BIOTHERM Lait Corporel Anti-Drying Body Milk 48h hydration- drėkinamasis kūno pienelis su citrusinių vaisių ekstraktu, drėkinantis 48 val.

Toliau bandau Biotherm produktus ir tiesą pasakius jau pamečiau skaičių, kelinta tai tūbelė? Apmaudu, bet jaučiuosi užstrigusi su nuomone... Žinote, naudojama antrą, penktą ar dešimtą priemonę iš tos pačios kompanijos formuojasi ir kinta nuomonė apie kompanijos produktus - arba gerėja, arba prastėja. O su Biotherm... jaučiu, kad stoviu vietoje ir vis dar manau, kad kosmetikos kainos užkeltos, o sudėtys tragiškai prastos. Ir kažkaip viduje labai apmaudu, kad kelis metus žiūrinėjau produkciją, varvinau seilę, susikūriau lūkesčius, o jie jau senai dužo ir niekas nesikeičia.
Šį kart pasakoju jums apie beveik ištuštintą kūno pienelį - tiek čia to tuštinimo ir tebuvo - trys naudojimai ir mano nuomonė apie citrusais kvepiantį produktą.

"Turint įgūdžių ir stropiai dirbant mažai tėra nepasiekiamų dalykų; didžiausi darbai nudirbami ne jėga, o atkaklumu."
S. Johnsonas



Produktas: BIOTHERM Lait Corporel Anti-Drying Body Milk 48h hydration- drėkinamasis kūno pienelis su citrusinių vaisių ekstraktu, drėkinantis 48 val.
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, atkurti apsauginį sluoksnį, palaikyti odos elastingumą, suteikti kūno odai glotnią išvaizdą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: maniškėje 20 ml. Įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 200 ml - 25,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis kūno pienelis su citrusinių vaisių ekstraktu. Šis kasdieninis kūno pienelis akimirksniu padeda atgauti odos glotnią išvaizdą, atkuria jos apsauginį sluoksnį ir palaiko natūralų odos elastingumą. Pienelis yra neriebios konsistencijos, todėl lengvai įsigeria į odą ir suteikia jai šviežumo bei drėgmės.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano pakuotė - miniukas atkeliavo iš advento kalendoriaus ir tokio kiekio kremo pardavime nėra. Maniškė pakuotė labai paprasta, balto, minkšto plastiko tūbelė su atsukamu dangteliu. Pakuotė nėra pati patogiausia - gerokai patogesnė atrodo pilno dydžio pakuotė - buteliukas, kurio dozavimo anga viršuje. Tiesa, esu kiek sutrikusi, kaip ten yra pilno dydžio pakuotėje? Vienur matau su atkemšamu dangteliu, o kitur - su pompa. Pompa, savaime suprantama atrodo patogesnė, bet pavyzdžiui Douglas parduotuvėje buteliukas atkemšamu dangteliu. Dizainas labai paprastas, visiškai minimalus, baltas, puoštas tik mėlynu intarpu prie kompanijos pavadinimo.

Kvapas citrusinių vaisių, nors man tikriausiai labiausiai primena šviežiai tarkuotos apelsino žievelės aromatą. Kvapas identiškas tos pačios linijos dušo želė, visai malonus, bet ant odos neišlieka itin ilgai.

Konsistencija skysta, tekanti, lengva, visiškai atitinka kūno pienelio standartinę kosnstenciją. Tiesa, jaučiamas lengvas riebumas ir aliejai.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA OIL, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, LIMONENE, ISOPROPYL PALMITATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, PARAFFIN, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, HEXYLENE GLYCOL, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONOL, CITRUS GRANDIS OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, XANTHAN GUM, FRUCTOSE, GLUCOSE, TOCOPHEROL, CITRAL, LINALOOL, UREA, VITREOSCILLA FERMENT, DEXTRIN, HEXYL NICOTINATE, SUCROSE, GLUTAMIC ACID, ASPARTIC ACID, ALANINE, PARFUM.


Poveikis. Man visgi pirmiausia norisi patyrinėti priemonės sudėtines dalis. Pienelio pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, alyvuogių aliejus ir silikonas - pigūs ingredientai, įprastai naudojami daugumoje rankų ir kūno kremų, bet jau vanduo ir glicerinas yra visų pigiukų pagrindas. O kas toliau? Toliau kvapiosios medžiagos, tirpikliai, tirštikliai, klampumo reguliavimo medžiagos, tarp kurių ir ne tokie saugūs ingredientai, tarkim erzinantys akis, galimai karcerogeniški... Ir tik pačioje pabaigoje mažulyčiai lašiukai drėkiklių ir kondicionuojančių ingredientų, glutamiko bei asparto rūgščių ir tikrai geras ingredientas alaninas, kurio, vertinant sudėtines dalis vargu ar yra tiek, kad realiai darytų teigiamą poveikį odai? Sudėtis tikrai neverta 26 Eur, primenanti ženkliai pigesnius kūno drėkiklius, tad ir čia man eilinį kart kliūva sudėtinės dalys ir pasirinkta gaminotojo kaina. Akivaizdu, kad kainos ir kokybės santykis čia neprotingas ir nepalankus pirkėjui.

Kūno pienelis atrodo iš ties greit įsigeria į odą, tačiau reiktų paminėti, jog ant paviršiaus priemonė palieka plonytį riebaliuko sluoksnį. Per karščius tas jaučiamas riebaliukas neerzina, nesijaučia labai stipriai, tad per daug nekreipiu dėmesio. Atrodo tik pasitepus priemone oda iš ties atrodo gyvybingesnė ir gražesnė, tačiau čia šitą "poveikį" galima pastebėti po bet kurio kūno drėkiklio, tad bent jau šis gamintojo pažadas yra niekinis. Man daug aktualiau žadamas 48 val drėkinimo efektas, kuris neleidžia odai išsausėti. Patikrinti 2 paras veikino neįmanoma - prausiamės po dušu kasdien, tad priemonės likučius paprasčiausiai nuplauname lauk. Visgi, turiu pastebėti, kad drėkinimas tikrai yra, apmaudu tik, kad jis trumpalaikis ir labiau kosmetinis/ lengvas/ paviršinis. Nereikliose odos vietose oda jaučiasi gerai kokias 10 val, tačiau reiklesnėse iki poros valandų, kol vėl imu jausti odos tempimą, nemalonų sausumo jausmą. Tai apie kokias 48 val čia kalbama? Čia iš tos serijos, kai visi dezodorantai žada saugoti 2 paras, bet iš ties vos atlaiko dieną, tiesa?

Iš visų bandytų kompanijos produktų pienelis gal ir yra tas prie geresnių, jei vertinčiau tik Biotherm produkciją. Tačiau... vertinu aš absoliučiai viską ir man šis prabangiai brangus kūno pienelis per silpnas, per trumpai drėkina odą, sudėtyje daug žalingų ir pigių ingredientų, kuriuos galima rasti ir pigesniuose kremuose. Tikriausiai aišku, kad man atrodo neverta investuoti 26 Eur į kremą, kai galima nusipirkti panašius (ir dar geresnius) daugiau nei per pus pigiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Awesome blog i really enjoyed reading your article. Keep going and am looking for more content from you. Thanks.
    happylivingpro.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą