NIVEA "Cherry Blossom & Jojoba Oil" kūno suflė - kremas su vyšnių žiedais ir jojobos aliejumi

Kūnui šiuo metu naudoju kelias skirtingas priemones ir jaučiu, kad nei ties viena jų nesinori apsistoti ilgesniam laikui: po dušo naudoju tai vieną, tai kitą ir nei vienos kartoti vėl ir vėl, nes greičiausiai kažko vis trūksta. Vienas iš seniausių turimų priemonių yra mano Nivea kūno suflė - prašmatnus vardas priemonei, kurią buvo galima pavadinti tiesiog kūno kremu, bet greičiausiai čia dalis marketingo - įmantriai užvadintus produktus norisi įsigyti labiau, nei mums įprastus, tiesa? Ką gi, Nivea... Nivea buvo mano pirmieji veido kremai, garsusis kūno pienelis su įdegį suteikiančiu efektu. Nivea gamina puikius dezodorantus, o kaip gi su ta kūno suflė?


Produktas: NIVEA "Cherry Blossom & Jojoba Oil" kūno suflė - kremas su vyšnių žiedais ir jojobos aliejumi
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti kūno odai švelnumo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia intensyvų švelnumo jausmą
Labiausiai nepatiko: norėjosi kiek intensyvesnio drėkinančio efekto
Tūris: 200 ml
Kaina: 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Kūno kremas Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil prižiūri jūsų odą ir suteikia jai reikiamą maitinimą bei ilgalaikį drėkinimą.

Charakteristika:
- suteikia odai aksominio švelnumo
- lengvai tepamas, absorbuojamas, nepalieka lipnumo jausmo
- giliai drėkina
- grąžina odai komfortą ir energiją

Kaip naudoti: Tepkite kremą ant švarios odos ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.


Pakuotė. Plastikinis indelis su užsukamu plastiko dangteliu. Pakuotės dizainas visai neįmantrus, šviesus, pastelinis ir kažkodėl man - mergaitiškas. Gal dėl tų rausvų žiedlapių, gal dėl švelniai rožinės spalvos, o gal viskas kartu? Beje, labai džiugina, kad kremas buvo papildomai apsaugotas folijos sluoksniui - įsigijusi produktą su neatidaryta apsaugine folija buvau garantuota, kad aš pirmoji nuo gamybos prisiliečiu prie gaminio.

Kvapas labai švelnus, labiausiai kosmetinis aromatas, nors labai norint, galima įsivaizduoti vyšnių žiedlapių aromatą. Žinoma, tikėjausi labiau išreikšto rožinių gėlių kvapo, tačiau mano uoslę kvapas nuteikė maloniai ir įvertino palankiai.

Konsistencija. Kas yra kūno suflė? Turėtų būti kažkas panašaus į putėsius? Nesumeluosiu sakydama, kad konsistencija menkai skiriasi nuo paprasčiausio kūno kremo, tad įmantrus pavadinimas čia nebuvo reikalingas. Tiesa, kremas turi nedideles rudas daleles, kurios trinant į odą sprogsta ir pasiskirsto ant odos. Pojūčio prasme nieko kitokio, o va gamintojas sako, kad čia jojobos aliejaus mini kapsulės.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, C15-19 Alkane, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Glyceryl Strearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Mannitol, Algin, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylgycerin, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 77492


Poveikis. Nivea sudėtys niekada nebuvo nepriekaištingos, kaip ir šiuo atveju: pagrindas saugus, bet turime nesaugių konservantų ir kvapams skirtų medžiagų. Priemonės pagrindą sudaro odą drėkinantys, minkštinantys ir kondicionuojantys ingredientai, tarp kurių ir sviestai, aliejai  ir kiti odai naudingi ingredientai.

Masažuojamas į odą kremas gana greitai susigeria ir pirmiausia kelioms valandoms pakvėpina odą švelniu, maloniu kosmetiniu aromatu. Naudodama priemonę pastebėjau, kad kremas intensyviai švelnina odos paviršių, suteikia jam lygumo, oda vizualiai atrodo sveika ir sudrėkinta. Turiu pastebėti, kad drėkinamasis efektas nėra labai labai intensyvus, tačiau pakankamas tam kartui kondicionuoti odą, pašalinti tempimo jausmą ir sudrėkinti sausus odos plotus. 

Nepasakyčiau, kad ši suflė yra kažkoks labai jau didis stebuklas - net sakyčiau, kad priemonė pakankamai paprasta, suteiks odos paviršiui švelnumo ir lygumo bei padrėkins paviršių. Intensyvaus drėkinimo čia nėra, tačiau kasdienai efekto visiškai pakanka - suteikia tai, ko reikia kūno odai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai