BIOTHERM Aquasource Everplump plumping smoothing moisturizing treatment - putlinamasis veido gelis visiems odos tipams

Šiandien planavau papasakoti apie pastaruoju metu naudojamus kvepalus, tačiau jaučiuoti labai pavargusi, uoslė atsisako uostyti giliau, tad aromato įrašą nukeliu kuriam nors savaitgaliui. Ko aš tokia pavargusi? Šiandien, po beveik 2 mėnesių karantino, pagaliau grįžau į darbą - ir kaip viskas keista, atrodo primiršau ir elementariausius dalykus, diena buvo labai ilga, akys pavargo žiūrėti į monitorių, nusisėdėjau ant kėdės, bet šiaip diena visai šauniai praėjo. Vaikas pirmąją dieną darželyje irgi praleido smagiai, sugebėjo suplėšyti darželio basutes, o ir aš per karantiną neįvertinau, kad jau vasara, tad vakarą užbaigėm basučių ir lengvų kedukų/ sporbatukų paieška parduotuvėse - nupirkom, tad ryt vaikas į darželį keliaus su nauja avalyne. Užtat šiandien po visos dienos įspūdžių labai greit užmigo ir jau nekantraudamas laukia rytojaus darželio pramogų. Grįžtame į normalias veikas - pagaliau!
Apžvalgoje šį kart kalbėsiu apie labai gerą pradinį įspūdį palikusį Biotherm gaminį - priemonę, kuri žada naikinti raukšleles ir iš kart paputlinti veido odą! Kažkas fantastiško, nors tai tikrai nėra pirmoji putlinamoji priemonė ant mano odos, bet buvo labai smalsu tiek efektas, tiek kiti priemonės aspektai.

"Sėkmės siekiantis žmogus turi išmokti kiekvieną nesėkmę vertinti kaip normalią, neišvengiamą kelio į viršūnes dalį."
J. Brothersas



Produktas: BIOTHERM Aquasource Everplump plumping smoothing moisturizing treatment - putlinamasis veido gelis visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: putlinti, glotininti, drėkinti veido odą, suteikti švytėjimo ir mažinti raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: vizualiai raukšlelės matomos ženkliai mažiau
Labiausiai nepatiko: erzina odą
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 50 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 46,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Putlinamasis veido gelis visų tipų odai. AQUASOURCE EVERPLUMP - putlinamasis, glotninamasis ir drėkinamasis gelis visų tipų odai. Oda tampa akivaizdžiai putlesnė, o raukšlelės tarsi išnyksta. Novatoriška formulė suteikia gilų drėkinimą, stiprina ir maitina odą. Oda atrodo gaivi, drėgna ir švytinti.
Naudojimas: Tepkite kremą ryte ir vakare ant veido ir kaklo odos, prieš tai ją nuvalius/nuprausus veido pieneliu/prausikliu ir tonizavus veido losjonu. Netepkite paakių srities. Šiai zonai naudokite specialų paakių kremą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Jau matyta plastikinė tūbelė su plonu snapeliu po atsukamu dangteliu - tokiose paprastai būna paakių kremai. Tūbelės patogumui neturiu ko prikišti, bet eina sau, kaip skiriasi nuo pilno dydžio pakuotės! Pastaroji - tiesiog stiklinis, įprastus kremus primenantis indelis. Aš niekad nesakiau, kad mano skonis labai geras, tačiau niekad dėl savo spalvotų pomėgių nesiskundžiau - per daug netrukdo gyventi, tad... man gražus mini pakuotės dizainas - balta kartono dėžutė ir melsva ombre efekto tubelė atrodo žavingai vasariška ir žada priemonės lengvumą. Man patinka, akims gražu, bet mes puikiai žinome, kad pakuotė dar ne viskas.

Kvapas kaip visuomet intensyvus ir jei anksčiau džiaugiausi ar buvau neutrali, tai šį kart norisi padejuoti, kad jis baisus. Taip, gaivus, bet jis toks vyriškas ir stiprus, o dar atsikratyti bent kelias valandas po naudojimo negaliu. Bet purto nuo tokio stipraus, spirituotą losjoną po skutimosi primenančio kvapo.

Konsistencija itin lengva ir gamintojas nė kiek nesuklydo įvardindamas geliu.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, DIMETHICONE/ PEG-10/ 15
CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, LIMONENE, PEG-10 DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, VITREOSCILLA FERMENT, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL, ADENOSINE, DIPROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, GERANIOL, PARFUM, [+/- CI 14700].


Poveikis. Mane ši priemonė stebina, nes... iš ties padengus oda atgaivinama, labai lengvai, visiškai minimaliai drėkinama, o mano raukšleles kremas sumažina, o smulkios tiesiog akyse išnyksta. Tai kur čia stebuklas? Iš kart skubu tyrinėti sudėtinių dalių ir jaučiuosi klaikiai nusivylusi! Rimtai? Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, silikonas, tirštiklis ir po jo - 6-tas ingredientas sudėtyje yra konservantas, kuris pas mus gali iki 1%! Tai reikškia, kad visi kiti ingredientai esantys po jo vargiai daro kokią įtaką, bet ir šiaip - nieko ten labai naudingo nėra. Tad kas čia per priemonė? Priemonė, kurioje veikia silikonas, kuris užpildo odos nelygumus. Viskas. Silikonas, kurį turime kosmetikos priemonėse ir kuris, bent jau man, kemša poras, kai naudoju kelias dienas iš eilės.

Ir iš ties, ilgai laukti nereikėjo, kol pastebėjau pirmuosius nerimą keliančius ženklus. Nors kremas susigeria itin gerai ir sparčiai, tačiau... labai greit pastebiu ir raustančią odą, kelių dienų bėgyje ji prarado sveiką spalvą, o regis po savaitės mano veidą išbėrė (taip, kaip būna ilgiau panaudojus silikonines makiažo bazes). Ir aš jo niekad nenaudojau ryte ir vakare, naudodavau tik rytais, bet šiai dienai veidui daugiau nežadu naudoti - likučius tikriausiai subaigsiu rankoms. Galbūt, jei joms tiks. Visgi... kad ir kaip ten bebūtų, tačiau silikonas ir veido priežiūra man visiškai nederantys dalykai, želė žada daug ir raukšleles vizualiai paslepia, bet tai apgauna, nes iš tikro tai nenaikina; drėkinimo nepakanka, o gaivinantis pojūtis greit pavirsta į odos niežėjimą bei erzinimą. Ar reikia reziumuoti, kad man nepatiko? Tai žiauriai nepatiko, nes tokios sudėties produktas man tiktų kaip kartais naudojamas praimeris, tačiau tikrai ne kaip veido kremas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai