#DOVANŲ IDĖJOS vaikams. Meli Constructor - kūrybingas laikas su vaikais

Na va, šiandien dar keliavom pirkti papildomų dovanų kūdikiui ir jaunai merginai ar mergaitei, bet šitų dovanų tikriausiai prie idėjų jau nebedėsiu - iki švenčių liko visai nedaug, tad tikriausiai ir tų dovanų idėjų jau gana? Šį kart noriu pasidalinti idėja daugmaž 3-6 metų (o gal ir vyresniems) vaikams. Meli Constructor viena iš šiemetinių vaiko dovanų šventiniu laikotarpiu.

"Blogiausias tas batas, kuris spaudžia širdį..."
P. Motiejūnas

Meli konstruktoriai unikalūs savo formomis, ryškiomis spalvomis ir labai optimaliu dydžiu vaikiškoms rankytėms. Nors šitas konstruktorius ant dėžutės rekomenduoja nuo 5 metų amžiaus, bet pasižiūrėjus į detalių matmenis, laisvai nuo 3, o su tėvelių priežiūra tikriausiai ir 2 metų.


Tarp gamintojo siūlomų rinkinių galima rasti įvairiausių: nuo 50 iki 3500 detalių su pagrindine spalvota forma ir papildomomis rato ar šešiakampio formos detalėmis bei vertikaliais strypeliais. Viskas labai priklauso nuo pasirinkto rinkinio, rinkiniai skirstomi ir pagal lytį, tačiau tikriausiai dėl spalvinių aspektų. Didieji rinkiniai nuo 1000 detalių paprastai skiriami darželiams ir tai leidžia man susidaryti iš ties gero lavinamojo žaislo įvaizdį. Mano vaikui labai patinka konstruoti, pasitelkti fantaziją, tad manau jam patiks. Jau kuris laikas jis kalba apie mažesnių detalių kontruktorius nei ankčiau labai mylėtas Lego Duplo, tad bandome 200 detalių rinkinį, o jei patiks - visuomet bus galima šiek tiek papildyti pagal galimybes.


Kur pirkti: Varlė, knygos.lt, komoda.lt, Vaga knygynuose, nordini.lt, parduotuvevaikams.lt; voverytesbutikelis.lt; pigu.lt ir kt.
Kiek kainuoja: kaina priklauso nuo rinkinio dydžio. 200 detalių rinkinys kainuoja apie 16 Eur
Kam skirta: 3-6 metų vaikams. Su tėvų priežiūra tiks ir nuo 2 metų.
Ko tikėtis: standartinės formos spalvotų pagrindinių detalių rinkinyje, kelių papildomų forminių detalių, instrukcijos su galimais pagaminti modeliais. Ir žinoma - kūrybingo laiko su vaikais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai