DERMO PHARMA+ Skin Care Expert Bosca Golden Face Mask - lakštinė 24 karatų aukso kaukė veidui

Pagaliau priėmiau sprendimą, dėl kurio labai ilgai, na kelis mėnesius, labai abejojau. Jau kuris laikas galvoju, kad man nereikalingas Instagram, aš jau senai nebeturiu ūpo ten kelti nuotraukas, retai norisi rodytis istorijose, tačiau instagramas svarbus blogo reklamai ir visiems marketinginiams dalykėliams. Suprantu tai, bet jau labai ilgai man nebesinori savo pomėgių reklamuoti, aš jau ne pirmus metus nebesitikiu nemokamų daiktų už tekstus - blogas jau senai yra ta vieta, kur talpinu tai, ką noriu be jokio tikslo gauti kažką nemokamai, už reklamą ar parašyti apmokėtą tekstą. Tiesiog šiandien dar kart pasitvirtinau, susidėliojusi pastarųjų mėnesių emocijas, kad man viso to jau senai nereikia, tad instagramas lieka mano privačiu profiliu sekti mylimus žmonės, interjero dizainerius bei ieškoti stiliaus įkvėpimų ir viskas. Visi įrašai bus parodomi Facebook platformoje - vienintelė, kurioje dar skelbsiu naujus įrašus ar kelsiu nuotraukas, kaip kad anksčiau keldavau instagrame. Blogas irgi niekur nedingsta - ir toliau čia atsiras man aktualių temų, sudominusių produktų apžvalgos ir panašūs dalykėliai. Tokie tad pokyčiai. Tikiu, jog jei nenori kažko daryti - tai ir neverta - turiu normalų darbą, kuriam noriu skirti daugiau laiko, po truputį grįžtu į normalesnį knygų skaitymą, o tai ko nebereikia (turiu galvoj Instagramą) tiesiog atsikratau. 
Na o šiandien, po viso šventinio maratono labai norėjau užsidėti veido kaukę ir skirti truputį laiko sau, su knyga rankoje ir minute tylos.

"Draugas - vienintelis žmogus, galintis nurodyti tavo klaidas ir turintis pakankamai proto to nedaryti."
R. Braun


Produktas: DERMO PHARMA+ Skin Care Expert Bosca Golden Face Mask - lakštinė 24 karatų aukso kaukė veidui
Gamintojas: "Estetica Group". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti, stangrinti, lyginti raukšles, gerinti odos būklę, skaistinti
Tinkamas tipas: 25-60 metų moterims
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma sunkiai tiko mano veido odai
Tūris: 1 vnt.
Kaina: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 24 karatų, grynas biologinis auksas unikalioje kolageno matricoje. Sudėtyje yra hialurono rūgšties, vitaminų A ir E ir retinolio. Naudoti jeigu oda dehidratuota, išsausėjusi, paveikta aknė, yra gilios raukšlės, matinė, papilkėjusi, suglebusi. Kaukė suteiks stangrinimo, sulėtins odos senėjimo procesus, išlygins raukšles, skatins aktyvių ingredientų migravimą, pagerins odos spalvą, normalizuoja riebalines liaukas, sumažina randų žymes, paraudimus, odos oksigenacija, maitina ir skaistina. Geriausių rezultatų pasiekiama naudojant 2-3 kartus per savaitę.
Naudojimas
1. Nuvalyti ir nusausinti veido odą.
2. Išimti kaukę iš pakuotės ir uždėti ant veido.
3. Po 15-20 min. nuimti.


Viena iš priežasčių, dėl kurių šią kaukę norėjosi kuo greičiau išbandyti yra žinoma smalsumas, bet ne menkesnė paskata ir milžiniška kaukės pakuotė. Didelė popierinė pakuotė su moters veidu, prie kurios prilipinta folija, šiuo atveju lyg ir imituojanti auksą ir gana paprastas juodos ir įvairių rudų atspalvių dizainas. Mane tikriausiai patraukė ta neva aukso folija ant veido - kažkodėl galvojau, kad kaukė tokia ir bus. Na o viduje kaukė apgaubta iš vienos pusės skaidriu plastiku, o iš kitos - folija ir supakuota gana tvirtai, kaukės skystis nebėda, o ir pati kaukė atrodo įtempta, kad nesusiraukšlėtų ir nesusilankstytų. Užtat tą foliją nuplėšti ir įsilaužti į kaukės pakuotę reikėjo nemenkų pastangų.

Kvapas. Veido kaukės sudėtinėse dalyse nenaudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau kaukė turi gana stiprų, natūralų, kosmetinių priemonių kvapą.

Konsistencija. Laštinė kaukė pagaminta iš gelinės medžiagos, kuri gana lengvai plyšta įspaudus nagu. Tiesa, tai viena sausiausių lakštinių kaukių, kokias kada teko naudoti - nei čia skysčio daug - kur ten nedaug, - aš net pirštų sušlapti nespėjau kaukę dėdama ant veido.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Glucomannan, Hydroxyethylcellulose, Collagen, Aloe Yohju Matsu Ekisu, Allantoin, Lavandula Officinalis Flower Oil, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Hyaluronic Acid, Disodium EDTA, Mica, Colloidal Gold, 2-Propylparaben, Potassium Chloride.

100% hipoalerginė
Be parabenų


Poveikis. Pirmiausia tai atplėšus kaukę radau visiškai ne tai, ko tikėjausi: kaukės paviršius buvo sausesnis nei maniau, o forma man nepatiko.Atrodo gaminta kaimynų lenkų, kurių veidų formos daugmaž panašios į mūsų, tačiau... mano ilga nosis liko neuždengta kaukės. Galbūt čia kaip ir nesistebiu, bet mano nosis pakankamai siaura, o ir nosies kraštuose tos kaukės pritrūko. Kiek realiai žmonių turi sagutės formos, plonytes nosytes? galiausiai ir akių formos likau nesupratusi - plati pradžioje ir per siaura galuose, kylanti į viršų forma nelabai tinka europietėms. O gal čia mano veido forma nestandartinė? Sausoka kaukė lengvai užsidėjo ant veido, gerai prigludo ir neslysčiojo oda, manau neslystų ir aktyviau judant. Pripažinsiu, užsidėjusi kaukę jaučiausi gerai, tik ta nelemta keista forma nelabai patiko.


Tik užsidėjusi kaukę pajaučiau malonią vėsumą ir atsipalaidavimo jausmą. Kaukė gerai drėkina odą ir tai jaučiama dar jai esant ant veido. Keistas jausmas, bet atrodo, kad kaukė, būdama ant veido dar pasausėja: toks jausmas, kad iš gelinės kaukės vidaus skystis įsigeria į odą, o pati kaukė tampa nebe minkšto gelio, o sausos plėvelės. Pirkdama priemonę aš vargiai tikėjausi kokio rimtesnio efekto, bet atsiimu savo žodžius - nusiėmusi lakštą pastebiu intensyviai sudrėkintą, jaunatviškai atrodančią ir tokią gražiai skaisčią veido odą. Ji iš ties atrodo ir jaunatviškiau ir sveikiau, ant paviršiaus nelieka jokio lipnumo pojūčio. Efektas iš ties labai geras ir nesvarbu, kad to aukso čia reiktų su padidinamuoju stiklu paieškoti, aš mielai ją nusipirkčiau dar kart ir panaudočiau dažniau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai