BORN PRETTY Peaock Holographic Chameleon nagų pudra suteikianti holografinį efektą "LG04"

Jau gerą savaitę, tiksliau pastarąsias 8 dienas, atidarinėjant kalendorių matėte mano keistoką, man asmeniškai žiemišką, manikiūrą. Jį dariausiai šiek tiek nukrypdama nuo gamintojo rekomendacijų, eksperimentuodama ir rezultatais nenusiviliu, nors gavosi tai visai kitaip, nei reklamoje. Apie ką aš? Apie kinietiško Born Pretty nagų priemonių gamintojo priemonę, suteikiančią povo-chameleono-holografinį efektą. Šiandien įrašas ir skirtas nagų pudrai ir mano ilgalaikiam manikiūrui.

"Kaip žmoguje, taip ir valstybėje sunkiausia liga prasideda galvoje."
Plinijus Jaunesnysis



Produktas: BORN PRETTY Peaock Holographic Chameleon nagų pudra suteikianti holografinį efektą "LG04"
Gamintojas: "Born Pretty". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: reklamuojamam efektui išgauti reikalingos gelinės priemonės
Tūris: 0,1 g
Kaina: US $1.99
Kur galima įsigyti: ebay, BornPretty
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Naudojimo instrukcijos:
1. Ant nagų padenkite gelinį nagų lako pagrindą ir išdžiovinkite su UV/ LED lempa.
2. Ant nagų padenkite juodos spalvos gelinį nagų laką ir džiovinkite po lempa. Tuomet padenkite antrą sluoksnį ir vėl išdžiovinkite. (Tamsesnės spalvos suteikia ryškesnį chameleoninį efektą).
3. Padenkite no-wipe viršutinį nagų lako sluoksnį ir išdžiovinkite po lempa.
4. Naudodamiesi silikono kempinėle arba kempininiu akių šešėlių aplikatoriumi paimkite pudros ir įtrinkite ją į nagų lako paviršių.
5. Kartokite 4-ą žingsnį tol, kol rezultatas jus tenkina.
6. Padenkite no-wipe viršutinį nagų lako sluoksnį ir išdžiovinkite po UV/LED lempa.

Sudėtis; nenurodyta


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad pudros kiekis pakuotėje siaubingai mažutis. Žinote, kaip būna? Pirkdamas ne visuomet atkreipi dėmesį į kiekius, ypatingai internete, ypač ypatingai, kai sužavi nuotraukos, rodančios kokio efekto reiktų tikėtis. Kita vertus ir pudros vienam kartui nereikia daug, tad pakas tikrai ilgiau nei trims kartams. Atlikdama šitą manikiūrą aš turėjau eksperimentuoti: jau kuris laikas baigėsi mano paskutinis gelinis nagų lakas, bet naujo pirkti neplanuoju - juk turiu visą krūvą įprastų; neturiu gelinio viršutinio sluoksnio ar gelinės bazės. Tad... dengiau paprastą nagų lako pagrindą (šiuo metu naudoju Orly likučius) ir kantriai sėdėjau kol ji išdžius. Tuomet rinkausi geriausios pigmentacijos juodą nagų laką, kuriam užtektų vos vieno sluoksnio spalvos - nebūčiau turėjusi kantrybės laukti kol išdžius du spalvos sluoksniai. Tuomet jau sekė įdomioji dalis - šešėlių aplikatoriumi, vertikaliais judesiais ant nagų plokštelių tryniau pudrą į nagus tol, kol jie atrodė daugmaž padengti tolygiu pudros sluoksniu. Na ir nepamiršau skaidraus nagų lako sluoksnio, kuris irgi nebuvo gelinis. 

Chameleono efektas dienos šviesoje

Turiu pastebėti, kad naudojant su geliniu ir paprastu nagų lakais skirtumas kaip diena ir naktis ir ne tik laiko atžvilgiu. Ant paprasto lako buvo sunkoka padengti tolygiai, galbūt dalinai ir dėl to, kad nenorėjau stipriau paspausti ir rizikuoti, kad sugadinsiu nagų lako paviršių. Bet ir šiaip - ant gelio sklaidėsi ženkliai lengviau, tolygiau ir paprasčiau. Regis tokiais atvejais derėtų laikytis gamintojo rekomendacijų. Tačiau šis tas ant nagų tikrai gavosi.

Chameleono efektas + holografinis prie dirbtinio apšvietimo

"LG04" atspalvis iš tiesų yra ir holografinis, ir chameleoninis. Dėl chameleono man regis matosi jau iš karto - priklausomai nuo nago pakreipimo kampo, jo paviršius atrodo žalsvas arba violetinis su tarpe varijuojančiomis auksinės, geltonos ir rausvos atspalviais. Tikras chameleonas! Tačiau žaviausiai nagai atrodo vakare ar prie dirbtinio apšvietimo, kai paviršiuje pasirodo koks milijonas vaivorykštės spalvomis žaižaruojančių smulkių blizgučių - šoka vaivorykštė, vadinasi iš tiesų holografinis! Ir tas holografinis labai sunkiai pagaunamas reikalas - fotografuojant vakare (su blykste) šiek tiek matosi, tačiau efektas toli gražu nėra toks, koks matomas plika akimi!

Holografinis efektas

Fainai atrodo, tiesa? Ką gi, beliko pakalbėti apie išlikimą. Ir čia yra vienas labai paprastas atsakymas - manikiūras nuo pudros išlikimo visiškai nepriklauso! Manikiūro išlikimo laiką šiuo atveju įtakojo geras nagų lako pagrindas, intensyviai pigmentuotas juodas nagų lakas ir ilgai išliekantis viršutinis nagų lakas. Dėvėjau ilgiau nei savaitą, kampučiai jau pasitrynę, nemenkai nuaugo, tad bus metas viską tiesiog valyti lauk ir keisti manikiūrą į šviežų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai