BORN PRETTY Holo - holografinis nagų lakas "H003 Temptation Wait"

Labas! Tai kaip prabėgo jūsų Kalėdos? Mes laiką leidome Druskininkuose, Eglės sanatorijoje su krūva atpalaiduojančių procedūrų, daug sveikatinimosi, ilgos valandos baseine ir beveik jokio tarpusavio bendravimo. Susitinki tarp procedūrų kažkur koridoriuje, pasisveikini, prasilenki ir tiek. Tai visa patirtis Eglės sanatorijoje labai gera: labai patiko povandeninis masažas, purvo vonia, baseinai, atpalaiduojančios audiovizualinės bei haloterapijos procedūros, masažai... tačiau antrą kart nesutikčiau taip švęsti Kalėdų... 10-ties žmonių kompanija buvo visiškai atskirai vienas nuo kito, kur ten jau - net savo vyrą mačiau retai, tai kokios Kūčios ar Kalėdos? Man regis tradicija lieka tradicija ir pasėdėti už to apkrauto šventinio stalo su artimaisiais man norisi. O kokie jūsų potyriai ir šventiniai džiaugsmai?
Vakar jau nieko nesinorėjo rašyti į blogą, tad jį noriu papildyti bent jau šiandien ir šiek tiek papasakoti apie beveik porą savaičių ant mano nagų gyvenusį Born Pretty nagų laką su madingu holografiniu efektu.

"Didžiausia laimė gyvenime - žinoti, kad esi mylimas."
V. Hugo



Produktas: BORN PRETTY Holo - holografinis nagų lakas "H003 Temptation Wait"
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: holografinis efektas
Labiausiai nepatiko: galėtų išlikit kiek ilgiau
Tūris: 10 ml
Kaina: US $7.49
Kur galima įsigyti: ebay, BornPretty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Holografinis nagų lakas su aukštos kokybės ingredientais suteikia spindintį efektą ir ilgai išliekantį manikiūrą. Patogus šepetėlis leidžia greitai ir lengvai nusilakuoti nagus.

Sudėtis: Acrylic Polymer, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Pearlescent Pigment.


Mano nuomonė. Įrašą noriu pradėti nuo kelių žodžių apie pakuotę. Regis kartoninė sidabrinė pakuotė buvo sukurta specialiai žiemiškų švenčių laikotarpiui: sidabrinis blizgus kartonas puoštas snaigėmis, o pro centre įtaisytą langelį puikiai matosi nagų lako buteliuko spalva bei efektas. Nagų lako buteliukas atrodo itin gerai: kvadratinis siaurokas buteliukas su juodu dangteliu, kuris kaip ir tuose prabangiuose lakuose nusiima ir lieka paprastas dangtelis atsukimui. Tiesa, šiuo metu tikrinau, šito lako pakuočių forma pasikeitė, tačiau regis lakas liko toks pat. Nagų lako šepetėlis platokas, vidutinio ilgio, visiškai optimalus sprendimas visiems - pasidengs gana greitai, tačiau kartu liks vietos ir kruopščiam padengimui.

Nagų lakas dengiasi itin lengvai ir tolygiai. Pigmentacija labai gera ir itin intensyvi, tikrai pakanka vieno sluoksnio, tačiau norint intensyvumo ir gilumo efekte dengiu porą ir nė kiek nesigailiu. Nepasakyčiau, kad ir užgaištu ilgiau - nagų lakas itin greitai džiūva. Formulė šauni, dengiasi tobulai, pasiskirsto lengvai tad neturiu prie ko prikibti.

Efektas dienos šviesoje

"H003 Temptation Wait" nagų lakas dienos šviesoje atrodo kaip violetinis nagų lakas su šiek tiek pilkų smulkių dalelių. Regis nieko ypatingo, nors man ir tokia violetinė labai patinka. Tačiau... saulės ar šviesos blyksnis ir vaivorykštės ima šokti ant nagų. Kaip kitaip paaiškinti holografinį efektą? Tiesiog visų spalvų spindesys pasirodantis ir dingstantis priklausomai nuo šviesos kritimo kampo. Visgi geriausiai holografinis efektas matosi prie dirbtinio apšvietimo - bandžiau tą efektą pagauti žemiau esančioje nuotraukoje, fotografuojant su blykste. Visgi tai nėra lygiai tas pats, kaip matyti realiai - fotoaparatas neužfiksuoja to grožio... Holografinis efektas yra pats nerealiausias, įdomiausias, žaismingiausias ir smagiausias. Nors jau virš 30-ties moteriškė, bet būtent toks lakas mane vis dar žavi!

Efektas prie dirbtinio apšvietimo. Fotografuota su blykste.

Nuo pat praeitos savaitės pradžios džiaugiausi efektu ir stebėjau išlikimą. Nagų lako paviršius laiko gerai, tačiau maždaug 5 dieną tai vienur tai kitur pasitrynė kampučiai. Aš pati pastebiu, kad vis nagais kažką pakrapštau ar užkliūvu, tad gal visai normalu, kad nelaiko tiek kiek norėčiau. Kita vertus - atnaujinti efektą labai lengva - padengei naują sluoksnį ir nagai vėl atrodo puikiai. Man tai smagu - šaunus lakas šventiniam laikotarpiui, kai norisi kažko ryškaus, žėrinčio, žaismingo ar šiek tiek netikėto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai