CARL'S "Pure Kaolin" kūno losjonas ir muilas

Tebūnie šiandien trumpas įrašas? Iš ties dar labai labai noriu jums papasakoti apie Carl's kosmetiką, su kuria susipažinau Čekijoje ir kurios galite įsigyti internetu. Ši kosmetika ypatinga tuo, kad gaminama SPA regione Karlovy Vary su regiono versmių vandeniu, kuriam priskiriamos ne tik grožį puoselėjančios, bet ir sveikatinimo savybės. Apsistojusi miesto viešbutyje (Hotel Imperial) naudojau šio gamintojo kosmetiką: dušo želė, šampūną, kūno losjoną, balzamą ir muilą. Deja, bet viešnagės metu viešbučio kosmetikos nepasiėmiau, išskyrus mažą muiliuką, o būtų pravertę ne tik geresnei pažinčiai, bet ir kituose miestuose, kuriuose buvo tik muilo arba ir to paties buvo per mažai. 


MUILAS

Produktas: CARL'S Hotel Imperial muilas
Gamintojas: "Fornica cosmetics" s.r.o. Pagaminta Karlovy Vary, Čekija
Paskirtis: plauti odą
Tinkamas tipas: visiems
Tūris: 15 g

Ką žada gamintojas: jokių pažadų ant pakuotės nėra, nepavyko atrasti atitikmens ir gamintojo elektroninėje parduotuvėje, tad nežinau ir sudėtinių dalių


Labai apmaudu, kad ant pakuotės nėra sudėtinių dalių, tad net neįsivaizduoju, kas yra šio muilo sudėtyje ir kiek ji saugi odai. Viešbučio vonioje buvo lapelis su kiekvieno produkto ingredientais, bet nusifotografuoti nepagalvojau, tad tenka apsieiti be ingredientų sąrašo. Man atrodo, kad viešbutyje naudota šio gamintojo kosmetika buvo sukurta specialiai viešbučiui, nes nieko panašaus el.parduotuvėje neradau, tačiau radau kitų įdomių dalykėlių.

Pats muilas švelnaus, malonaus kosmetinio aromato, minkšto, lengvai pudriško ir akivaizdu, muiliško. Muilas putoja smulkiomis putomis ir net po prausimo dar kuris laikas palieka švelnų kvapą ant rankų. Priemonė švelniai ir švariai prausia ir visgi, naudojant nepertraukiamai, jau baiginėjantis gabalėliui, pastebėjau, kad rankų odą šiek tiek sausina. Nepasakyčiau, kad muiliukas kažkuo labai išskirtinis - geras, paprastas, elementarus muilas, tad ieškoti, kur jo įsigyti nematau reikalo. Išbandžiau, pasidžiaugiau ir to visiškai pakako.


KŪNO LOSJONAS

Produktas: CARL'S "Pure Kaolin" kūno losjonas
Gamintojas: "Fornica cosmetics" s.r.o. Pagaminta Karlovy Vary, Čekija
Paskirtis: maitinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems, įskaitant jautrią odą
Tūris: 15 ml
Kur įsigyti: carls-cosmetics.com
Kaina: 200 ml - 357 Kr. (apie 14,76 Eur)

Ką žada gamintojas: Molio kūno losjonas puoselėja ir švelnina odą, atkuria odą ir apsauginį odos barjerą. Sukurtas naudoti odai po Spa procedūrų. Suteikia odai šilko švelnumo ir pakvėpina švelniu aromatu. Tinka ir jautriai odai.

Pilno dydžio pakuotė.

Mini pakuotę gavau dovanų iš viešbučio, išvykstant, tad lyg ir buvo galima nujausti, kad šios kosmetikos galima įsigyti. Tiesą sakant viešbutis turi savo Carl's parduotuvę, kurioje galima nusipirkti daugmaž visą šio gamintojo kosmetiką. Kaip matote iš nuotraukų, deja, bet miniuko pakuotė labai nekokybiška... visi užrašai nusitrynė per kelias dienas, nors minkštas plastikas labai patogus išspausti priemonę lauk. 

Losjono konsistencija itin lengva, skystoka, tačiau ne vandeninga. Vis neapsisprendžiu, ar man patinka šio losjono kvapas? Kvepia saldžiai, lyg kažko saldaus ir sunkaus mišinys: žemės, ar tai molio kvapas su saldžiu, gal saldintu taukmedžių aliejumi? Spėlioju, nes sudėtinių dalių internetinėje parduotuvėje nėra, o ir ant pakuotės nebuvo, tad neaišku, kas slepiasi po losjono fasadu?


Losjonas labai lengvai susigeria į odą, lengvutė konsistencija neapsunkina odos paviršiaus. Produktas visiškai tiktų tiek karštomis vasaros dienomis, tiek žiemos metu. Man jau konsistencija labai labai patiko, bet labiausiai džiugino efektas odai - priemonė lengvai maitina, tačiau kokio švelnumo suteikia! Pasaka, odą liečiant atrodo, lyg glostytum šilką! Jau senokai kūno kremas odai suteikė tokio nepriekaištingo švelnumo. Ir o Dieve, kaip aš norėčiau pilno produkto, vien dėl to švelnumo pojūčio. Tik daryti užsakymą iš Čekijos tik dėl losjono nelabai apsimoka.
-----------------

Mane Carl's kosmetika iš ties sudomino, tad gal radusi progą išbandysiu ir daugiau? Atrodo, kad šis gamintojas kuria prabangesnę, kokybišką kosmetiką, kuriai visai norisi suteikti progų, tik prieš perkant labai norėtųsi žinoti, ką perku ir kas yra priemonės sudėtyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai