MILANI Baked Blush skaistalai "08 Corallina"

Gruodį didžiausias dėmesys visuomet skiriamas šventėms ir absoliučiai visur: instagramai pilni kalėdinių nuotraukų, reklamos siūlo šventines dovanas, visur šviečia šventinės lemputės. Ne išimtis ir mano blogas, į kurį vis bandau įnešti naujų temų, susijusių su Kalėdomis, parodyti dovanų idėjų, kasdien pildyti advento kalendorių-dienoraštį. Tačiau nesinori pamiršti ir tų paprastų įrašų, skirtų priemonių apžvalgoms. Jau kuris laikas prie planuojamų turiu pasižymėjusi Milani keptus skaistalus, bet kaip visuomet - tai nukėlinėju, tai nėra ūpo pasakoti, tai rezultato nuotraukose nesimato arba jis ne toks, kokį norėčiau parodyti, kitaip tariant, nelabai atitinka realybės. Šiandien viskas, dedu tašką ir pasakoju - tebūnie tos nuotraukos tokios, kokios yra, mano nuomonė dėl fotografijų nelabai keičiasi. Corallina skaistalai prieš kelis metus buvo tas produktas žvaigždė, kurią turėjo visos youtuberės, kurią gyrė blogerės ir aišku, negalėjau jam atsispirti, tad ėmiau ir nusipirkau, gerai išbandžiau ir laukti kitokios nuomonės jau neverta, ji jau tvirta ir abejoju ar kada pakis.

"Aš žinau žmogaus gyvenime tik dvi nelaimes: sąžinės griaužimą ir ligą."
L. Tolstojus



Produktas: MILANI Baked Blush skaistalai "08 Corallina"
Gamintojas: "Milani cosmetics". Pagaminta Los Angeles, JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: sunkoka dirbti, ypač neįgudusiai rankai
Tūris: 3,5 g
Kaina: 9,59 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt, topbeauty.lt
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Intensyviai pimentuoti, lengvai sluoksniuojami skaistalai suteikia blizgų efektą. Kepti skaistalai tinka visiems sezonams, galima rinktis iš 11 populiarių atspalvių. Kiekviena skaistalų pakuotė turi veidrodėlį ir mažą šepetėlį. Skaistalai kepti ant terakotos plytelių Italijos saulėje suteikia odai šiltą užbaigimą ir spindesį. Skaistalai lengvai sklaidosi, lengvai susilieja su oda, suformuoja ir paryškina geriausius veido bruožus. 


Pakuotė. Lyginant su kitais vienspalviais skaistalais pastebiu, kad pakuotė dvibubai storesnė, masyvesnė. Aukso spalva spindintis dangtelis ir rudos spalvos pagrindas kuriame keptiems skaistalams būdinga forma sudėtas produktas. Dėžutės dugne yra pridėtas veidrodėlis bei nedidelis šepetėlis. Nors šepetėlio šereliai minkšti ir švelnūs, tačiau jo forma visiškai man nepatinka, nepatogi dengti produktą ir juo labiau paskirstyti tolygiai ir gražiai. Įdomi pakuotė, atrodo fotogeniška, bet nėra kompaktiškiausia pasaulyje. O ir nepasakyčiau, kad labai tvirta - uždarant vis kyla menkų keblumų.

Kvapas visiškai lengvas, neutralus ir natūralus, kvapniųjų medžiagų gamintojas nenaudoja.

Konsistencija. Itin švelni, tačiau neturi drėgnumo pojūčio, sakyčiau net labiau į sausąją pusę, nors byra tai labai labai minimaliai.


Sudėtis: Talc, Mica, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 20, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Magnesium Aluminum Silicate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Isohexadecane, Caprylyl Clycol, Sorbitan Stearate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Lauroyl Lysine, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Nylon-12, Sorbitan Oleate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica.
May contain: CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 15985, CI 75470, CI 77007, CI 15850.


Poveikis. Pirmas prisilietimas ir mano pirmas įspūdis buvo WOW! Skaistalų pigmentacija tokia intensyvi, stipri, kad vienas perbraukimas pirštu suteikia maksimaliai intensyvią spalvą. Oho... na ir žinoma nesitikėjau, kad ji bus tokia ryški - perkant internetu viskas atrodo kiek blankiau nei realybėje. Dėl intensyvios pigmentacijos skaistalus reikia naudoti labai atsargiai, ypatingai jei ranka neįgudusi. Man labiausiai patinka skaistalus naudoti su dvigubo pluošto šepetėliais ir tuomet dar gerai pasklaidau įprastu pudros šepetėliu su truputėliu pudros, kad nebūtų per daug intensyvu ir tinkama dėvėti kasdien.

"Corallina" atspalvio pavadinimas jau pats savaime sufleruoja, kad atspalvis koralinis. Kur jau ten koralinis, na bent jau ne toks, prie kokio esam pratę - intensyvumas prilygsta terakotai, koralinė turi daug raudonos spalvos, tad toks įspūdis ir susidaro. Corallina atspalvis blizgus ir turi smulkių, nors pakankamai aiškiai matomų blizgių dalelių. Įdomus, tikriausiai jei būčiau mačiusi kaip jis atrodo realiai - nebūčiau pirkusi tokio intensyviai oranžinio ir mielai rinkčiausi kažką neutralesnio. Nors... ant odos, prie ryškesnio makiažo atrodo tikrai gražiai.


Galiausiai lieka pakalbėti apie išlikimą. Dažniausiai skaistalus sugebu nusivalyti per 3-4 val, o su šitais išbūnu ir 7-8, kas visiškai mane tenkina. Iš tiesų aš labai geros nuomonės apie šiuos skaistalūs - skalsūs, intensyviai pigmentuoti, lengvai sluoksniuojasi, tačiau labai lengva padauginti, o konkrečiai Corallina tikriausiai per tamsi lietuvaitėms ir vargu ar daug merginų įvertins blizgius skaistalus.

Ar bandėte Milani skaistalus? Kokia jūsų nuomonė apie Corallina?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai