GOSH Catchy Eyes curve, length, definition - blakstienų tušas "Black"

Pastarosiomis dienomis visiškai atitrūkau nuo blogo reikalų ir naujų įrašų: savaitgalį tradiciškai buvo giminės plaukimas baidarėmis ir susistikimas, iki vietos ilgas kelias, tad pirmyn-atgal gal kiek daugiau nei 10 val. praleidom tiesiog kelyje, čia bendrai sudėjus. Ilgai, daug, bet jau pripratome ir tokios kelionės nebevargina. Tiesą sakant pastaruoju metu imu pagaliau jaustis laisviau, kiek daugiau nei tik mama, tikriausiai dėl to, kad mano sūnus tampa vis didesnis, savarankiškesnis ir labai daug gali pats. Jaučiu, kad per šias kelias dienas visko įvyko itin daug, tiek įvykių, tiek emocijų prasme, tad kol kas tik labai abstrakčiai sugaudau savo mintis ir potyrius, bet jaučiuosi geriau.
Na o šiandien jums noriu parodyti krūvą spalvotų nuotraukų ir pakalbėti apie blakstienų tušą iš Gosh, kurio skurdus aprašymas lyg ir nieko labai daug nežada, o va pakuotė ir rietimo, ir ilgio, ir ryškumo žada.

"Kas buvo vakar, neatitaisysime, bet rytoj galima rinktis - laimėti ar pralaimėti."
L. B. Džonsonas


Produktas: GOSH Catchy Eyes curve, length, definition - blakstienų tušas "Black"
Gamintojas: "GOSH Cosmetics". Pagaminta Danijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus efektas
Labiausiai nepatiko: greičiau nei tikėjausi ėmė tirštėti
Tūris: 8 ml
Kaina: 13,90 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Kristiana, Kosmada

Ką žada gamintojas: GOSH CATCHY EYES tušo pagalba Jūsų blakstienos taps riestos, ilgos ir ryškios.


Pakuotė. Po mano labai nesėkmingos patirties su Wet n Wild tušu parduotuvėje bandžiau išsirinkti kažką dar nebandyto, naujo ir nepažinto. Vaikščiojau nuo stendo prie stendo ir bene baksteliu pirštais, kad ir tas bandyta, anas lyg ir gerai, bet norisi kažko naujo, o va dar kitas tai pasirodė taip sau. Galiausiai kiek ilgiau apsistojau ties Gosh stendu - esu girdėjusi labai daug gero apie kompaniją, tačiau labai mažai bandžau. Tad išsirinkau vieną su ryškiai rožinio korpuso pakuote, bet ne dėl rožinės spalvos, tiesiog pasirodė žadantis kiek daugiau nei kiti.

Blakstienų tušo šepetėlis silikoninis, riestos formos, mažai lankstus su skirtingo ilgio šereliais, kurie ties viduriu šiek tiek trumpesni nei krašteliuose.

Tušo kvapas labai standartinis, nėra nei labai stiprus - dažantis jaučiasi, bet trumpai.

Konsistencija iš pradžių atrodė standartinė, bet gana greit ėmė tirštėti.


Sudėtis: Aqua, Paraffin, Stearic Acid, CI 77499/ Iron Oxides, Cera Alba/ Beeswax, Cera Carnauba/ Copernicia Cerifera Carnauba, Cetyl Esters, Nylon-12, Cholesterol, CI 77007/ Ultramarines, Triethanolamine, Polybutene, Panthenol, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Aš nežinau ko realiai tikėjausi iš šito tušo. Lenktas šepetėlis man pasirodė daug žadantis, bet iš esmės pirmas sluoksnis suteikia tik labai lengvą, vos vos paryškintų blakstienų efektą. Rezultatas dar labai priklauso ir nuo to, kuria puse dažausi: išlenkta duoda daugiau riestumo, pakelia blakstienas, tuo tarpu priešinga labiau jas ilgina ir juodina. Dažniausiai sluoksniuojant blakstienų tušus galima išgauti itin ryškų, didelių blakstienų rezultatą, tačiau ne šiuo atveju - kad ir kiek ryškinčiau, tačiau visuomet tiek ilgis, tiek riestumas lieka toks pat, tiesiog uždedama daugiau košelės, kiek daugiau paryškina, o jei uždedu per daug pradeda ir lipinti.


Truputį apmaudu, kad po maždaug poros mėnesių naudojimo blakstienų tušas ėmė tepti akių vokus ir trupėti po akimis, kasdien vis daugiau ir daugiau. Žinote, man regis tokiu išlikimu pasižymi pigučiai Essence, Catrice, na maždaug  2-4 mėnesiai, bet iš Gosh to nesitikėjau. Įdomu, ar ir kiti šios kompanijos tušai tokios pat kokybės?

Apibendrinant tikriausiai reiktų paminėti, kad tai gan natūralaus efekto tušas, kuris švelniai paryškins, šiek tiek paries ir kiek pailgins blakstienas. Ekstremalaus efekto tušas neteikia, o ir greitas tirštėjimas mane nuvylė - norėjosi sulaukti geresnių rezultatų, tikėjausi. Ar gali būti, kad tiesiog nusipirkau "ne tą" Gosh tušą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai