DR. SEA Facial Cleansing Soap "Green Tea Extract" - valomasis muilas veidui su žaliosios arbatos ekstraktu

Keistas jausmas vėl gyventi su kirpčiukais, neturėjau jų labai ilgą laiką, kaip dažnai mums nutinka: nusikerpam, pasidžiaugiam savaitę, o paskui metus auginam. Kol kas man jie labai patinka, tačiau vakare veido rutinai turiu segioti kirpčius, o ryte papildomai formuoti, kad gerai atrodytų. Ir visgi, pokyčių man jau labai reikėjo ir norėjosi - nukirpau ir gerus 5 - 7 cm kasų galiukų - ir viskas iš kart daug geriau atrodo, kai ilgis vienodas. Žodžiu, mano praeitos savaitės pabaigos pokyčiai buvo vienas geriausių pastarųjų savaičių sprendimų - man to reikėjo, tiek išoriškai, tiek dvasiškai.

Na o šiam kartui bloge noriu palikti atsiliepimą apie Dr. Sea veido prausiklį, kurį naudojau labai ilgai, man regis butelaičio pakako maždaug 4-iems mėnesiams! Kai tokia kaina ir toooks ilgas naudojimo laikas bandyti visai apsimoka? Tik dar apie efektą.


Produktas: DR. SEA Facial Cleansing Soap "Green Tea Extract" - valomasis muilas veidui su žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "D.S.P. Doctor Sea Cosmetics" Ltd. Pagaminta Izraelyje
Paskirtis: nuprausti odą, raminti, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai skalsus
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 210 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Veido prausiklis su vienu geriausių natūraliu antioksidantu – žaliosios arbatos ekstraktu. Nepakartojamas prausiklis pasižymi trejopu poveikiu: valo, ramina odą, suteikia elastingumą. Sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstraktas ir Negyvosios jūros mineralai. Žalioji arbata – vienas geriausių natūralių antioksidantų, kuris saugo odą nuo kenksmingų išorinių veiksnių.

Giliai valantis muilas veidui su žaliosios arbatos ekstraktu:
•Prisotina ląsteles deguonimi;
•Didina odos apsaugines funkcijas;
• Ramina ir tonizuoja odą.
•Pašalina odos paburkimą.
• Pasižymi puikiu aromatu.

Galima naudoti kiekvieną dieną, visų tipų odai.
Naudojimas: paskirstyti nedidelį kiekį muilo ant drėgnos veido odos, įmasažuoti. Palaikyti 1 min, nuplauti. Siekiant geresnių rezultatų po to rekomenduojama naudoti Dr. Sea veido kremą.


Pakuotė. Skaidraus plastiko, kietas buteliukas su pompa. Minimalus dizainas, produktą puošia pati prausiklio spalva, o ne spalviniai elementai. Gal tik per priemonės spalvą nelabai matosi užrašai, tad reiktų arba nedažyti produkto arba ryškinti užrašų spalvą. Turiu priekaištų ir pompai - viskas su dozavimu gerai, išspaudžia lašiuką produkto, kurio pilnai užtenka veido prausimui. Bėda ta, kad pompos vamzdelis nesiekia dugno. Šiuo metu turiu kiek daugiau nei 0,5 cm primonės likučio ir išspausti jau nieko nebepavyksta. Reikės galvoti, kaip pilnai sunaudoti likučius.

Kvapas. Gamintojas priemonės sudėtyje naudojo aromatines medžiagas: man kvepia gaiva ir lengvu augaliniu aromatu. Nieko, dėl ko eičiau iš proto, normalus kvapas, kurio man ir galėtų visai nebūti.

Konsistencija želinė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Maris Sal, Phenoxyethanol, Fragrance, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-7, Chlorphenesin, Citric Acid, EDTA, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Glycerin, Camelia Sinensis Leaf Extract, CI 47005, CI 42090.


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtis mane nuvylė: nesaugios putojimą sukeliančios medžiagos (valikliai), druska ir konservantas. Visa kita žinoma tik mažyčiai lašeliai, bet ir tie patys nesaugūs, žalingi, galimai toksiškai, gali erzinti akis... Ar dėl pigaus prausiklio buteliuko verta aukoti saugumą? Ne taip blogai, kaip ant veido paliekamai priemonei, nes prausiklius greit nuplauname, tačiau vis tiek ir iš nuplaunamos priemonės norisi daugiau saugumo...

Prausiklis labai gerai putoja, vienam kartui pakanka mažyčio lašelio. Rytais veidą prausiu porą kartų, tačiau vakare su šia priemone norisi nusiplauti porą kartų, ypač, jei dienos metu naudotas kiek sunkesnis makiažas, jei tušas sunkiau nusivalo. Antras prausimas garantuoja geresnį visų likučių nuplovimą. Priemonė nėra labai švelni, prausiklis visiškai neturi kremiškumo - plauna švariai, bet po prausiklio jaučiasi odos įsitempimas - tai ženklas man, kad iš karto būtina drėkinti, tam, kad neišsausėtų. 

Nors priemonė švariai prausia, bet sausai odai labai trūksta kremiškumo, norėtųsi, kad produktas būtų švelnesnis veido odai. Jei priemonė skirta visiems odos tipams, kaip taisyklė - nei vienam iš jų toks produktas netiks idealiai. Netiko ir man. Skalsus, tai skalsus, tačiau prausiant nori dirginti odą aplink akis, po prausimo jaučiasi nestiprus tempimo jausmas, o ir sudėtinėmis dalimis nesu patenkinta. Pabandžiau ir nerekomenduočiau - tokia kaina mieliau renkuosi lietuviškų kompanijų veido prausiklius, kuriuose investuojama į ženkliai saugesnes sudėtines dalis. Naudodama saugesnes priemones aš jaučiuosi geriau, o jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O tai kur nuotrauka? :) Įdomu, kaip nauja šukuosena :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra viena nuotrauka Instagram, tokia pusėtina :D Bus dekoratyvinės kosmetikos įrašuose su kirpčiukais ;)

      Panaikinti
    2. Na tik nereikia kuklintis- šukuosena tikrai Jums tinka :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą