CLINIQUE Pop Splash Lip Gloss + Hydration - drėkinantis lūpų blizgesys "11 Air Kiss"

Jei anksčiau sklandė gandai, kad kosmetikos priemonės yra praktiškai nepabaigiamos, tai šiandien, kai visas pasaulis rūpinasi ekologija, visi skatinami mažiau vartoti ir iš ties priemones pabaigti iki galo. Tiesa paprasta - pilnai sunaudojus turimus produktus džiaugiasi ne tik motina Gamta, bet ir piniginė. Ar pastebėjote, kad prieš dešimtmetį Youtuberės, demonstravusios grožio kambarius ir spintelių spinteles, kurių stalčiai, prigrūsti kosmetikos, beveik išnyko? Taip, vis dar yra keli tokie pavyzdžiai, tačiau kosmetikos kolekcijos ir mums patiems tapo nebeįdomios, nes norisi taupyti, norisi galvoti apie protingą vartojimą ir norisi gauti didžiausią naudą iš turimo produkto. Tad šiandien drąsiau nei bet kada sakau - sunaudoti įmanoma viską, absoliučiai viską. O jei naudoji tik kelias tos pačios paskirties priemones - tai tampa itin lengva ir greičiau, nei galėjo atrodyti iš pradžių. 

Va ir šiuo metu, naudoju nuolat tuos pačius produktus ir matau, kaip jie tuštėja. Taip, po kažkiek laiko atsibosta, tad nekankinu savęs ir pakeičiu kitais, tačiau nesiblaškau su 20 skirtingų bronzatų vienu metu ar 15 skirtingų lūpų blizgesių, nes galiausiai mano tikslas yra ne išmesti po pusę kiekvieno, o realiai sunaudoti. Žinoma, mažosios pakuotės baigiasi greičiausiai. Tiesą pasakius Clinique kalendoriuje rasti lūpų produktai taip ir nespėjo atsibosti, kai pamačiau, kad liko visai nedaug. Nesu linkusi pirkti mini produktų, dėl pakuočių taršos, bet keletą turiu ir šiandien pasakoju apie nedidelį, mini Clinique lūpų blizgesį.


Produktas: CLINIQUE Pop Splash Lip Gloss + Hydration - drėkinantis lūpų blizgesys "11 Air Kiss"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: manyčiau aukštoka kaina
Tūris: maniškė 1,5 ml. Galima nusipirkti 4,3 ml pakuotėje
Kaina: 23,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Pop Splash Lip Gloss + Hydration lūpų blizgis. Itin drėkinantys, nelipnių lūpų blizgesių kolekcija. "Clinique Pop Splash" sujungia spalvotą pop pasaulį su drėkinančiais purslais. Drėkina lūpas nesvaraus blizgesio pagalba. Lūpas mylinti formulė padeda ne tik drėkinti, bet ir maitina bei puoselėja mūsų lūpas, užtikrina komfortą visą dieną.


Pakuotė. Mano rankose itin maža, miniatiūrinė blizgesio pakuotė su metalo imitacijos užsukamu dangteliu po kuriuo slepiasi kirstos formos aplikatorius su minkštais plaušeliais. Aš nesu linkusi pirkti mažas pakuotes, tačiau pasidžiaugsiu, kad tokia nedidelė puikiai telpa miniatiūrinėse rankinėse, kišenėje ir neužima daug vietos. 

Kvapas. Lūpų blizgesys bekvapis, gamintojas nenaudojo jokių papildomų priemonių aromatui suteikti.

Konsistencija šiek tiek tirštesnė, jaučiasi priemonės sunkumas ir riebumas.


Sudėtis: Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Glycerin, Water\ Aqua, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Lactate, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Lauryl Methacrylate/ Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Cholesterol, Glyceryl Stearate, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Oleic Acid, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Potassium Sulfate, BHT, Phenoxyethanol.
+/- Mica, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Manganese Violet (CI 77742), Red 6 (CI 15850), Titanium Dioxide (CI 77891), Red 27 (CI 45410), Red 22 Lake (CI 45380), Red 30 Lake (CI 73360), Carmine (CI 75470), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Yellow 6 Lake (CI 15985), Red 33 Lake (CI 17200), Red 21 (CI 45380), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 28 Lake (CI 45410), Orange 5 (CI 45370).


Poveikis. Toms, kurios turi nuolat sausą lūpų odą tikriausiai normalu mėgti šiek tiek tirštesnius, kiek riebesnės konsistencijos lūpų blizgesius. Man kiek sunkesnė konsistencija patinka, ji maloniai jaučiasi ant lūpų, jų neišsausina, o ir lūpų oda jaučiasi komfortiškai. Ir visgi, aš nepasakyčiau, kad tokie blizgesiai gali pakeisti lūpų balzamus, nors ir atrodo, kad iš ties drėkina odą. 

Šios priemonės konsistencija ant lūpų jaučiasi labai maloniai, blizgesys nėra lipnus, tad vėjo taršomi plaukai nelimpa prie veido, o lūpos viena su kita. Dėkingas "11 Air Kiss" atspalvis atrodo labai natūraliai, švelnus, šviesus nude atspalviai puikiai tinka kasdieniam naudojimui prie neutralaus makiažo. Kadangi šis blizgesys turi smulkių blizgučių, lūpos įgauna spindesio efektą ir atrodo šiek tiek putlesnės, nei įprastai.


Lūpų blizgesys tikrai nėra priemonė, kuri turėtų atsparumo: jis lengvai nusivalo ir bet ką valgant, tiesiog nusivalgo su maistu, palieka pėdsakus ant puodelių ir stiklinių. Nusivalgo, nusivalo, neišlieka. Tačiau mane džiugina kiek riebesnė konsistencija, malonus pojūtis ant lūpų ir neutrali spalva - pastaruoju metu tik ja ir norisi dažytis prie kasdienio, lengvučio makiažo. Lyg ir norėtųsi blizgesį rekomenduoti, tačiau esu linkusi manyti, kad tikrai galima surasti pigesnių, panašios kokybės lūpų blizgesių su lygiai tokiu pačiu efektu. Dėl šios priežasties nemanau, kad kartočiau ar pirkčiau pilno dydžio pakuotė - kur jau kur, bet lūpų blizgesiuose galima sutaupyti, ypač kai turime tikrai neblogų, du kart pigiau kainuojančių priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Per pandemija buvo visiškas "štilis" dekoratyvinės kosmetikos panaudojime. Nors ir kaip gaila, bet matyt teks šį tą išmesti, taip ir nesunaudojus. Reikia kažkaip išmokti dažytis iš naujo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Natūralu ir normalu, jei ilgesnį laiką nesinaudojote kosmetika. Aš daugiau mažiau dažiausi beveik nuolat, su keliomis trumpomis pertraukomis. Bet vis tiek visus makiažo gruntus išmečiau lauk :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą