BIOTHERM Biosource Total Renew Oil Anti-pollution - valomasis, savaime putojantis veido aliejus visiems odos tipams

Bandydama Biotherm produktus priėjau fazę, kai galvoju, kad gal metas būtų sustoti ir padaryti pertrauką? Nors ne viskas, ką bandau yra beviltiškai prasta, bet mano oda šiuo metu nėra patenkinta ir pati jaučiu kad pavargau ir gal nelabai benoriu, bet... liko tik 3 neatidaryti gaminiai, o tuos kuriuos jau atidariau atidėti kitiems kartams visai nenoriu. Gal galėčiau kažkam atiduoti, bet man smalsu, o kokie tie trys likę produktai. Va su tokiomis mintimis ir gyvenu - advento metu patirto atidarinėjimo džiaugsmo neliko nė lašo, o ir smalsumas bei viltis, kad rasiu ką nors, ką vis norėčiau pirkti ir pirkti, kartoti ir kartoti, - tampa vis mažesnė. Gerai jau, vonioje šiuo metu keli atidaryti buteliukai/ tūbelės ir apie jas būtinai papasakosiu, tikiuosi viskas nenusitęs į liepą? O dėl tų trijų, tikriausiai tiesiog spręsiu paskutinę akimirką. Apskritai, bandydama priemones pastebėjau, kad tik prausiklių ir rankų kremų kokybė pasirodė visai neblogai, tačiau... tikrai nėra ta, už kurią norisi lengva ranka padėti pinigus lyg niekur nieko. Ir toks pat jausmas apima ir apie Biotherm Total renew aliejų, kuris man labiau priminė tiesiog skystą prausiklį.

"Suabejoti - reiškia prarasti jėgą."
H. de Balzakas



Produktas: BIOTHERM Biosource Total Renew Oil Anti-pollution - valomasis, savaime putojantis veido aliejus visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti veido ir akių makiažą (ir vandeniui atsparų), veido nešvarumus, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai prausia odą
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 30 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 30,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Biosource Total Renew.Oil valomasis veido aliejus visų tipų odai. Dvejopos paskirties valiklis yra itin geru poveikiu pasižyminčios tekstūros, derinančios efektyviai pašalinti makiažą leidžiančio aliejaus ir valomųjų putų savybes.

1 žingsnis: įmasažuokite aliejaus į sausą veido odą apskritais judesiais – pašalinsite makiažą ir nuvalysite odą.
2 žingsnis: įpilkite vandens, kad susidarytų puta, ir išvalykite nešvarumus.

Efektyvus poveikis valant veidą, akių sritį ir šalinant vandeniui atsparų makiažą. Oda tampa švari ir sveikai spindi, liečiama labai švelni.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Maniškis mini plastikinis buteliukas, užsuktas paprastu baltu plastikiniu dangteliu. Oranžinės pakuotės dizainas labai paprastas, o ir jokių dozavimo angų nėra. Daug patogesnė atrodo pilno dydžio pakuotė, kur produktas dozuojamas pompos pagalba.

Kvapas stiprus, tačiau malonus, kosmetinis aromatas. Kvapas jaučiamas viso naudojimo metu, o po to gana greit išgaruoja.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio man pasirodė įprasto gelinio prausiklio, tiek kad skystesnė. Aliejus konsistencijoje jaučiasi tik trinant tarp pirštų ir jis toks lengvutis, nereibus, turintis tik vos vos slidumo.


Sudėtis: AQUA, PEG-8, LAURYL BETAINE, SODIUM LAURETH SULFATE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, p-ANISIC ACID, CITRIC ACID, DECYL GLUCOSIDE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, LINALOOL, LIMONENE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CITRONELLOL, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, VITREOSCILLA FERMENT, ZINC SULFATE, ZEA MAYS OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, ORYZA SAIVA BRAN OIL, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, [+/- CI 19140, CI 17200]. 


Poveikis. Aš tiesą sakant esu nustebusi, kad tai valomasis veido aliejus, o ne tiesiog paprastas prausiklis. Tai ypač lengva priemonė, aliejaus praktiškai nesijaučia, nėra jokio riebumo ir pojūčiai ant odos labiau primena gelinius prausiklius nei aliejinius valiklius. Masažuojant į veido odą priemonė intensyviai suputoja. Visi pojūčiai tokie, lyg prausčiausi geliniu prausikliu.

Priemonė ne tik gerai putoja, tačiau ir lengvai pašalina odos nešvarumus, ir makiažą, net ir atsparesnį tušą pakelia be didesnio vargo. Gamintojas sako, kad aliejus geba įveikti ir vandeniui atsparų makiažą, tačiau šiuo metu tokio tušo neturiu, tad nei išbandyti, nei jums patvirtinti negaliu. Po prausimo pastebiu iš ties švarią, skaistesnę bei švelnesnę veido odą.

Ir visgi noriu šiek tiek paanalizuoti sudėtines dalis. Aš nesu tikra, kad šia priemone saugu plauti akių makiažą, kadangi sudėtyje yra potencialiai akis erzinančių ir joms nesaugių ingredientų. Apskritai sudėtyje labai daug ne itin saugių ingredientų, priemonės pagrindą sudaro krūva drėkiklių, tirpiklių, putas sudarančių priemonių, minkštiklių ir kvepalų ingredientų. Tačiau sudėtyje yra ir lašelis salicilio rūgšties, dumblių ekstrakto, vitaminų C ir E, kurie iš ties padeda odai įgauti to matomo lengvo skaistumo. Prausiklio efektas lyg ir geras, nieko blogo nėra, sudėtis, na... tikrai ne tokiai kainai - už 31 eur tikėtumeisi naudingesnės odai sudėties.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. na sudėtis nei iš tolo neverta 30 eurų :D neutrogena panašios sudėties prausiklius parduoda trigubai pigiau, bet tikiu, kad efektas toks pat. o produktų su SLS vengiu šampūnuose, dušo želėse, o ypač priemonėse veidui. šito man niekas neįbruktu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ką aš ir sakau, gal už 10 Eur ir nieko, bet ne tokia kaina. Tiek kad šitas prausiklis iš tų geresnių kalendoriaus priemonių, kurios nesukėlė alergijos, neerzino ir veikė pusėtinai. Tikriausiai tas suvokimas, kad tokią priemonę priskiriu prie kompanijos geresnių man leidžia suvokti, kaip prastai su šios kompanijos produkcija 😣

      Panaikinti

Rašyti komentarą