ECO U Hydra-Coconut Oil valomasis veido vanduo - tonikas sausai odai

ECO U kompanija man iki šiol lyg ir negirdėta, nors nesu 100% garantuota. Man regis kažkur tikrai galėjau kažką matyti, tik nepamenu kur. Užtat parduotuvėse pamačiau pirmą kartą ir iš kart susidomėjau pirmiausia natūraliai atrodančia pakuote, labai išsiskiriančią parduotuvių lentynose. Regis jau savo dizainu produktai bando būti į natūralesnę pusę, o ir ant pakuotės tai pabrėžia. Reikia tik pasidairyti po produkcijos pasiūlą ir nelieki abejingas. Kaip jums pavyzdžiui linijos su pomidorais, bazilikais, burokėliais, svogūnais ar moliūgais? Negali nenustebti tokia daržovine kosmetika, tad visai susigundžiau paimti veido toniką - valomąjį vandenį, tik rinkausi palyginus saugų, kokosinį variantą. Pasižiūrime, kokie mano įspūdžiai?

"Reikia daug ištverti, kad taptum žmogumi."
A. de S. Egziuperi



Produktas: ECO U Hydra-Coconut Oil valomasis veido vanduo - tonikas sausai odai
Gamintojas: "New Anna Cosmetics" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: valyti nešvarumus ir makiažo likučius, drėkinti, maitinti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: itin saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: 200 ml
Kaina: 2,37 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Valomasis veido vanduo Hydra-kokosų aliejus sausai odai be parabenų, kvapiklių ir dažiklių. Natūralūs ekstraktai. Natūralus veido tonikas su specialia, vandenyje tirpia aliejaus forma. Pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Priemonė nuvalo nešvarumus ir makiažo likučius. Drėkina odą, minkština, saugo. Hydra-kokosų aliejus - puikus odos minkštiklis ir drėkiklis, padeda išsausėjusiai odai, palaiko odą minkštą  ir apsaugotą, saugo nuo ankstyvo odos senėjimo. Mango, granato, šilkmedžio uogų, dumblių, melionų, kivio, morkos ekstraktai - pasižymi būtinais odai vitaminais ir maitinamosiomis meiagomis.
Naudojimas: priemonėje sudrėkintu vatos diskeliu valyti veidą du kartus per dieną. Prieš naudojimą supurtyti.


Pakuotė. Tamsaus plastiko buteliukas su užsuktu dangteliu ir dozavimo anga, kuri atsiveria paspaudus dangtelio viršaus dalį. Pirmiausiai noriu pasidžiaugti mano akiai gražiu etiketės dizainu: etiketės popierius atrodo itin natūraliai, tačiau neturi to išbalintų etikečių baltumo, toks saikingai baltas. Apskritai visos dizaino dalelės etiketėje atrodo žavingai - tiek piešti kokosų riešutai, tiek kompanijos ir priemonės užrašai. Viskas kuria natūralumo ir paprastumo įvaizdį. Deja, tačiau graži etiketė išlieka labai trumpai ir pakuotė čia tiesiog tragiška. Nežinau kokiais būdais, kokiais keliais, bet tonikas teka lauk išorinėmis sienelėmis! Pradžioje atrodė, kad nuteka tik po panaudojimo, paskui regis net stovėdama spintelėje etiketė buvo nuolat šlapia. Turiu įtarimą, kad dangtelis nesandariai užsisuka, mat net supurčius buteliuką ant paviršiaus atsiranda toniko, kurio nevalant - susikristalizuoja kažkokiais neaiškiais gabaliukais. Kas jau kas, bet produkto pakuotė visiškai nuvilianti, visiškai tragiška, nepraktiška, nepatogi naudoti - gamintojams ją tiesiog būtina tobulinti.

Kvapas. Tonikas nekvepia visiškai niekuo, natūralus priemonės kvapas. Ir labai džiugu, kad tokio tipo priemonėje jokie papildomi kvapai nenaudojami.

Konsistencija kaip ir bene visų tonikų - skaidrus skystis ne ką tirštesnis nei paprastas vandenukas.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Morus Alba Leaf Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Daucus Carota Fruit Extract, Cucumis Melo Fruit  Extract, Beta Vulgaris Root Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Cucurbita Pepo Fruit Extract, Panthenol, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Nuoširdžiai, aš iki galo nesuprantu kas čia per produktas ir kokia jo tikroji paskirtis. Valomasis vanduo lyg ir turėtų būti micelinis, tiesa? Tačiau nieko panašaus į micelinį vandenį čia nėra. Priemonė sugeba pakelti ir nuvalyti odos nešvarumus ir ploną, ploną paviršinį makiažo sluoksnį. Bet tai tikrai ne makiažo valiklis ar micelinis vanduo. Jei tai būtų paprastas tonikas, ar ne paprasčiau užrašyti tiesiog tonikas? Ai, gal tiesiog nebesigilinu ir tiek? Priemonė, kaip jau minėjau, geba pakelti šiek tiek nešvarumų, bet kažkokio labai rimto valymo tikrai neturi. Keista, tačiau aš nesitikėjau, kad tonikas veiks dar kažkaip daugiau. O ne, aš klydau, jis tikrai padrėkina odą, padeda jai jaustis geriau  - švaresnei, drėgnesnei.

Nėra tas poveikis stebuklingas, tačiau tikėjausi prasčiau, o ir mano oda visiškai gerai jaučiasi. Tonikas nepalieka jokio lipnumo, neapsunkina odos, nedirgina. O ir va, sudėtines dalis galiu pagirti - ne tik maloniai žalia akims, tačiau ir ekstraktų daug, drėkiklių bei odai palankių ingredientų. Visai patiko, nors ne pats geriausias naudotas tonikas, tačiau visai neblogas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai