BARRY M Nail Paint Aquarium Collection nagų lakas "Caspian"

Na patinka man dažnai keisti nagų lakų spalvas ir viskas. Pamenu prieš beveik dešimtmetį turėjau akrilinius nagus ir nuolat darydavau prancūzą, bet žiauriai pabogo. Paskui dariausi gelinius, bet trys savaitės su ta pačia spalva vargindavo. Galiausiai taip pat nutiko ir su geliniu lakavimu. Gal vieną dieną subręsiu ir sugebėsiu su ta pačia spalva ar tokiu pat dizainu išgyventi tris savaites, tačiau tai ne ši diena, akivaizdu. Vėl keičiu nagų lako spalvą ir bandau Barry M Aquarium kolekcijos nagų laką su dvispalviu efektu, priklausančiu nuo saulės spindulių kritimo kampo.

"Taktiškumas - tai gebėjimas apibūdinti kitus taip, kaip jie mato patys save."
A. Linkolnas



Produktas: BARRY M Nail Paint Aquarium Collection nagų lakas "Caspian"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: prastoka pigmentacija - būtini bent du spalvos sluoksniai
Tūris: 10 ml
Kaina: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt; mini maxi; parfumeria.lt; boots, ebay, amazon ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Aquarium kolekcija turi 5 veidrodinius dviejų atspalvių nagų lakus, kurie suteikia nagams blizgesį su kiekvienu skirtingu nago palinkimo kampu. Kad išgautumėte povandeninį efektą, pabandykite ant jų vieną iš trijų stambių blizgučių efekto viršutinių nagų lako lakų.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, TRIMETHYLPENTANE DIYLDIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 77000, CI 77820, TIN OXIDE.

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Kvadratinis nagų lako buteliukas atrodo gana paprastai - išskirtinis tik dangtelis puoštas aukso spalvos žvynais ir kolekcijos pavadinimu. Kompanijos produktai ir kolekcijos vienas nuo kito skiriasi būtent dangtelių dizainu ir spalvomis. Visgi labiausiai pakuotę puošia pats neįprastas produktas, matomas pro sieneles, tad nori nenori imi galvoti - o kaip čia atrodys ant nagų? Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, tačiau plonytis, siaurutis, tad teks ne kartą perbraukti per nagą, kol pavyks visą padengti. Nors tokie šepetėliai leidžia kruopščiau padengti laką, tačiau šitokio efekto priemonei būtų daug patogesnis standartinio pločio šepetėlis, bent jau man taip atrodo - juk su mažesniu visuomet didesnė rizika palikti dryžius.

Kaip ir su prieš tai turėtų tos pačios linijos nagų laku, tenka nusivilti nagų lako pigmentacija. Vienas priemonės sluoksnis padengia nagus, tačiau atrodo itin blankiai, trūksta ryškumo ir gilumo. Būtina padengti du, o jei netenkina, galima net ir tris sluoksnius. Nagų lakas kiek skystesnis nei vidutinis, tad reiktų reguliuoti dengiamą ant nagų kiekį, kad nesubėgtų į kraštelius. Ir apskritai pastebėjau, kad ant nago išryškėja vertikalūs brūkšneliai, kuriuos lemia ir nagų lako efektas, ir natūralūs nagų plokštelių nelygumai ir mažas šepetėlis.

Vienas nagų lako sluoksnis

"Caspian" atspalvis dvispalvis. Auksinės spalvos lakas, papildytas rožiniais atspalviais, kurie išryškėja priklausomai nuo šviesos kritimo kampo ir apšvietimo iš esmės. Pagauti tą rožinį spindesį su kamera beprotiškai sunku - per dėvėjimo laiką pridariau dešimtis nuotraukų ir čia dvi pridedamos regis tik šiek tiek atspindi rožinį efektą. Visur akivaizdžiai dominuoja auksinė, su smulkiais aukso spalvos blizgučiais, o vakare, prie dirbtinio apšvietimo tos rožinės iš viso kaip nebūta - atrodo lyg būčiau nagus nusilakavusi aukso spalvos laku. Labai įdomus efektas, kuris yra ir kituose kolekcijos nagų lakuose. Visgi, šitas lakas išvaizdos ir atspalvio prasme nepateisino mano lūkesčių - manau geriau atrodytų prie tamsesnės, įdegusios odos. 

Du atspalvio sluoksniai

Tačiau mane labai maloniai stebina išlikimas. Be jokio vargo, be jokių viršutinių sluoksnių nagų lakas tobulai gerai laikė 6 dienas! Ir tik septintąją pastebėjau kelis įbrėžimus ant paviršiaus ir šiek tiek pradėjusį skeldėti laką, tad labai drąsiai su juo galima atvaikščioti visiškai visą savaitę! Aquarium kolekcijos nagų priemonės man iš tiesų patinka neįprastai įdomiais efektas, regis sunkiai derančių tarpusavyje spalvų deriniais ir tiesiog tobulu išlikimu - savaitė visuomet yra to, ko man reikia ir ko aš ieškau. Patiko ir net labai patiko, tik gaila, kad Lietuvoje Barry M nagų lakų sunkoka gauti, o ir kainos ne visai patrauklios, lyginant su žinomesnėmis ir garsesnėmis firmomis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai