ESSENCE Salut Paris akių šešėlių paletė "02"

Na va, šiandien pažersiu šiek tiek šiltojo sezono nuotraukų. Apie įrašo žvaigždę - akių šešėlių paletę iš Essence - visai norėjau pakalbėti vasaros pabaigoje, kai šios nuotraukos daugmaž ir buvo darytos. Nespėjau, apsigalvojau ar tai pats įrašo aktualumas man priblėso ir suplanuotas įrašas paprasčiausiai stūmėsi per savaites, galiausiai mėnesius ir net sezonus. Ir viskas čia labai gerai - visko būna, bet nieko, ko nebūtų galima pataisyti. Taigi, šios įrašo nuotraukas papuošė lelijos, o aš nekantrauju jums papasakoti savo jau brandžius įspūdžius.

"Bendravimas - tai ne tik vienintelis žmogaus gyvenimo tikslas, bet ir paties gyvenimo esmė."
Dž. A. Pirsas



Produktas: ESSENCE Salut Paris akių šešėlių paletė "02"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: blizgus rožinis atspalvis
Labiausiai nepatiko: matinės spalvos prastai pigmentuotos
Tūris: 13,5 g
Kaina: 7,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Šios akių šešėlių paletės patenkins keliautojos dvasią. Atspalviai intensyviai pigmentuoti. Įkvėpta madingiausių pasaulio sostinių paletės atspindi gyvenimo tose miestuose būdą. Salut Paris paletė velveto tekstūros ir dominuojančių rožinių atspalvių.
G'Day Sydney - žemiški atspalviai ir metaliniai efektai.
Hello New York varijuoja nuo pilkos iki rausvai violetinės ir turi intensyviai spindinčios tekstūros.
Ola Rio - metaliniai atspalviai su žėrinčiu efektu, įkvėpti Brazilijos saulėlydžių.


Pakuotė. Man labai svarbu kaip atrodo priemonių pakuotės ir kiek jos funkcionalios, ypač šiuo periodu, kai mažėja mano turimos dekoratyvinės kosmetikos kiekiai ir naudoju tik tai, ką turiu. Pakuočių funkcionalumas tapo dar svarbesnis nei anksčiau. Tačiau pirmiausia ši paletė labai daili. Jaunatviškas, gal net šiek tiek mergaitiškas dizainas su Paryžiaus vaizdeliu ir tikra nuotrauka patraukia akį parduotuvėse, oij kaip patraukia! Pakuotė popierinė, tačiau tvirta ir stabili, galbūt kiek didesnė nei reiktų devyniomis spalvoms. Atspalvių lizdeliai išdėlioti netaupant vietos paletėje, kiekvienai spalvai paliekant pakankamai erdvės. Na ir žinoma, kaip nepasidžiaugsi viduje esančiu veidrodėliu? Patogu dažantis jį turėti šalia ar prireikus tiesiog žvilgtelėti. Pastaraisiais metais taupydami pakuotei šios kompanijos gamintojai beveik niekuomet nedėdavo veidrodėlių - atrodo bėda nedidelė, visuomet randi kur pasidažyti, bet su veidrodėliu patogiau, smagiau. Pastebiu ir dar vieną pokytį per pastaruosius metus - Essence prie akių šešėlių nebededa makiažo šepetėlių, dėl ko irgi norėčiau pasveikinti - akių šešėlių paletėse tie šepetėliai vistiek būdavo tokie prasti, kad dažytis neįmanoma. Visgi, kartu su tobulėjančiomis pakuotėmis kinta ir priemonių kainos. Pastebėjote, per pastaruosius metus kainos akivaizdžiai pakilo?

Kvapas. Kvapiųjų medžiagų sudėtinėse dalyse nėra, tačiau uostant pakuotę jaučiamas lengvas cheminių priemonių aromatas.

Konsistencija. Šešėliai kreminiai, itin švelnūs ir nėra per sausi - daugmaž tokie, kokius mėgstu labiausiai.


Sudėtis: TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, BARIUM SULFATE, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, MICA, SILICA, POLYETHYLENE, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL,
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, POLYETHYLENE, SILICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, POLYETHYLENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, SILICA, PHENOXYETHANOL, CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: MAGNESIUM STEARATE, MICA, TALC, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, DIMETHICONE, BARIUM SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: MICA, TALC, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, BARIUM SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES).

AND/UND: TALC, MICA, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Tikriausiai pirmiausia norisi pakalbėti apie šešėlių pigmentacijos aspektus. Pirmosios baltos spalvos, nors  ir atrodo skirtingos paletėje, tačiau realiai labai panašios ant akių vokų, tinka tikriausiai tik voko padengimui su geru išsklaidymu, tačiau intensyvia pigmentacija nepasižymi. Man regis būtų pilnai pakakę ir vienos šviesios spalvos paleteje. Toliau sekančios matinės rudos man nepatiko nei kiek daugiau - ant rankos pavyksta išgauti pakankamai ryškius pėdsakus, tačiau pradėjus sklaidyti susiduriu su prasta pigmentacijos problema, spalvos stipriai ir greit nublanksta ir bene dingsta nuo vokų. Taigi man matinės pasirodė pernelyg prastai pigmentuotos, nepakankamai. Užtant antroje eilutėje esančios blizgios rausvos labai geros ir man patinka - antroji, šiltesnė man asmeniškai fainesnė, rausvesnė, intensyvesnė. Ir ant vokų atrodo gražiai, ryškiausiai ir intensyviausiai iš visos paletės. Visai nebloga ir paskutinė burgundiška spalva - kai kuriuose makiažuose ją naudoju akių kampučiuose ir akies raukšlėje, nors realiai su blizgia spalva to nereiktų daryti. Bet ką jau čia padarysi, kai matiniai paletės atspalviai nuvilia ir belieka pasidžiaugti blizgiais.


Dažytis atspalviais nebuvo sunku, tačiau dėl pigmentacijos trukumo vis stengiausi kuo mažiau sklaidyti ir kažkokiais būdais pasidaryti makiažą. Dienos eigoje spalvos blunka, nusidėvi ir visiškai neatrodo žavingai paryžietiškai. Nežinau, kažkaip aš šia palete nesu sužavėta iš 9 atspalvių man iš tiesų patinka tik vienas! Nieko padoraus iš tos gražios pakuotės, akiai patrauklaus vaizdo - pačių šešėlių kokybė nėra verta nei kainos, nei didelio susižavėjimo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai