fruit Extract, Panthenol, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Be parabenų, be kvapiųjų medžiagų, be dažiklių. Natūralūs ekstraktai. 


Poveikis. Gamintojas mano galva susipainiojo aprašydamas priemonę - tai nėra makiažo valiklis, ne micelinis vanduo, ne valomasis vanduo, o tiesiog tonikas. Aš bandžiau šituo skysčiu valyti makiažą, tačiau jis tiek šiek tiek pakelia paviršinį sluoksnį ir viskas - jokio makiažo valymo čia nėra. Priemonė yra tonikas. Tačiau tonikas labai smagiai pamaitina odą, suteikia jai šiek tiek drėkinimo, oda atrodo kiek švariau ir jaučiausi geriau.

Vertinant apskritai - poveikis tikrai nėra kažkoks stebuklingas, tikrai esu bandžiusi kelis ženkliai geresnius, tačiau esu bandžiusi ir krūvą prastesnių. Man jis visai patiko ir tiko odai, padėjo odai atrodyti geriau, o ir sudėtinės dalys labai geros - daug ekstraktų, daug odai naudingų ingredientų. Tiesiog gamintojui verkiant reikia patobulinti pakuotę, o visa kita, ir dar už tokią kainą, labai gerai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai